Pages - Menu

29 decembrie 2013

Favoritele lunii Decembrie 2013

Hei, beauties !

Inca putin din aceasta luna si trecem intr-un nou an. Sper sa fie un an plin de impliniri, de bucurii si de iubire si pentru voi alaturi de cei dragi. :)
Astazi am pregatit pentru voi produsele pe care le-am folosit cel mai des in aceasta luna si care mi-au placut in mod special. Nici nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timpul, parca ieri scriam despre Favoritele lunii Noiembrie . Si tocmai din acest motiv trebuie sa fim fericiti si mereu cu zambetul pe buze, sa ne bucuram de viata. 
Sper sa va placa !



Sa incepem cu INGRIJIREA TENULUI :


Rutina de ingrijire a tenului meu se schimba in functie de preferinte, de anotimp insa si dupa curiozitatea de a incerca ceva nou :)


In urma cu doua saptamani am achizitionat Crema pentru curatarea tenului - fara sapun - de la AslaVital. Am reusit sa imi formez o parere despre acest produs, deci cu siguranta va urma un review. Pentru ca am avut ocazia sa incerc Apa de argila si mi-a placut foarte mult, am fost curioasa sa vad cum se comporta acest produs pe tenul meu. Imi place foarte mult, este super-bland cu tenul, calmeaza pielea si curata eficient.


Ca tot vorbeam despre Apa de argila, a meritat sa ocupe din nou un loc in aceasta postare. O folosesc in fiecare zi, dimineata si seara dupa ce imi curat tenul si pot sa spun ca o ador. Aceste doua produse fac o echipa foarte buna pentru tenul meu sensibil. Mai multe detalii despre el gasiti in review-ul de AICI .


Pentru zilele delicate, cand tenul meu o lua razna si imi mai aparea cate un frumusel rosu, tratamentul Normaderm Hyaluspot de la Vichy imi era alaturi. Aplic seara doar pe monstrulet o cantitate mica de produs iar dimineata inamicul dispare. Este super eficient si actioneaza intr-un timp foarte scurt, il recomand ! Mai multe pareri gasiti AICI .



Pentru ca suntem in sezonul rece, pielea are tendinta sa se usuce excesiv si trebuie sa ii oferim mai multa atentie. Crema hidratanta Soft de la Gerocossen m-a ajutat sa imi pastrez tenul hidratat si sanatos, fara acea pelicula grasa/lipicioasa. Este lejera si se absoarbe repede in piele. Imi place ! Mai multe pareri AICI .


Sa nu uitam de buze ! Sunt foarte sensibile la frig si se crapa foarte usor. Nu plecam nicaieri din casa fara untul de buze de la Nivea in varianta cu vanilie si macadamia. Il ador ! Eu va zic, miroase exceptional acest produs de iti vine sa il mananci. Daca nu l-ati incercat pana acum cu siguranta va recomand sa o faceti. Hidrateaza perfect, iar datorita lui nu am avut probleme cu buzele in aceasta luna. :)


La capitolul MACHIAJ :


Produsele pe care le-am folosit cel mai des in acesta luna ( pe langa crema cu SPF, bineinteles ) au fost cele pentru fata si cele pentru buze. Stiti deja, nu stiu care-i treaba dar nu prea mai ofer multa atentie ochilor. Putin rimel si foarte rar tus, in rest ma concentrez pe ten sa arate cat mai bine si sanatos iar buzele au parte de putina culoare.


In unele zile am folosit doar crema cu SPF 50+ de la Bioderma si Whipped Creme de la Max Factor si eram gata de plecare. Imi place ca lasa tenul foarte fin, uniformizeaza culoarea si ofera o acoperire ok. Pentru zi de zi, este excelent ! Nu incarca iar finish-ul este unul natural. Mai multe detalii AICI
Iar dupa cum vedeti in poza de mai jos, mai am foarte putin si este gata. Imi place ! :)


In zilele in care aveam vreun frumusel de acoperit, foloseam putin din Dermablend-ul de la Vichy si totul era perfect. Acest fond de ten este perfect de folosit pe post de corector, eu sincera sa fiu nu v-as recomanda sa il aplicati pe tot tenul. Mai multe despre acest produs gasiti AICI .


Pot sa spun ca m-am indragostit de rujurile intense si inchise la culoare. Am folosit in fiecare zi, fara exceptie, rujul din gama Perfect Color de la Miss Sporty in nuanta 059 High Red. Este cremos, usor de intins si foarte pigmentat. O nuanta superba de rosu spre visiniu si sunt de parere ca se potriveste aproape oricui. Cand doream un look mai soft, aplicam doar un strat foarte subtire pe care il intindeam cu degetul. Acest produs l-ati vazut si in postarea cu Favoritele lunii Noiembrie, deci va dati seama si voi cat de mult imi place ! :) 




Iar la capitolul UNGHII :


De cand am primit acest set format din 12 oje de la sora iubitului meu le folosesc la fiecare manichiura. Sunt niste nuante absolut superbe pe care le poti combina in diverse moduri pentru a realiza ceva dragut :)
Plus ca au un miros foarte fain de capsuni si se usuca repede. Pe 3 dintre ele le-ati vazut deja AICI si AICI , insa vor urma si alte modele folosind aceste frumuseti.
Nu cred ca apartin unei firme cunoscute, sunt trimise din Spania si nu am mai auzit pana acum de ele, insa sunt calitative si imi plac mult. :)


Dar si pentru ca ingrijirea unghiilor este un pas foarte important pentru a le mentine sanatoase, de fiecare data cand imi fac manichiura aplic un intaritor de unghii cu vitamine si un ulei pentru cuticule. Acestea pe care le am eu sunt primite de pe site-ul Depozituldefrumusete.ro si sunt multumita de ele, isi fac foarte bine treaba si nu am ce sa le reprosez. :)
Mai multe despre cum imi ingrijesc eu unghiile aflati in postarea de AICI .





Care au fost favoritele voaste in aceasta luna ?
Avem favorite in comun ? :)

14 comentarii:

  1. Nu am incercat pana acum unturile de buze de lanivea,desi tot spunca o fac,mereu imi cheltui banii pe alte prostii :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sunt si eu :)) daca nu era iubitul meu nu stiu cand il mai incercam :D
      Pup !

      Ștergere
  2. melcfort mi-am propus as incerc si eu, ca prea e laudat. pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte faina crema asta :D sper sa-ti placa si tie !
      Pupici ! :*

      Ștergere
  3. ojele arata genial!
    dermablendul e in top:)
    te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti super-multumesc :D si mie imi plac mult de tot ! Abia astept sa ma joc cu toate <3
      Dermablend-ul va ramane in top muuult timp :)) te puuuup :*:*

      Ștergere
  4. Ojele sunt superbeeeeeeeee :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Crema pentru curatarea tenului - fara sapun am testato datorita unor monstre si mia placut am tot zis ca o caut in varianta mare dar nu mia esit in cale ,, acel mic creion cu ulei pentru cuticule lam avut si il recomand cu caldura ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crema pentru curatarea tenului am cumparat-o din Carrefour, insa am vazut si in Auchan :D este ieftina si super-buna !
      Ma bucur ca avem favorite in comun <3
      Te pup ! :*

      Ștergere
  6. ce de bunatati!!!!! vad ca ti-a placut fondul de ten.....:)) eu inca nu l-am incercat. Ojele sunt foarte frmoase.
    Mi-au placut mult alegerile tale.
    Daca vrei poti vedea preferatele mele aici:
    http://hannelore-gurbet.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar mi-a placut mult fondul de ten :D e foarte soft asa.
      Iti multumesc <3
      Voi trece si pe la tine imediat :*
      Pupici !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...