Pages - Menu

21 iulie 2013

Review : Keratina lichida de la Anian

Buna,

Dupa cum v-am spus aici , astazi va prezint review-ul unui alt produs de la Triodeluxe . Este un produs despre care se discuta foaarte mult in blogosfera ,asa ca a venit si randul meu sa va spun cateva cuvinte despre el. Este vorba despre Keratina lichida de la Anian ,pe care o puteti achizitiona de aici .
Am primit-o in urma cu 3 saptamani si de atunci o folosesc incontinuu,dupa fiecare spalare impreuna cu masca lor din aceeasi gama.


Dar sa va vorbesc putin si despre ce este defapt keratina lichida si ce efecte poate avea pe parul nostru :
" Anian keratina lichida contine ingrediente identice cu cele din structura parului care actioneaza cu o intensitate cu atat mai mare cu cat e parul mai deteriorat . Actiunea keratinei lichide revitalizeaza stralucirea matasoasa , naturala a parului , revigorandu-l si dandu-i volum , astfel incat sa arate radios si sanatos . "

Pe eticheta produsului scrie ca ar trebui folosita in felul urmator :
" Uscati parul cu prosopul dupa ce a fost spalat si dat cu balsam . Aplicati keratina lichida , apoi masati usor si pieptanati . Important : Uscati usor cu uscatorul de par , caldura fiind necesara pentru fixarea ingredientelor active pe par . Coafati ca de obicei . "


La prima vedere,produsul se prezinta intr-un ambalaj din plastic dur,foarte simplist. Normal ca eu sunt o aiurita si am scapat produsul pe jos de nenumarate ori dar spre fericirea mea nu s-a intamplat nimic . Imi place ca este dotat cu o pompita care asigura pulverizarea uniforma si care ne ajuta sa dozam cantitatea necesara lungimii si nevoilor parului nostru .


Produsul are o consistenta lichida ,deloc vascoasa sau lipicioasa . Pot spune ca se consuma destul de greu,avand in vedere ca si-a bagat si mama nasul si l-a folosit si ea la fel de mult ca mine ,deci daca este folosit doar de o singura persoana sigur va tine mai mult timp.
Mirosul nu este unul foarte puternic,este foarte subtil ,chiar placut .
Eu l-am folosit in felul urmator : dupa ce imi samponam parul de doua ori,aplicam balsam/masca,clateam , iar cand ieseam din dus tineam prosopul in cap pana absorbea apa cat sa nu curga din el. Il aplicam pe toata lungimea parului,inclusiv la radacini masam usor scalpul ,iar apoi imi "pieptanam" parul cu degetele. Nu obisnuiesc sa il pieptan cand este ud/umed pentru ca se poate degrada mai usor,este mai sensibil. Bineinteles ca am tinut cont de instructiunile de pe ambalaj si am uscat parul cu feonul cam 4-5 minute . 

Acum sa va vorbesc putin si despre ingredientele sale : 
" Aqua, Alcohol denat , Polyquaternium-6, Polyquaternium-2, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolized Keratin, Hydrolized Silk, Polysorbate-80, Benzophenone-4, Lactic Acid, Imidazolidynil Urea, parfum, CI 19140, CI 14720 . "

Dupa cum vedeti,alcoolul este al 2-lea ingredient pe lista,prima oara eram putin ingrijorata stiind ca alcoolul degradeaza parul. Acesta este si motivul pentru care este foarte important sa il uscam putin cu feonul,alcoolul se evapora iar ingredientele active se fixeaza in structura firului de par. Deci daca nu folositi feonul,s-ar putea sa va treziti ca aveti o matura in loc de par .

Efectele pe parul meu au fost urmatoarele : 
  • netezirea firului de par
  • stralucire
  • nu mai cade parul la periat asa cum cadea inainte de a incepe acest tratament 
  • moale
  • matasos
  • usor de manevrat si coafat
  • este mai putin degradat decat inainte,se poate observa foarte clar ca parul meu nu mai este atat de uscat
  • nu se mai electrizeaza
  • firul de par este ceva mai gros decat inainte
  • nu am facut matreata de la el
  • eu avand parul vopsit, actioneaza foarte bine. Cred ca pe parul nevopsit ar actiona si mai bine
  • este mai suplu

In concluzie,sunt foarte multumita de starea parului meu in prezent. Se observa o inbunatatire si voi continua sa il folosesc pana il termin,posibil ca il voi recumpara. In combinatie cu masca lor din aceeasi gama despre care v-am vorbit aici , fac o echipa minunata impotriva parului degradat . 
Vreau sa va mai spun ca recent am achizitionat un sampon de la GLISS care la fel,contine keratina lichida dar despre el va voi vorbi intr-o alta postare . Deci fiti pe faza !

Cantitate : 250 ml.
Termen de valabilitate : 12 luni de la deschidere.
Pret : 40 lei .

Il recomand cu cea mai mare caldura fetelor care se afla in aceeasi situatie ca si mine, sau pur si simplu vor sa isi mentina parul sanatos si stralucitor.

Orice sugestie si parere o astept cu mare drag in sectiunea de comentarii .
O zi frumoasa ca voi sa aveti fetelor !
Pupici :* !



8 comentarii:

  1. am auzit de multe ori de acest produs
    De multe ori m-a tentat, dar unele review-uri negative m-au convins sa nu le incerc.
    Din cate am inteles, dupa o folosire mai indelungata, alcoolul are un efect devastator asupra parului

    http://ladytruemiss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei de la Triodeluxe ne recomanda :

      " Sfatul nostru este de a nu pulveriza keratina in exces. Produsul trebuie sa se absoarba nu sa ramana pe par. La utilizarea uscatorului alcoolul se evapora. "

      Ștergere
  2. Aa, era sa uit.EU as vrea un produs asemanator cu acesta , dar care sa poata fi folosit zilnic, nu doar dupa baie:)

    Ti-am lasat raspuns pe blogul meu in legatura cu acea acetona

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu ce sa zic,Dyana ... eu cred ca daca o folosesti corespunzator nu vei avea efecte negative,acum depinde si de la persoana la persoana ... nu suntem toti la fel :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am citit multe pareri despre acest produs si parca sunt gata-gata sa dau comanda,mai ales ca acum am vazut ca e si la oferta pe siteul lor cu bifazicul pt par vopsit, insa nu stiu ce mai astept; cred ca mai astept sa mai apara inca si alte pareri pozitive ca sa ma decid pana la urma:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super ! Abia astept sa aflu parera ta despre produsele lor :*

      Ștergere
  5. Am si eu o intrebare..e normal sa ai mai multe fire rebele dupa folosirea produsului, inclusiv de la radacina?parul imi este mult mai moale, mai matasos dar aspectul de dinainte m-a ingrijorat putin:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E normal :) mi s-a intamplat si mie de cateva ori. Depinde cum il aplici si daca tii parul prins dupa folosire, isi ia forma elasticului, clamitelor spre exemplu. Nu te ingrijora :*
      Te pup !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...