Pages - Menu

2 decembrie 2013

Avene Cleanance K - o minune ! ♥

Astazi vreau sa vorbim despre ...



... Cleanance K de la Avene ! :)

Dupa cum v-am spus in postarea cu review-ul fondului de ten Dermablend ( AICI ), stiti deja ca in urma cu ceva timp am avut un episod neplacut si spontan de acnee.

A aparut repede insa cu ajutorul acestui produs am facut-o sa plece si mai repede. 
Nu stiam ce sa fac, ce sa cumpar ca sa scap de acea problema.
Am incercat o multime de produse, fara nici un efect, asa ca am ajuns sa ma gandesc la produsele Avene. Avand in vedere ca am mai folosit produsele lor si am fost foarte multumita de rezultate, in special de gelul de curatare pe care il folosesc si in prezent ( Review AICI ), am zis: de ce nu ?


Cu un search pe site-ul lor, am dat peste aceasta cremuta
Din cate am citit despre ea, am hotarat ca este potrivita pentru problema mea si am mers sa o achizitionez.
Am inceput sa aplic aceasta crema pe tot tenul, in fiecare seara dupa demachiere, curatare si tonifiere. La aplicare, ofera o senzatie putin cam neplacuta de mici piscaturi sau o usoara usturime pentru cateva secunde, insa am inteles ca asa reactioneaza ea cand isi face efectul.


Producatorii spun ca este un produs ce exfoliaza, matifiaza si hidrateaza tenul, ducand la eliminarea cosurilor, a punctelor negre si a altor imperfectiuni ale pielii cum ar fi petele.


Dupa 5 aplicari, tenul meu dadea deja semne de revenire, o mare parte din petele ramanse in urma acneei au disparut complet, in timp ce altele s-au estompat considerabil.


Roseata s-a diminuat de la primele aplicari, cosurile mi-au trecut si nici nu mi-au mai aprut altele de cand folosesc aceasta crema, doar 1-2 in zilele delicate, insa foarte mici si trec repede.
Tenul are un aspect mai luminos, mai sanatos si mai curat, fiind mult mai catifelat la atingere. 


Cleanance K contine 50% apa termala, ce ajuta la calmarea, hidratarea si improspatarea tenului. Pe langa apa termala, contine acid glycolic ( AHA ) si acid salicylic ( BHA ), cu un pH de 3,5 ce ajuta la exfolierea maxima a pielii, fara sa o irite.

Dupa o utilizare regulata de 3 saptamani, in fiecare seara, am hotarat sa raresc aplicarea sa o data la 3 zile, deoarece am mai ramas doar cu cateva pete, foarte mici care deabia se vad si pe care le pot acoperi lejer cu ajutorul Dermablend-ului.


Aceasta crema a facut minuni pentru tenul meu, nu ma asteptam sa scap atat de repede de acnee si de petele ramase in urma ei. 
Cleanance K este un produs foarte efecient, ce actioneaza intr-un timp foarte scurt.

Cred ca mai am cam jumatate din tub, deci dupa o luna si jumatate ( il folosesc din data de 10.10.13 ) de utilizare regulata eu zic ca este foarte ok !
Asta inseamna ca va tine mult timp pana ce o voi termina. 


Cantitate : 40 ml
Pret : Eu l-am cumparat cu pretul de 71 lei, din farmaciile Sensiblu


Termen de valabilitate : 12 luni de la deschidere
Ingrediente :


In concluzie, recomand acest produs tuturor persoanelor ce au probleme cu tenul, credeti-ma, face minuni ! Isi merita fiecare banut.

  • L-ati incercat ?
  • Ce parere aveti despre el ?


Daca ti-a placut, apasa pe butonul de like a paginii de Facebook, pentru a fi mai aproape de mine ! :*

With love,



13 comentarii:

  1. Foarte interesanta crema. Si eu am probleme cu tenul si cred ca mi-ar prinde bine una, sper sa nu uit ca am nevoie de ea si sa o cumpar cat mai curand ;D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ti s-ar potrivi perfect :D astept sa-mi spui ce parere ai despre ea :*
      Pupiiiici !

      Ștergere
  2. Am mai citit despre ea si ma tenteaza,clar! Va fi printre urmatoarele mele achizitii.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super ! Abia astept sa aflu parerea ta despre acest produs :*
      Pupici Oana !

      Ștergere
  3. Buna,
    Eu am gasit acelasi produs la o farmacie Dona din Bucuresti, zona Titan, la pretul de 53 de lei, mult mai ieftina decat la Sensiblu. (nu cred ca era vreo promotie)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am specificat cu ce pret am gasit-o eu. Acum depinde de farmacie si de oras :)
      Oricum, bine ca ne-ai spus, e bine de stiut pentru fetele din Bucuresti ! :)

      Ștergere
  4. Si eu o folosesc. La fel de repede mi-a curata si mie tenul. Eu o aplic dimineata, iar seara Triacneal,insa nu seara de seara. Oricum,crema Cleanance K si-a facut treaba foarte bine. Mai am si gelul de curatare Cleanance. Foarte multumita sunt de el.
    Acum,dupa experienta placuta cu cele 3 produse Avene, chiar as vrea sa mai iau alte 2 produse din gama...
    La Farmacia Tei in Buc au preturi accesibile (sau online, pe site-ul lor). ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aflu ca ai avut o experienta la fel de placuta cu produsele Avene :D
      Acum ma tenteaza sa incerc crema D-Pigment de la Avene, pentru petele pe care Cleanance K nu a reusit sa le curete :D
      Te pup !

      Ștergere
    2. Nu stiam de el, tocmai ma uit la acest review: https://www.youtube.com/watch?v=sQG40QVef-Y
      Pare foarte eficient!
      Eu sunt la prima experienta cu produsele Avene. Sunt de-a dreptul uimita de cele incercate.
      Pup!
      Sper sa-ti mearga bine si cu D-Pigment!;)

      Ștergere
    3. Eu am tot auzit pareri bune despre el :D dar eu merg pe principiul ca nu poti sti daca un produs ti se potriveste sau nu pana nu il incerci. :)
      Voi incerca sa vad, sunt foarte curioasa :D te pup !

      Ștergere
  5. Hm! Nu'sh ce sa zic. Am cumparat-o in urma nenumaratelor review-uri citite - crema minune. Este adevarat ca o am doar de cateva zile, dar desi se spune ca matifiaza, tenul meu se ingrasa mai mult si mai repede. Ma dau cu ea seara, iar dimineata nu pot sa va spune ce am pe fata... zici ca m-am dat cu ulei la greu. Asa actioneaza ea? Ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm, Cristina, lasa-ma sa-ti explic. Nu trebuie sa te astepti ca un produs sa functioneze pentru toata lumea, suntem atat de diferiti si reactionam in mod diferit la orice produs aplicat pe piele. Acest produs a functionat pentru mine dar si pentru alte persoane, la fel de bine cum nu a functionat si pentru altele. Review-urile sunt strict personale, scriu ceea ce s-a intamplat strict pe pielea mea si ce experienta am avut cu acestea, nu pot garanta ca poate face acelasi lucru si pentru alte persoane. Si eu am fost dezamagita de unele produse pe care unele persoane le laudau, pentru ca intr-adevar, la ele au functionat si continua sa le recumpere. Fiecare trebuie sa gaseasca produsul potrivit pentru el, niciodata nu poti sti pana nu incerci, that's it ! :)

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns! Aici ai dreptate. Ii voi da o sansa pentru ca nu o am decat de vreo 4 zile si tot de atatea ori m-am dat cu ea. O voi folosi zilnic si mai vedem. Toate cele bune!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...