Pages - Menu

26 octombrie 2013

Empties #2

Dupa prima postare de acest gen ( o puteti vedea AICI ) , m-am gandit ca ar fi timpul sa mai fac una. :)
Dupa cum v-am obisnuit deja, produsele le consum foarte greu. Le admir pe fetele care reusesc sa termine zeci de produse intr-o luna, eu nu cred ca voi reusi sa fac vreodata acest lucru.
Bun, bun, acum sa trecem la vedetele postarii de astazi !



Trei cutiute de servetele fine, stiti deja ca le folosesc pe post de prosop pentru ten. Mai multe detalii gasiti in postarea de AICI .


Crema nutritiva de noapte de la Gerovital Plant, a fost foarte ok, a hidratat tenul pe timpul noptii insa nu a facut nimic special. Nu cred ca o voi recumpara. Review-ul il puteti vedea AICI .


Masca pentru par de la MilMil Professional, mi-a placut foarte mult aceasta masca pana la ultima picatura. Insa, dupa atatea cutiute terminate, parca parul meu se obisnuieste cu ea si nu-si mai face acelasi efect.
Trebuie sa fac o pauza, sa caut alta mascuta, iar daca nu gasesc ceva mai bun voi reveni la ea. Review-ul il puteti vedea AICI .


Pudra compacta Happy Face de la Farmasi, un produs superb ! Insa din cauza faptului ca am primit-o crapata, in timp s-au facut mai multe bucatele care cadeau la fiecare folosire. A fost foarte incomoda folosirea ei tocmai din acest motiv, insa este un produs foarte bun. Momentan am alta pudra, despre care va voi vorbi intr-o postare separata. Review-ul il puteti vedea AICI .


Gelul de curatare de la Avene Cleanance, un produs de care nu cred ca ma voi desparti foarte curand. M-a ajutat foarte mult cu tenul si a meritat sa cumpar si varianta mai maricica. Review-ul il puteti vedea AICI .


Samponul Advance Tehniques de la Avon, un produs care nu m-a uimit deloc. Nu a facut nimic cu parul meu, abia asteptam sa il termin. 


Crema pentru imperfectiuni TriAcneal de la Avene. Nu i-am facut un review, din pacate, pentru ca merita. Este un produs foarte bun, m-a ajutat cu monstruletii. Aplicam seara pe zona cu probleme iar inamicul in 2-3 zile disparea. O recomand !


BB cream-ul de la Garnier pentru ten mixt/gras, mi-a placut la fel de mult ca la inceput. Tocmai din acest motiv am taiat si ambalajul pentru a lua tot produsul. Ma tenteaza sa incerc un alt BB cream, dar daca nu gasesc unul care sa-mi placa, il voi recumpara pe acesta cu siguranta. Review-ul il puteti vedea AICI .


Uleiul de masline extra virgin, il cumpar din Auchan si cred ca stiti deja pentru ce il folosesc. Pe post de demachiant : imi umezesc tenul cu putina apa, aplic o cantitate mica in palma si masez tenul cu miscari circulare. Curat cu gelul de la Avene, iar apoi clatesc cu apa calda din abundenta. In cazul in care am un machiaj mai incarcat, repet procedura. Eu sunt foarte multumita de aceasta metoda de demachiere, tenul meu este mai curat de cand nu mai aplic toate chimicalele din demachiantele obisnuite.


Am facut curat prin cutiuta mea cu oje si am observat ca am cateva care au cam imbatranit acolo. Nu le mai pot folosi deloc, s-au intarit si a trebuit sa le arunc. 


Am terminat pentru prima data o oja si un lac transparent pana la capat, yupyy ! De obicei, ojele mele sfarsesc prin a fi aruncate din motiv ca s-au intarit, mai rar sa le termin de tot. 
Am terminat mai multe sticlute de acetona, insa doar acestea mi-au ramas sa vi le arat, restul cred ca le-a aruncat mama. :))


Samponul pentru parul cu tendinte de electrizare de la Kera Science. A fost destul de ok insa nu m-a dat pe spate. A lasat parul mult mai moale dupa spalare, iar din acest motiv firele stateau putin mai cumintele. Review-ul il puteti vedea AICI .


Din pacate, am terminat si balsamul pentru par de la Pantene. Atat de mult mi-a placut incat nu mai vroiam sa se termine vreodata. Il voi recumpara cu siguranta, pentru ca merita. Review-ul il puteti vedea AICI .


Acestea au fost produsele terminate de mine in aceasta perioada. Stiu, nu sunt foarte multe, dupa cum v-am mai spus nu reusesc sa le termin atat de repede, nu stiu de ce. :)
Sper ca v-a placut !
Nu uitati ca ma puteti gasi si pe Facebook , unde va astept cu un like pentru a fi la curent cu noutatile.
Va pup ! :*

14 comentarii:

  1. Toata lumea e harnica la consumat produse numai eu nu :)))
    Cum de am uitat sa imi iau servetele din acelea? Rezolv problema cand merg data viitoare la cumparaturi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi se par putine :))
      Si eu trebuie sa le recumpar, nu pot trai fara ele

      Ștergere
  2. nici eu nu reusesc sa termin multe produse intr-o luna..de asta nici nu fac acest gen de postari. dar imi place sa le citesc:)
    te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai din acest motiv nu fac " Empties Of The Month " , mie imi ia luni bune sa termin cateva produse :)) parca nu vor sa mai plece de la mine.
      Si mie imi place la nebunie sa le citesc <3

      Ștergere
  3. Si mie imi place acel BB Cream de la Garnier, tot pentru ten mixt. Ce harnicuta ai fost :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ma gandesc sa il recumpar. Ai o recomandare pentru mine de alt BB Cream ? :D
      Sunt deschisa la idei :*
      Pupici !

      Ștergere
  4. AI adunat cateva! Trebuie sa incerc si eu masca de par, mai ales ca e cu cocos :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am incercat doua arome de la ei, iar aceasta cu cocos mi-a placut cel mai mult :D
      Daca o cumperi, pune putin ulei de ricin in ea :*

      Ștergere
  5. ce de produse ai terminat, ai fost foarte harnica :*

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Mastile Mil Mil sunt geniale iar pudra de la Farmasi la fel ! pup

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...