Pages - Menu

10 octombrie 2013

Noile achizitii

De la ultima postare de acest gen, am zis ca este cazul sa mai fac una. Dupa cum stiti, ma abtin de la unele lucruri si imi iau strictul necesar. S-au terminat unele produse, deci in curand veti vedea si o postare de tip empties :). Acum sa va arat vedetele acestei postari :




Lumina de afara, ce-i drept, nici nu prea a tinut cu mine. Cand era prea puternica, cand prea slaba. Sper totusi sa ma iertati :D .
De la stanga la dreapta ... 
  1. Sampon KERA Professional pentru fire rebrele, cu tendinta de electrizare. Mama l-a luat, sincera sa fiu nu stiu de unde pentru ca nu am intrebat-o, dar daca sunteti curioase voi reveni cu un update cu locul exact unde il puteti gasi si voi, eventual un review mai tarziu.
  2. Gelul de curatare AVENE Cleanance Gel. Este pentru ten gras cu tendinta acneica, l-am terminat pe cel pe care il foloseam in trecut pana la ultima picatura, atat de mult mi-a placut incat a meritat sa-l recumpar dar de aceasta data in varianta mai mare de 300 ml. A reusit, fara nici o problema, sa ocupe un loc in favoritele lunii August si lunii Septembrie . Voi reveni cu un review curand, pentru ca merita !
  3. Samponul GARNIER Ultra Doux pentru stralucire si vitalitate. Parul meu avea nevoie de putina stralucire, fiind putin uscat. Insa am descoperit o masca homemade, foarte accesibila ca pret si usor de preparat pentru parul uscat/degradat care v-a aparea pe blog in curand. Samponul inca nu am ajuns sa il folosesc, dar sigur o voi face si va voi spune mai multe cuvinte despre el.
  4. Crema pentru maini GARNIER. Odata cu venirea sezonului rece, mainile mele au tendinta sa se crape si sa se usuce in exces. Aveam nevoie urgenta de o crema de maini si aceasta mi-a sarit in ochi de pe rafturile din Auchan. Ca prima impresie este ok, nu este ceva wow, imi place totusi ca se absoarbe foarte repede in piele pentru ca eu nu suport senzatia de maini uleioase.
  5. Ulei de masline extra virgin. Il cumpar din Auchan si este deja a II-a sticluta. Poate va intrebati ce fac cu el, nu-i asa ? :) Pai daca ma urmariti, stiti deja ca imi place foarte mult sa il folosesc pe post de demachiant. O reteta gasiti AICI. Insa dupa ce am terminat sticluta preparata de mine, am descoperit ca imi place sa folosesc acest ulei in alt mod. Imi ud tenul cu putina apa, torn o cantitate foarte mica de ulei in palma iar prin miscari circulare demachiez orice tip de machiaj, chiar si rimelul waterproof. In + este un produs natural, fara colorantii si parabenii pe care ii gasim in produsele demachiante de pe piata si hidrateaza foarte bine tenul, ideal in acest sezon.
  6. Gelul-crema pentru fata AVENE Cleanance K. Am citit numai pareri bune despre el si acest lucru m-a convins sa-i dau o sansa. Sper sa ma ajute cu semnele lasate de la unele cosuri.
  7. Bilute pentru unghii no name. Le-am cumparat de la niste tarabe cu mai multe chinezarii. Mi s-au parut tare dragute, asa multicolore si au fost doar 3 lei. 
  8. Setul de 35 de pensule de la Cosmetic-Style. V-am aratat comanda in postarea de AICI , si am realizat primul meu tutorial de machiaj video cu ele in postarea de AICI . Imi plac foarte, foarte mult ! Si cred ca le voi face si un review :) .

Cam acestea au fost ultimele mele achizitii.
Astept comentariile voastre, iar daca doriti un review la un produs anume anuntati-ma si il voi trece pe lista.

P.S. : Am facut pagina de Facebook pentru blog si tare m-as bucura daca as primi un like din partea voastra. Sunt foarte activa acolo si putem vorbi mai des despre orice. :)
P.S. 2 : NU uitati de concursurile active de pe blog :
Va pup ! :*


24 de comentarii:

  1. am avut sie eu avene cel de spalat pe fata, mi-a placut :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut si tie, Lucia <3 eu il ador ! M-a ajutat foarte mult cu excesul de sebum din zona T, eu avand tenul mixt :D

      Ștergere
  2. Ce bunatatiiiii ai tu aici ! Imi place .

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna:) ce pret are Gelul de curatare AVENE Cleanance Gel?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am cumparat de la farmacia Sensiblu , si aveau o oferta de genul. Cumperi 2 produse Avene , iar la al 2-lea ( cel cu pretul cel mai mic ) ai reducere de 50 %. Deci el in mod normal costa 53 de lei, eu l-am luat cum ar veni cu 26 de lei. Sper ca te-am putut ajuta :D. In orice caz, oscileaza in jurul acelui pret acum depinde si de farmacie. Pupici :*

      Ștergere
    2. Cu mare placere ! Daca nu te-ai abonat pana acum, o poti face pentru a fi la curent cu noile mele postari, inclusiv review-ul acestui gel care v-a aparea curand :) pupici !

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac <3 voi face o manichiura cu ele si o voi posta pe blog curand :* pupiiiici Ana

      Ștergere
  5. sampoanele pt stralucire nu prea fac ce promit mai ales cele mass market
    sampon kera parca am vazut in auchan si carrefour

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru informatii, Irina ! Cred ca de acolo l-a cumparat si mama :)
      Nu cred pana nu vad, stii cum se spune :D eu sunt intr-o continua testare a produselor pentru par pentru ca nu toate ma multumesc pe deplin, de aceea caut, cercetez si testez pana ajung la rezultatele dorite. Ce sampon imi recomanzi pentru parul uscat ? Pupici :*

      Ștergere
  6. Sa le folosesti cu drag. Si sa faci review la primul sampon.

    RăspundețiȘtergere
  7. hi dear pls join my vintage clothing giveaway on my blog http://anotsosecretlife2011.blogspot.com Thank you =)

    RăspundețiȘtergere
  8. am trecut crema AVENE Cleanance K pe lista de cumparaturi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca prima impresie, imi place :D. Dar trebuie sa treaca macar o luna ca sa pot avea o parere clara despre aceasta cremuta. Daca o cumperi, sa-mi spui si mie parere ta <3. Pupici, Gya :*

      Ștergere
  9. Asta cu uleiul chiar nu stiam. El il folosesc doar pe par si corp pentru hidratare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu il folosesc si in masti si sunt foarte multumita. O reteta o poti vedea pe blog, am postat-o recent. Daca il folosesti sa imi spui si mie parerea ta :* pupici Daniela

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...