Pages - Menu

15 decembrie 2013

Empties #3

Oh, ce repede a trecut timpul ! Iata ca am ajuns la a treia postare din seria " produse terminate ".
Chiar daca nu sunt multe produse, sper sa va placa ! :)




Cred ca deja va asteptati la asta, nu ? Nu se putea sa nu va arat alte cutiute terminate de servetele fine pe care stiti ca le folosesc pe post de prosop pentru a-mi sterge tenul. Nu am o preferinta pentru o anumita firma, cel mai des le-am folosit pe acestea de la Carrefour fiind un drum foarte aproape de mine.
Mai multe despre igiena tenului gasiti AICI.


Am terminat destul de multe produse pentru par in aceasta perioada. 
Printre acestea se afla samponul si masca pentru par primite spre testare de la Complexul-Apicol ( review AICI ); samponul de la Garnier din gama Ultra Doux - nu a facut nimic parului meu, iar din acest motiv a ajuns sa fie folosit pentru curatarea pensulelor, in acest scop si-a facut treaba foarte bine; alt sampon si balsam sub forma de tester primite de la salonul Maviov dupa ce mi-am tuns parul. Este salonul meu favorit de peste 3 ani, unde imi vopseam parul in trecut ( pentru ca am facut o pauza de la vopsit, sa-l las sa respire ) si unde il tund in fiecare luna, tocmai din acest motiv mai primesc mici "atentii" :).


Tot pentru par am terminat si produsele primite de la Gerocossen, mi-au placut si cu siguranta le voi recumpara ( review AICI ).


Pentru ten, am terminat crema cu SPF 50+ de la Bioderma in varianta incolora, am facut un review surorii ei chiar AICI , diferenta fiind ca aceea este colora iar aceasta incolora. Dupa cum vedeti imi place atat de mult incat am taiat si ambalajul pentru a scoate tot produsul, credeti-ma ca ramane foarte mult pe peretii ambalajului.
Din pacate, nu am reusit sa termin crema de la Farmec pentru albirea tenului, deci nu am reusit sa imi formez o idee daca a facut sau nu ceea ce promite pentru ca a expirat. Cred ca stiti si voi cum este cand va cumparati creme noi si nu va puteti abtine sa nu le incercati, iar cele vechi raman uitate printr-un colt de masuta asteptand sa fie folosite.
Despre gelul de curatare de la Avene Cleanance, nu stiu ce sa va mai spun altceva decat ca il ADOR ! Review-ul intreg AICI
Inca o sticluta de ulei de masline este gata. Dupa cum stiti, il folosesc pe post de demachiant si imi place.


M-a mirat faptul ca nu am gasit nici o oja uscata, gata sa fie aruncata la gunoi, deci tot ce pot sa va arat in materie de unghiute sunt dizolvantele cu acetona. Stiu, nu sunt deloc bune, ar trebui sa-mi iau fara acetona insa cu siguranta le voi incerca si pe acelea :).


Iar in materie de machiaj, am reusit sa termin corectorul coverstick de la Essence. Mi-a placut, insa nu sunt sigura daca il voi recumpara pentru ca Dermablend-ul de la Vichy a reusit sa-i ocupe locul ( review Dermablend AICI ).
A venit timpul sa ma despart de 3 mascara, pentru ca deja a trecut destul de mult timp de cand le am si nu este tocmai igienic sa le mai folosesc. Este vorba despre : MaXXL Volume Lash Mascara de la Flormar ( review AICI ), Wild Mega Volume Mascara de la Max Factor ( review AICI ) si un rimel de la Miss Sporty, insa nu stiu sa va zic numele pentru ca s-a sters scrisul. Toate mi-au placut in egala masura si le recomand.
Am reusit sa termin si nuanta cea mai deschisa din kit-ul de sprancene de la Essence, iar dupa cum vedeti am inceput sa o folosesc pe a doua si nu mai este mult pana termin tot produsul. Imi super-place ! 



Sper ca va placut ! Iar daca sunteti curioase si de celelalte doua postari cu produse terminate, le gasiti mai jos :


Nu uitati ca maine anunt castigatoarea unui concurs, deci stati pe aproape :)

6 comentarii:

  1. haha, eu doar ce mi-am luat kitul de la essence.
    cat te-a tinut pana la nuanta cealalta?:)
    te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, cred ca il am de mai bine de jumatate de an :)) daca nu chiar face un an in curand .
      Eu foloseam nuanta mai deschisa pentru partea interioara a sprancenelor iar nuanta mai inchisa pe jumatatea exterioara, pentru codita sprancenelor.
      Este un produs foarte spornic, folosindu-l zilnic, te va tine foarte mult :*
      Pupici si sa-l folosesti cu drag !

      Ștergere
  2. Nu am incercat aceste produse pe care le-ai terminat, dar par interesante :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Crema pentru pete as fi vrut si eu sa o incerc, dar parca niciodata nu mi se leaga de mana cand merg la cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca am folosit-o de cateva ori si chiar mi-a placut senzatia pe care o ofera in contact cu pielea, insa chiar imi pare rau de ea. Poate o voi recumpara pe viitor cand raman fara stocuri :)) ca sa fiu sigura ca o termin.
      Te pup !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...