Pages - Menu

5 august 2013

Review : Schwarzkopf GLISS Ultimate Repair Shampoo

Dupa cum v-am promis la sfarsitul acestei postari ( click aici ) trebuie sa va spun cateva cuvinte despre un sampon achizitionat in urma cu trei saptamani , si dupa cum vedeti si din tilu, este vorba despre Schwarzkopf GLISS Ultimate Repair With Liquid Keratin ( i know, i know, long name ) .




La cat de mult mi-a placut efectul keratinei lichide de la Anian , am inceput sa caut produse pentru par care contin acest ingredient. Si cum ma plimbam eu printre rafturile hypermarket-ului Auchan am dat peste acest sampon. Mi s-au lipit instant ochii de cuvintele “ Very damaged, dry hair “, “ Liquid Keratin Complex “ si “ 60% Gratis “ , haha :)) .
Chiar imi pare rau ca nu m-am gandit sa fac poze befon & after , nu mai era nevoie de cuvinte . :(
Dupa cum bine stiti, parul meu este normal la radacina dar uscat si deteriorat spre varfuri. Nu stiu la ce m-am gandit eu cand am vrut sa-mi bag prima oara vopsea in par, mare prostie am facut ! De atunci mi-am stricat parul complet, a devenit foarte uscat la varfuri si cu un aspect inestetic. Fetelor, daca aveti parul de culoare naturala sa nu faceti prostia sa va vopsiti. Parul vopsit e greu de intretinut, trebuie evident, vopsit constant sa nu se vada diferenta de culoare la radacina si are nevoie de o ingrijire mai speciala. Keratina, uleiul de ricin si multe alte masti fie ele homemade sau nu, m-au ajutat foarte mult sa imi repar parul parul. Dar gata cu bla-bla-urile, sa trecem la review ! :D

Produsul vine intr-un ambalaj de plastic destul de solid, de culoare neagra, cu un design specific sampoanelor Schwarzkopf. 





Pe ambalajul acestuia scrie :
“ Aveti parul uscat si foarte deteriorat ? Samponul ULTIMATE REPAIR cu complex de keratina lichida de 3x mai concentrat repara parul foarte deteriorat atat la suprafata, cat si din interior. Pentru mai putin par rupt, mai multa rezistenta & stralucire. Mod de folosire: Masati delicati pe parul umed , clatiti din abundenta! “

Nu am eu cel mai deteriorat par din lume, cei drept si-a revenit foarte mult dupa cum am spus, dar m-am gandit ca daca iau un produs pentru un par si mai deteriorat decat al meu voi vedea efectele mai repede, asa si a fost. L-am folosit la fiecare spalare,doua samponari. Chiar in timp ce il clateam se simtea mai moale. Am aplicat bineinteles si masca/balsam , iar dupa clatire keratina lichida de la Anian. Dupa uscarea in prealabil cu feonul ( asa trebuie cand folositi keratina de la Anian ), parul era mai stralucitor si muult mai moale, usor de descurcat si fara acel aspect inestetic de par uscat si electrizat.

Vreau sa spun ca acest sampon curata foarte bine, eu obisnuiesc sa aplic odata pe saptamana un ulei ( de ricin sau de cocos ) si il aplic inclusiv la radacini, uneori daca am timp dorm cu parul asa si ma spal dimineata. Cele care folositi ulei de ricin stiti ce consistenta vascoasa are si cat de greu se curata. La alte sampoane trebuia mai multe samponari pentru a elimina tot uleiul din par inclusiv de pe scalp, la acesta 2 au fost de ajuns. Are un miros placut, pacat ca nu persista dupa clatire.

Ingrediente :
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Chloride, PEG-12 Dimethicone, Polyquaternium-10, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Citric Acid, Laureth-2, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Propylene Glycol, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Hydrogenated Castor Oil, PEG-14M, Mica, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Sodium Sulfate, CI 77891 .

Din cate m-am interesat pe diferite site-uri , ingredientele sunt bune. Cert este ca nu am avut nici o reactie adversa de la acest produs, din contra, mi-a facut numai bine parului.

Deci sa recapitulam :

  • Curata foarte bine
  • Miros placut
  • Nu incurca parul
  • Nu incarca parul
  • Imbunatateste vizibil textura firului de par intr-un timp scurt
  • Il lasa stralucitor si matasos
  • Nu ingrasa parul
  • Nu se mai rupe atat de tare la periat
  • Accesibil la pret si usor de gasit
  • Cantitate mare
  • Usor de coafat
  • Ingrediente ok

  
Cantitate : 400 ml
Pret : intre 10 – 15 lei
Termen de valabilitate : 12 luni de la deschidere
Unde il puteti gasi : In orice hypermarket, eu l-am luat din Auchan .

Il recomand ? Sigur ! Raportul calitate-pret este excelent si eu zic ca merita incercat daca va confruntati cu aceeasi problema ca si mine.

Va pup fetelor ! Aveti grija de voi . :*

8 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...