Pages - Menu

2 ianuarie 2014

Mici cumparaturi

Hei, beauties !

Cum ati petrecut in noaptea dintre ani ? V-ati distrat ? :)
Am vrut sa fac aceasta postare de mult timp, insa au fost lucruri mult mai importante care trebuiau postate iar astazi a venit si randul ei. Pentru ca stiu ca va plac genul acesta de articole, va voi arata micile mele cumparaturi din ultima vreme insa si cateva lucrusoare pe care le-am primit de la cei dragi.




Am recumparat lotiunea tonica cu miere si cimbrisor de la Bioten in varianta pentru ten normal/mixt. Imi place foarte mult, este blanda cu tenul si curata eficient urmele de machiaj fara sa il irite. Este ieftina si o recomand !
Crema pentru curatarea tenului de la Aslavital este pe terminate si am dat fuga in Carrefour sa incerc ceva nou. L-am vazut pe acesta Clean&Clear despre care am auzit lucruri bune si sunt foarte curioasa sa il incerc.


Am mai avut sampoane de la L'Oreal si mi-au placut, l-am vazut pe acesta pe raft si am inteles ca este relativ nou. Nu m-a dat pe spate si nu ajuta cu nimic parul deteriorat, cel putin in cazul meu. Curata si atat, macar nu l-a uscat mai tare.
Am vrut sa incerc si eu aceasta masca Placenta despre care am auzit numai lucruri bune insa nici pana acum nu mi-a starnit interesul sa o incerc. Sa vedem, poate face ceva bun :)


Primele doua mascara le-am primit de la sora iubitului meu. Sunt inca sigilate pentru ca mai am si altele desfacute si nu vreau sa se usuce si acestea, abia astept sa le incerc ! Unul este pentru volum si unul pentru curbarea genelor, suna tentant. :)
Cel de la Miss Sporty l-am primit de la mama, insa nu ma dau in vant dupa periutele sub forma de spirala. Pana la urma a ajuns tot ea sa il foloseasca, pentru ca nu imi place deloc cum face genele.


Si setul de 12 oje tot de la sora iubitului meu l-am primit, o iubesc pe femeia aceea si imi stie pasiunea pentru cosmetice :)) . Ati vazut acest set si in postarea cu Favoritele lunii Decembrie  iar pe cateva dintre ele le-ati vazut in actiune pe unghiute AICI si AICI.
Oriunde plecam, untul de buze de la Nivea cu vanilie si macadamia a fost alaturi de mine. Miroase genial si hidrateaza perfect buzele. Il recomand !


Of, of ... de parca nu m-ar fi rasfatat destul, sora iubitului mi-a trimis si doua seturi de machiaj. Contine farduri pentru pleoape foarte pigmentate si cremoase. Le-am folosit pentru a realiza machiajul de AICI si AICI . Ca sa va faceti o idee, in poza de mai jos este o parte din paletuta din dreapta. Le ador !



Am primit acest parfum de la mama si pot sa spun ca este super-persistent ! Nu stiu exact daca apartine unei firme cunoscute, insa imi place foarte mult cum miroase si este apa de parfum. :)


Am primit acest aparat pentru mani-pedi de la parintii iubitului meu. Si ei imi cunosc pasiunea pentru unghii iar acest cadou a cazut la fix ! Abia astept sa ma rasfat :)


Girls, acesta este micutul meu haul dar si mici cadouri primite de la cei dragi. 
Daca sunteti curioase de un produs anume si doriti sa fac un review, lasati un comentariu. 


Va pup si va astept pe pagina de Facebook !

15 comentarii:

  1. Foarte frumoase produse, iar rimelurile pe care le-ai primit de la sora iubitului tau arata foarte tentant, de la ce brand sunt, chiar daca nu exista aici in Romania? :D Sa le folosesti pe toate cu multa placere :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot :*
      Sunt de la firma YESENSY, sper sa te ajute ! :D
      Pupicei !!

      Ștergere
  2. Eu nu recomand lotiunea tonica Bioten.. Daca la inceput mi-a facut, dupa 2 saptamani mi-a uscat rau tenul(ea avand alcool) si mi-au si aparut ceva bubite.. Am intrerupt si brusc mi-au disparut :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh , imi pare rau sa aud asta. Eu am tenul foarte sensibil si nu suporta orice produs fara sa imi iasa vreo minune, insa sunt la a 4-a sticluta si imi merge foarte bine cu el :)
      Depinde de la persoana la persoana, nu stii pana nu incerci.
      Te pup !

      Ștergere
  3. sa le folosesti cu drag si spor, toate imi plac si cu siguranta le voi avea in viata asta insa imi place balsamul de buzede la nivea si trusa de manichiura ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot, Claudia !
      Ma bucur ca iti plac produsele, pupiceeei ! :*

      Ștergere
  4. un aparat de genul asta pentru manichiura-pedichiura am si eu, dar este Sanitas, cumparat de la Lidl. Sunt foarte bune chestiile de genul, eu una sunt incantata de el! sa le folosesti pe toate cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ai facut acum si mai curioasa sa il incerc pe al meu , hehe :))
      Abia astept sa-l pun la treaba sa vedem ce poate face. Iti multumesc si te pup ! :*:*

      Ștergere
  5. sa le folosesti cu drag! setul de ingrijire pentru mani-pedi il am si eu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa la folosesti cu drag :)
    Sunt curioasa cum e Clean & Clear.
    Un An Nou cu multe bucurii si impliniri, te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ii voi face un review cu siguranta imediat ce reusesc sa imi formez o parere clara despre el :)
      Iti multumesc si iti doresc un an superb si plin de sanatate, ca este mai buna decat toate :*
      Pupici !

      Ștergere
  7. Love Clean Clear, cheap but useful, support this item!!!
    I don't like makeup,it's so complicate, but know that daily maintenance is necessary for every girl
    thank you for sharing this to us,big love!
    hope stay in touch,will you?
    http://me-poppy.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...