Pages - Menu

25 decembrie 2013

GEROCOSSEN - Pentru un ten mai sanatos si mai frumos !

Hei, beauties !

In urma cu o saptamana am primit spre testare doua produse de la Gerocossen de care sunt super-incantata si despre care vreau sa va vorbesc. Astazi am ales ca vedeta acestei postari sa fie Crema hidratanta Soft din gama Melcfort.


Dupa cum stiti, iubesc produsele romanesti si le sustin. Am folosit multe produse de la aceasta firma si mereu ma declaram multumita de rezultatele obtinute.


Am fost foarte fericita cand am aflat ca voi avea ocazia sa testez o crema pe baza de extract de melc, fiind prima de acest gen incercata de mine pana acum.


Sa vedem ce spun ei pe site despre acest produs. :)

" Extract de melc, acid hialuronic, Aloe vera.Crema usoara ce se absoarbe rapid in piele si ii asigura necesarul de ingrijire zilnica. Combinatia de substante active hidrateaza, protejeaza si revitalizeaza: extractul de melc imbunatateste structura epidermei, acidul hialuronic si Aloe vera hidrateaza in profunzime si confera pielii vitalitate. Tenul isi mentine prospetimea si tineretea.Mod de utilizare: Se aplica zilnic pe fata curata, cu masaj bland. "

Buuun. Trebuie sa va spun sincer ca nu ma asteptam sa imi placa atat de mult ! 


O crema hidratanta este un must in aceasta perioada rece a anului, iar eu avand tenul mixt, acest produs fiind atat de soft, se potriveste perfect fara sa il ingrase mai tare in zona T.
Am folosit-o in fiecare seara dupa demachiere, curatare si tonifiere, dar si dimineata sub machiaj.


Nu lasa o pelicula grasa/lipicioasa la suprafata tenului, se absoarbe foarte repede in piele datorita texturii sale foarte light( 5 minute pe tenul meu ) lasandu-l hidratat si foarte catifelat la atingere.


Are un miros placut care nu prea se simte, un lucru care imi place foarte mult deoarece eu nu suport cremele ce au un parfum puternic.


Am scapat de portiunile uscate de pe ten, de cojite si de roseata. Avand in compozitia sa Aloe vera, calmeaza pielea si diminueaza roseata, astfel pielea este fina, vizibil mai sanatoasa si mai luminoasa.


Produsul este ambalat intr-un recipient elegant, imi place foarte mult design-ul sau. Sunt sigura ca se va termina destul de greu, deoarece chiar daca textura cremei este foarte light ( deloc grasa ) este totusi densa si ai nevoie de o cantitate mica pentru o singura aplicare.


Cantitate : 35 ml
Termen de valabilitate : 6 luni de la deschidere
Ingrediente :
Pret : 27 lei
Unde o puteti gasi : AICI 


In concluzie, recomand acest produs tuturor fetelor. Se comporta excelent pe un ten mixt, deci cred ca ar fi perfect pentru tenul uscat/normal si de ce nu, chiar si pentru cel gras fiind atat de soft.



Ati incercat acest produs? Va tenteaza?
Ce produse ati folosit pana acum de la Gerocossen ? :)

6 comentarii:

  1. imi place foarte mult ambalajul <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce super arata borcanelul:x
    As incerca-o si eu dupa citirea review-ului tau:)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiuu e foarte dragut <3
      Ma bucur tare mult ca am reusit sa iti starnesc interesul :D
      Sa imi spui parerea ta daca o incerci :*
      Pupiceeei !

      Ștergere
  3. eu am folosit-o pe cea matifianta si chiar face ce promite, avand un ten gras acneic crema s-a comportat excelent si chiar mi-am comandat-o de pe site avand reduceri in luna dec de 50%, mi-ar plcea daca ar fi macar de 50 ml la mine s-a terminat repede utilizand-o de 2 ori pe zi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult ca iti place si tie <3
      Eu o folosesc de mai bine de doua saptamani si abia se vede ca e consumata :D pe mine ma tin cremele mult oricum :)) nu stiu cum fac.
      Ai dreptate, si mie mi-ar placea sa aiba macar 50 de ml, este geniala si o recomand !

      Pupiiiici ! :*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...