Pages - Menu

28 iulie 2013

Review : Colour Elixir Giant Pen Stick de la Max Factor

Buna !

Continuam seria de review-uri ale produselor Max Factor din noua gama WILD ,iar astazi vom vorbi despre : Colour Elixir Giant Pen Stick .
Produsul se prezinta intr-un ambalaj sub forma de creion cu un design foarte elegant si finut , usor de purtat in geanta pentru a reaplica de fiecare data cand este nevoie .





Textura sa este cremoasa si foarte placuta, deloc lipicioasa . Eu am o problema cu rujurile , majoritatea tind sa imi usuce buzele dar cu acesta nu am avut probleme ! Fiind atat de cremos actioneaza ca un balsam . La prima aplicare eram putin sceptica ca nu v-a rezista foarte mult pe buze , tocmai din cauza texturii sale cremoase , dar m-am inselat ! Are rezistenta unui ruj , mi-a rezistat pe buze timp indelungat chiar daca am mancat / baut .
Pe langa aceste lucruri , ador luciul final ! Arata ca un gloss , iar acest lucru face buzele sa para mai voluminoase iar in acest mod nu mai sunt nevoita sa aplic atatea produse pentru a obtine acest rezultat pe care il face acest produs.Pot spune ca este 3 in 1 ! Ce iti poti dori mai mult de atat ? Hidratare , rezistenta si un luciu superb toate intr-un singur produs , I like it !




Al meu este in nuanta Mysterious Hazel iar pe buzele mele este un nude superb care merge purtat in orice moment si la orice tip de machiaj .




Ce imi mai place la acest produs este modul in care se aplica . Nu mai esti  nevoita sa cari dupa tine o oglinda doar pentru a fi sigura ca nu depasesti conturul buzelor , aluneca foarte usor pe buze exact ca un balsam si il poti aplica si reaplica oricand si oriunde fara probleme .




Initial credeam ca se ascute exact ca si WILD Shadow Penicil , despre care v-am vorbit aici , dar este putin mai mare acesta si nu incape asa ca va trebui sa caut alta ascutitoare mai mare .
Este un produs foarte usor de folosit, cu un ambalaj foarte practic pe care il poti lua cu tine in geanta pentru ca nu ocupa mult spatiu .

Sugestiile si parerile voastre le astept in sectiunea de comentarii .

Va pup ! :*

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...