Pages - Menu

30 decembrie 2013

ANIAN - Lapte demachiant

Dupa cum va spuneam in postarea de AICI, primisem de la Triodeluxe doua produse spre testare iar astazi a venit timpul sa va vorbesc si despre cel de al doilea produs, si anume Laptele demachiant cu proteine si glicerina Anian


Pe site scrie :

" Lapte demachiant cu proteine, indeparteaza machiajul si curata tenul in profunzime, lasand-ul moale si hidratat. Testat dermatologic. Nu irita pielea. Pentru toate tipurile de piele. Contine glicerina.
Mod de folosire. Pentru utilizare zilnica. Se aplica cu varful degetelor. Se indeparteaza cu un tampon de bumbac si se aplica lotiunea tonica. Evitati contactul cu ochii, in caz de contact limpeziti cu apa din abundenta. "

Produsul este ambalat intr-un recipient de culoare alba, foarte minimalist insa cu toate informatiile necesare.
Imi place foarte mult modalitatea de dozare a produsului, printr-o singura apasare deschiderea si inchiderea sa este mult mai usoara fara sa iti mai bati capul cu alte capacele ce necesita infiletare. Astfel, continutul se pastreaza igienic.


Textura sa este cremoasa si reuseste sa inmoaie foarte bine machiajul si sa il indeparteze intr-un mod simplu si eficient.
Nu ai nevoie de o cantitate mare, chiar daca ai un machiaj destul de greoi. Eu aplic in fiecare seara, chiar daca am purtat machiaj pe parcursul zilei sau nu, o cantitate de marimea unei migdale in palma si il masez prin miscari circulare pe tot tenul, inclusiv pe ochi iar apoi clatesc cu apa din abundenta.
Chiar daca pe ambalaj specifica sa evitam zona ochilor, mie nu mi-a iritat ochii deloc. Insa daca stiti ca aveti ochii sensibili si nu suporta orice demachiant, cred ca este mai ok sa evitati aceasta zona.


Mirosul produsului este placut, discret.
Nu lasa tenul lipicios/gras dupa folosire, insa eu oricum obisnuiesc sa folosesc un produs de curatare dupa demachiere pentru a fi sigura ca am eliminat si ultimele urme de machiaj.

Tenul ramane hidratat datorita glicerinei din compozitie si foarte catifelat la atingere. Consider ca aceasta cantitate este suficienta pentru o utilizare indelungata.

Cantitate : 250 ml
Termen de valabilitate : 12 luni de la deschidere
Ingrediente :


Pret : 22 lei
Unde il puteti gasi : AICI

In concluzie, recomand acest produs tuturor. Este ieftin si isi face treba foarte bine, fara sa irite pielea.


Ati incercat acest produs ? Va tenteaza ?
Ati folosit produse de la Triodeluxe ?

2 comentarii:

  1. Nu am folosit acest produs, inca nu am ajuns sa folosesc niciun produs de la Anian desi mereu am fost tentata sa-mi cumpar dar am uitat desi cred ca trebuie sa le dau o sansa si lor, dar poate anul viitor :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cu siguranta recomand produsele Anian, am folosit si pentru par si pot sa spun ca am fost foarte multumita de rezutatele obtinute :)
      Pupici !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...