Pages - Menu

13 decembrie 2013

The Christmas TAG ♥

Pentru ca nu am mai facut de foarte mult timp un TAG, iar voi mi-ati cerut sa mai fac din cand in cand cate unul, astazi am pregatit pentru voi unul asa ... ca pentru sarbatori :).
Inarmati-va cu o cana de ciocolata calda sau de ceai si va invit sa cititi in continuare !



1. Preferi un brad de Craciun real sau sintetic?
Categoric, real. Nu este Craciun pentru mine daca nu simt acel miros de brad. S-a intamplat intr-un an sa am brad sintetic, din lipsa de timp pentru a merge sa cumparam unul real, insa am avut grija sa fie macar cateva crengute de brad real prin casa, doar pentru miros :).

2. Esti intr-o cafenea, este luna Decembrie. Ce iti comanzi ?
Chiar daca as putea zice ceai sau ciocolata calda, totusi pe acestea le putem savura si in timpul anului. Cu siguranta as alege vinul fiert, foarte bine aromat. Numai mirosul ma face sa ma gandesc la sarbatori, yummy !

3. Care sunt culorile tale preferate pentru a decora bradul ?
De obicei aleg sa decorez bradul in toate culorile, insa am avut in unii ani moftul de a alege doar doua culori, si anume : rosu si auriu. Dar in general, aleg sa fie cat mai colorat ! 

4. Preferi sa oferi sau sa primesti cadouri ?
Si una si cealalta, sincer. E un sentiment superb cand oferi cuiva un cadou si il faci sa fie fericit, insa cui nu i-ar placea sa primeasca? Le aleg pe amandoua. Acesta este spiritul sarbatorilor, de a fi darnici, insa nu este exclus sa oferim cuiva un cadou chiar si in timpul anului, fara un motiv anume. :)

5. Cum arata masa de Craciun traditionala pentru tine ?
Nu cred ca avem un fel de mancare, special doar pentru aceasta sarbatoare. Fripturica, sarmalutele si multa voie buna cu toata familia alaturi.

6. Cum iti place sa te imbraci in ziua de Craciun ?
As alege ceva elegant, insa depinde si de locul unde voi merge.

7. Care este melodia ta de Craciun preferata ?
Oh, fara doar si poate este Train - Shake up Christmas. Incep sa o ascult inca de la inceputul lunii Decembrie. Sunt foarte nerabdatoare ! ♥


8. Care este filmul tau de Craciun preferat ?
Nu am un film preferat pentru Craciun, insa daca ar fi sa aleg cred ca ar fi Home Alone.

9. Obisnuiesti sa deschizi cadourile inainte sau dupa masa de Craciun ?
Eu nu am rabdare nici sa stau la magazin cand este coada, va dati si voi seama ca ma roade curiozitatea sa vad ce am primit :)).

10. Care este mirosul de Craciun preferat ?
Mirosul vinului fiert, a mandarinelor si a bradutului, dupa parerea mea, caracterizeaza in totalitate aceasta sarbatoare.



Voi asteptati cu nerabdare sarbatorile ?
Sunt curioasa, care sunt raspunsurile voastre la aceste intrebari ? :) Le astept cu drag printr-un comentariu.

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...