Pages - Menu

27 iulie 2013

Review : Wild Shadow Pots de la Max Factor

Buna !
Continuam seria de review-uri ale produselor Max Factor din noua gama WILD ,iar astazi vom vorbi despre Wild Shadow Pots .
Produsul se prezinta intr-un ambalaj foarte simplist,usor de utilizat si foarte practice, datorita faptului ca este micut si nu ocupa mult spatiu este perfect de luat in geanta .Aceste farduri sunt disponibile in 12 nuante shimmer perfecte pentru vara si anume : Fervent Ivory , Ferocius Black , Vicious Purple , Golden Amazon , Savage Rose , Turquoise Fury , Aburn Envy , Fierce Pink , Sapphire Rage , Untamed Green , Brazen Charcoal si Defiant White .Al meu este in nuanta Vicious Purple si prefer sa il aplic la baza genelor de jos pentru un strop de culoare sau , de ce nu , pe toata pleoapa mobila . Aceste nuante de mov imi scot ochii in evidenta , eu avand ochii verzi arata superb ! Fiind vara nuantele de maro ale acestor farduri se potrivesc perfect pielii bronzate . Contine particule foarte fine de sclipici care atrag lumina soarelui intr-un mod placut .
Se blenduiesc foarte usor si sunt foarte pigmentate ,chiar am ramas placut surprinsa cand l-am testat pe mana . L-am testat pe pleoape fara nici o baza pentru farduri si a rezistat 4 ore fara sa se striga in pliuri , cu baza rezista si mai mult categoric .Recomand cu drag aceste farduri ! Sunt perfecte pentru vara ( si nu numai ) , de luat in vacanta si in geanta personala pentru eventuale retusuri ale machiajului .

Orice sugestie si parere o astept in sectiunea de comentarii .
Va pup ! :*

4 comentarii:

  1. Eu aplic un mov turbat pe linia genelor , pe pleoapa mobila prefer nuantele deschise ca si cea prezentata de tine :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce nuanţă frumoasă, şi îmi place că pigmentează bine pielea! Pup!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...