Pages - Menu

28 octombrie 2013

Despre produsele de la Complexul-Apicol

Fetelor mai stiti cand v-am vorbit despre Campania de testare a produselor din noile game lansate de Complexul Apicol Veceslav Harnaj ? Adica in postarea de AICI .
Din cele patru game ( Floral, Floramin, Apidermin si Apidermaliv ), eu mi-am ales gama Apidermaliv , deoarece parul meu este foarte uscat spre varfuri si caut produse cu ajutorul carora sa il hidratez, sa il fac mai moale si mai matatos.
Si am facut alegerea potrivita !



Coletul a ajuns foarte repede, iar in acesta am gasit doua produse de tip tester, si anume Masca Ultranutritiva de 50 ml si Balsamul Ultranutritiv de 75 ml.
Am fost foarte curioasa sa incerc produsele lor, deoarece am observat ca sunt foarte laudate. Cum le-am primit, le-am si pus pe testat. Au un miros foarte placut ce a persistat in parul meu timp de doua zile.

In colet, am gasit si cateva pliante, unde putem afla mai multe lucuri despre fiecare gama, despre aceasta firma, despre produsele pentru dus dar si pentru par.






Cantitatea a fost suficienta pentru 4 utilizari, eu avand parul mediu-lung ( pana la jumatatea spatelui ). Deci ma gandesc ca sticlutele full-size m-ar tine ceva timp, unde mai pui ca sunt si foarte ieftine?


In masca de par, intre capacelul protector si cel al ambalajului, am gasit o foita unde sunt listate toate informatiile necesare : ingrediente, modul de utilizare dar si beneficiile ingredientelor de baza.


Ingredientele de baza ale acestei masti sunt :

  • Uleiul de masline
  • Laptisor de matca
  • Unt de shea


Aceasta masca promite sa hraneasca parul uscat sau devitalizat, oferindu-i stralucirea si supletea naturala. 
Intradevar, a facut in mare parte ceea ce a promis pentru parul meu. Eu avand parul foarte uscat, l-a hidratat, l-a facut mai moale si mai matasos, oferindu-i parfum si putina stralucire in acelasi timp.
Mi-a placut, de asemenea, consistenta acestei masti. 


Este destul de grasa, in acest fel nu ai nevoie de o cantitate foarte mare pentru a o distribui uniform pe toata lungimea firelor de par.
Am aplicat-o dupa samponare pe parul umed, si am lasat-o sa actioneze timp de 10 minute. Am clatit parul cu apa din abundenta, l-am tinut in prosop timp de 20 de minute iar apoi l-am lasat sa se usuce in mod natural.


Despre balsamul de par va pot spune acelasi lucru, are un miros superb. De asemenea, pe spatele ambalajului gasim toate informatiile necesare : ingrediente si modul de utilizare.


Ingredientele de baza a acestui balsam sunt :

  • Laptisor de matca
  • Bio keratina
  • Unt de shea

Am folosit acest balsam fie impreuna cu masca ( pentru rezultate mai bune ) fie singur. Si trebuie sa recunosc ca in combinatie cu masca rezultatul imi place mult mai mult. Parul este mult mai moale, mai usor de descurcat.
Acum despre stralucire nu stiu ce sa va zic, sa nu va ganditi ca o sa va straluceasca parul ca un glob de cristal, nu face aceste minuni, insa i-a oferit asa un glow foarte frumos parului.
Dupa samponare, am aplicat acest balsam pe toata lungimea parului si l-am lasat sa actioneze timp de 5 minute.

In concluzie, mi-a facut placere sa testez noile produse ale lor. 
Ma tenteaza sa cumpar si variantele full-size pentru a le folosi mai mult timp, sigur isi va face efectul mult mai bine.

  • Voi ce parere aveti despre noile produse lansate de Complexul Apicol Harnaj ?
  • Ati incercat vreun produs de la ei ?
  • Daca nu, atunci va tenteaza sa o faceti ? :)

Nu uitati ca ma puteti gasi si pe Facebook , unde va astept cu un like pentru a fi la curent cu noutatile.
Va pup ! :*

7 comentarii:

  1. aseara le-am incercat prima oara,urmeaza parerea in cateva zile:)
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. eu le-am ales pe cele din gama Apidermin,care au avut aceleasi rezultate ca si ale tale!
    Si eu vreau sa cumpar si varianta full size !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu le am pe cele din gama Floral si sunt destul de impresionata si ma gandesc sa cumpar samponul din gama respectiva

    RăspundețiȘtergere
  4. Uf, hai ca mai e putin si ajung si la tine :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...