Pages - Menu

2 iulie 2013

Review : Garnier B.B. Cream Combination to Oily Skin

Buna ,

Cred ca toate ati auzit de BB cream-ul de la Garnier,cel nou in varianta pentru ten mixt si gras. L-am incercat si pe cel in varianta veche,pentru ten normal dar sincera sa fiu imi ingrasa prea mult tenul si cum l-am vazut pe acesta in raft am zis : de ce nu ? :D




Eu ma incadrez in categoria tenului "mixt" ,deci gras in zona T ,normal in restul fetei si sunt mereu in cautarea unui produs care sa ma ajute sa stapanesc macar cateva ore in plus sebumul din zona T fara sa fiu nevoita sa tot reaplic pudra atat de des pe parcursul zilei ca sa matifiez.Evit pe cat posibil vara sa folosesc fond de ten,e caldura prea mare si imi incarc tenul inutil si il simt greoi pe fata.


Cand l-am incercat prima oara si am vazut ca are o textura mult prea lichida fata ce cel pentru ten normal,am crezut ca v-a lasat impresia de "masca" pe ten si nu v-a avea cine stie ce putere de acoperire. Dar nu ! Am ramas chiar placut surprinsa sa vad ca are puterea mult mai mare fata de cel vechi,se aseaza foarte frumos pe ten,imi matifiaza zona T exact atat cat am nevoie si acoperirea este medie .


Dupa ce il aplic nu mai am nevoie de corector pe unele mici imperfectiuni,acopera perfect . Nu stiu cum s-ar comporta cu un ten acneic,cu probleme mai serioase,pentru ca nu am asa ceva dar cred ca daca aplicati putin corector in zonele necesare este mai mult decat perfect. Lasa un finish natural. 

Dupa ce l-am aplicat,am aplicat si putina pudra in zona T si 6 ore nu am mai avut probleme cu excesul de sebum. E minunat ! De aproape o luna il folosesc zilnic si sunt foarte multumita de el. Dar ca la orice produs,trebuie sa fie ceva care sa nu-mi placa :)) . Nu prea imi place "aplicatorul" ,curge dupa cum se vede si in poza de mai sus din cauza ca este prea lichid si murdareste cam mult capacul dar asta nu este o problema,produsul in sine conteaza mai mult decat ambalajul,categoric.


Ador faptul ca trebuie sa pui foarte putin pentru ca se intinde foarte bine,este foarte dens. Eu folosesc o cantitate cam cat o migdala si imi ajunge pe toata fata. Are o textura usoara,hidratanta,nu incarca tenul,acopera foarte bine (acoperire medie),arata foarte natural pe ten (daca aplici cantitatea corecta),rezista ore in sir fara sa mai retusez nimic eventual dupa 5-6 ore pot tapota usor cu un servetel uscat zona T si in felul acesta nu mai este necesar sa-mi incarc tenul cu un alt strat de pudra  :) . Il ador !


Nuanta pe care o am eu este Light,acest produs este disponibil in 2 nuante : Light si Medium . Light este potrivit pentru un ten mai deschis,Medium pentru cel mai inchis .

Sa vorbim putin si despre ingredientele acestui produs : 

Aqua/Water, Cyclopentasiloxane, Alcohol Denat, Butylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Peg-10 Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Squalane, Bis-Peg/Ppg-14/14 Dimethicone, Magnesium Sulfate, Talc, Nylon-12, Maltitol, Disodium Stearoyl Glutamate, Aluminium Hydroxide, Sorbitol, Perlite, Vaccinium, Myrtillus Fruit Extract, [+/- May Contain CI 77891/ Titanium Dioxide , CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides ] .

Fiind al 3-lea ingredient,alcoolul, pentru unele persoane cu tenul foarte sensibil poate irita tenul/ usca. Eu una nu am avut nici o problema,mie nu-mi dauneaza acest ingredient in nici un fel : nu-l usuca,nu-l ingrasa,nu-i face nimic . Intradevar la inceput,cand aplici produsul poti simti usor acel miros de alcool dar dispare in cateva secunde,nu este deranjant.

Cantitate : 40 ml .
Pret : Depinde de hypermarket ,eu l-am luat din Auchan si am dat pe el 20 lei .

Il recomand din suflet persoanelor cu tenul mixt / gras,face minuni si este perfect pentru zilele calduroase de vara . 


Voi ati incercat acest BB cream ? Cum vi s-a parut ?
Orice sugestie si parere o astept cu mare drag in sectiunea de comentarii.
O zi frumoasa ca voi sa aveti fetelor ! 
Pupici :* !

7 comentarii:

  1. Ah,ce norocoasa esti ! Si eu ma bucur,voi continua sa il recumpar ! :) Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place..l-am folosit toate vara trecuta..si acum ca iar vine canicula iar voi trece la el, desi am ten normal

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar varianta cea pentru ten normal cum ti se pare? Pupici ! :*

      Ștergere
  3. Si mie imi place totul la el pana la mirosul de alcool,insa trece repede si ma multumesc ca nu mi-a iritt fata pana acum,oricum cred ca sunt la al treilea tub ,am facut si eu un review comparativ daca esti interesata te invit aici http://buburuzacuatitudine2008.blogspot.ro/2012/10/review-bb-cream-garnier.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buburuzo te urmaresc de mult,dar nu stiu de ce nu ti-am dat follow :)) niciodata nu e prea tarziu,iti dau acum. Stiu review-ul tau,foarte folositor. Pupici ! :*

      Ștergere
  4. Si eu folosesc acest bb cream,insa imi luceste fata dupa doua-trei ore daca nu aplic pudra.Oricum,e un produs bunicel avand in vedere raportul calitate/pret. :*

    www.printre-oje-si-sclipici.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Oana,momentan este singurul BB cream care m-a multumit din toate cele pe care le-am incercat.
    Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...