Pages - Menu

7 decembrie 2013

Favoritele lunii Noiembrie 2013

Eh, chiar daca a trecut ceva timp de cand trebuia sa postez favoritele lunii, abia astazi am avut putin timp.
Dar stiu ca voi ma iertati :*, asa ca haideti sa va arat ce produse am folosit eu cel mai des in luna Noiembrie, repede-repejor sa nu va mai tin la vorba ca stiti ca eu vorbesc mult. :D




In luna trecuta am folosit in fiecare dimineata si seara gelul de curatare Normaderm de la Vichy. Va urma un review in care veti afla mai multe, pentru ca dupa cum vedeti am terminat mai bine de jumatate de tubulet si am reusit sa imi formez o parere clara despre el.


Pe tenul proaspat curatat aplicam cateva pufuri din apa de argila din gama AslaVital MineralActiv de la Farmec ( Review AICI ). Cel putin o data pe saptamana imi rasfatam tenul cu o masca pe baza de pudra de argila in combinatie cu ingrediente naturale. ( Cateva exemple de masti gasiti : AICI, AICI si AICI )
Trebuie sa va spun ca aceste doua produse fac o echipa excelenta ! :)


In fiecare seara dupa demachiere, curatare si tonifiere aplicam mult iubita mea crema Cleanance K de la Avene ( Review AICI ), iar in cazul in care aveam vreun monstrulet, Normaderm Hyaluspot de la Vichy mi-a fost alaturi ( Review AICI ).


Daca tot v-am zis ce cremute folosesc seara, sa va zic si ce folosesc dimineata, nu ? :D
De cand am pus manutele pe crema Idealia de la Vichy nu ma mai pot desparti de ea !
O folosesc in fiecare dimineata, iar tenul meu capata un aspect mai sanatos, mai luminos si mai proaspat. O ador ! ( Review AICI )


De cand mi-am pus la punct aceasta rutina de ingrijire, tenul meu s-a comportat foarte bine in ultima perioada si acest lucru m-a bucurat enorm-enorm, pentru ca nu am mai fost nevoita sa foloses fond de ten pe tot tenul. Imi pot permite acum sa ies doar aplicand crema colorata cu SPF 50+ de la Bioderma ce imi uniformizeaza culoarea tenului ( va urma un review in curand ), iar daca este nevoie pe aplic foarte putin Dermablend de la Vichy pe micile imperfectiuni ( Review AICI ). Un strat lejer din pudra Stay Matte de la Rimmel si sunt gata de plecare. ( Review AICI
Aceasta a fost combinatia perfecta pe care am folosit-o in fiecare zi si imi place foarte mult ! 


Sa va spun sincer, in ultima vreme machiajul meu zilnic a inceput sa devina din ce in ce mai simplu. Ma ocup mai mult de ten cu produsele despre care v-am vorbit mai sus, conturez subtil sprancenele, iar buzele le scot in evidenta, culmea ! In ultimul timp nu ma mai machiez la ochi...mai deloc. Doar uneori aplic rimel, dar foarte rar. Nu stiu de ce, insa am prins o pasiune pentru rujurile inchise in aceasta toamna-iarna si imi place foarte mult efectul.
De cand am primit rujul din gama Perfect Color de la Miss Sporty in nuanta 059 High Red, l-am folosit in fiecare zi cu mare drag. Este o nuanta superba de rosu spre visiniu, rezista mult pe buze si este foarte cremos si pigmentat. Il ador !
Daca doriti ii voi face un review in curand. :)





Si cam acestea au fost produsele favorite a lunii ce tocmai a trecut. 
Stiu ca nu sunt multe, insa pe toate le iubesc in aceeasi masura. :)

  • Asa cum ati fost voi curioase sa stiti care au fost favoritele mele, sunt si eu curioasa care au fost favoritele voastre ale lunii Noiembrie :)
  • Avem favorite in comun ?

P.S. : Nu uitati de concursurile care se desfasoara acum pe blog, AICI si AICI !

Daca ti-a placut, apasa pe butonul de like a paginii de Facebook, pentru a fi mai aproape de mine ! :*

With love,

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Il ador ! Vazusem mai multe nuante, spre mov unele dar l-am ales pe acesta :D este timp si pentru urmatorul :))

      Ștergere
  2. vichy idealia e si pe lista dorintelor mele!

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place mult nuanta rujului, se potriveste de minune cu perioada sarbatorilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e <3 desi cautam o nuanta putin mai inchisa, este ok si acesta :* pupici

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...