Pages - Menu

30 septembrie 2013

Favoritele lunii Septembrie 2013

Huh, numai mie mi se pare ca a trecut luna aceasta foarte repede ? Deja suntem aproape la jumatatea acestui sezon, a mai trecut o luna deci a venit si timpul favoritelor :)


In luna ce tocmai a trecut m-am axat pe un machiaj natural dar care sa imi ofere rezultatul de care am avut nevoie, adica un look fresh, treaz si proaspat. Am inceput si liceul iar timpul meu este scurt, asa ca dimineata nu am avut timp de un machiaj complicat dar finish-ul a fost mai mult decat ideal pentru mine. Sa trecem repede-repejor la produsele de machiaj folosite cel mai des aceasta luna.

  1. Dupa cum ati vazut si in postarea cu favoritele lunii august , crema de la Bioderma cu SPF 50+ este nelipsita din rutina mea zilnica. Indiferent daca ma machiez sau nu, daca ies din casa folosesc SPF chiar daca razele nu mai sunt atat de puternice cum sunt pe timpul verii. Este alba dar cand o intinzi pe ten devine transparenta, am folosit-o sub fondul de ten sau singura.
  2. Tusul lichid de la ELF l-am folosit pana la epuizare si pana a ajuns sa nu se mai vada scrisul de pe ambalaj, hehe. A fost preferatul meu, l-am folosit zilnic si voi ati putut vedea asta in machiajele pe care vi le-am aratat. Al meu este in nuanta Black.
  3. Fondul de ten FIT ME de la Maybelline, culmea ! Dupa cum stiti l-am achizitionat recent, dar m-a convins ca merita un loc in favoritele acestei luni. Pot sa va spun doar ca este un fond de ten cu o acoperire mica-medie, rezistenta destul de bine pe tenul meu si a intrat cu brio in rutina mea zilnica. Daca v-am facut curioase si doriti sa aflati mai multe pareri despre el, nu ezitati sa imi lasati un comentariu si va urma un review. Nuanta pe care o am eu este 120 Classic Ivory.
  4. Fondul de ten High Performance de la Farmasi. Frumosul de el, a reusit sa ocupe un loc si in favoritele acestei luni, pentru ca l-ati mai vazut o data in favoritele lunii august. Luna aceasta, pana sa il descopar pe cel de la Maybelline mi-a fost alaturi in momentele cand tenul meu nu ma asculta. Il folosesc si acum pe post de corector datorita puterii de acoperire mare pe care o are. Mai multe detalii despre el gasiti in review-ul de AICI . Eu il am in nuanta 05 Pastelle.
  5. Balsamul de buze de la Nivea l-am purtat in geanta oriunde mergeam. Imi place ca pe langa hidratarea pe care o ofera lasa un luciu si o tenta subtila de rosu pe buze. Il am in varianta de capsuni si miroase incredibil !
  6. Rujul de buze de la ELF, din gama Essentials. Cand nu stiam ce ruj sa port, clar acesta era primul pe care puneam mana. Nuanta este foarte apropiata de buzele mele si rezista destul de mult pe buze. Nuanta pe care o am eu este Seductive.
  7. Fardul de pleoape de la Max Factor. Un mov superb, perfect pentru toamna. L-am folosit pe pleoapele inferioare, o linie subtire la baza genelor iar pe pleoapele superioare mobile nu aplicam decat putin corector pentru a le uniformiza. Dupa cum am spus, nu aveam timp de ceva mai complicat. Mai multe detalii despre el gasiti in review-ul de AICI . Al meu este in nuanta Vicious Purple.
  8. Kit-ul pentru sprancene de la Essence. L-am folosit zilnic, fara exceptie pana am terminat nuanta cea mai deschisa iar la cea mai inchisa am facut deja o gaura destul de maricica. Cand se va termina il voi recumpara cu siguranta pentru ca mi-a placut foarte mult efectul natural pe care il lasa. Mai multe detalii despre el gasiti in review-ul de AICI . 

Daca tot v-am facut cunostinta cu produsele, acum sa va arat si niste swatch-uri, nu? :)

click pentru marire


Mascara preferata in aceasta luna a fost MaXXL Volume Lash de la Flormar. Pe langa alungirea si volumul pe care le ofera aceasta mascara, desparte genele intr-un mod superb! Periuta sa face ca genele sa nu mai stea lipite iar tusul este distribuit in mod egal pe fiecare geana in parte. Ofera un look discret genelor, deloc incarcat. Mai multe detalii gasiti in postarea de AICI .


Ajungem la capitolul pe care multe fete il asteapta, si anume ojele favorite ale acestei luni. In prima luna de toamna am preferat nuantele specifice acestui anotimp, nuante de aurii, de verde sters si in special de visiniu. Am trei oje preferate : 


Chiar astazi am avut manichiura realizata cu doua dintre aceste oje :). Bulinuteee !


Luna aceasta m-am indragostit iremediabil de gelul de spalat tenul Cleanance Gel de la Avene. Este un gel de curatare pentru tenul gras, eu am tenul mixt dar si-a facut foarte bine treaba. Ba chiar a tinut excesul de sebumum sub control. Ati vazut acest produs si in postarea cu favoritele lunii august . L-am folosit dimineata si seara, zilnic fara exceptie si mi-a placut foarte mult.


In luna august nu am postat un aliment favorit pentru ca nu mi s-a parut ceva interesant, dar in luna aceasta am descoperit o inghetata din Lidl de care nu puteam sa nu va zic si voua pentru ca este suuuper delicioasa. Si anume inghetata americana Master Taste ! Sunt 4 sortimente, eu pana in acest moment am incercat doar 3 dintre ele. Mai este un sortiment cu bucatele de capsuni si branza mascarpone, sunt tare curioasa sa o incerc si pe aceea.


Huh, ce postare lunga ! Sper ca nu v-am plictisit :)
Astept cu drag comentariile voastre, sunt tare curioasa sa stiu care sunt favoritele voastre !
Va pup fetelor :*.

7 comentarii:

  1. Ador ojele mate de la Gabrini! Am incercat si balsamul de buze de la Nivea..e delicios! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Oja mata de la Gabrini o am si eu. e a doua oara cand o vad azi in blogosfera, trebuie sa o pun si eu la munca :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e ! Ojele de la Gabrini sunt super :D si foarte ieftine.
    Claudia, e asa frumoasa si tu o lasi sa se intareasca ?:)) Lasa leneaaa :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Fardul de la Max Factor arata genial iar cu inghetata m-ai facut tare curioasa.
    http://georgybeautyblog.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Georgy, asa e :D este o nuanta de mov superba. Iti recomand inghetata !

    RăspundețiȘtergere
  6. Printre favoritele tale se afla si o favorita de-a mea, oja mata Gabrini :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hihi :D ma bucur sa aflu asta ! Te pupicesc si eu :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...