Pages - Menu

29 august 2013

Review : Sampon si balsam Pantene

M-am hotarat sa incerc sa nu-mi mai vopsesc parul DELOC ! Avand in vedere nuanta actuala a parului meu este foarte apropiata de cea naturala nu va fii atat de greu, nu se v-a vedea urat. Mi-e dor de parul meu moale si deloc degradat, am deja 4 sau 5 luni de cand nu m-am mai vopsit iar radacinile au crescut destul de mult.
Totusi, o mare parte din par fiind vopsita trebuie sa il ingrijesc corespunzator. Am primit spre testare de la cei de la Pantene un sampon pentru par vopsit si un balsam pentru par deteriorat/uscat.
Sa va vorbesc mai intai despre sampon :



Produsul se prezinta intr-un tub maare, cu toate informatiile necesare, foarte simplist si specific celor de la Pantene. Ce m-a atras din prima la acest sampon este mirosul, cum am desfacut coletul cum m-a “izbit” un miros tare placut, mie mi se pare ca miroase a bomboane, a floricele si a fructe, in orice caz este un parfum foarte placut care s-a mentinut pe parul meu pana l-am spalat din nou ( 2-3 zile ) .
Pe spatele ambalajului scrie asa :



Iar producatorii acestuia spun asa :

"Ajuta la protejarea parului vopsit si la refacerea luciului
Ai un par frumos si placut vopsit si vrei sa-l menţii asa. Samponul Color & Protect imbunatateste frumusetea naturala a parului si-ti mentin parul rezistent la coafarea zilnica. Formula cu Pro-vitamine ajuta in lupta impotriva firelor despicate si rupte si te ajuta sa-ti protejezi parul proaspat vopsit de firele rebele .Face parul stralucitor si radios, aducand parul vopsit la viata".

Imi samponez parul cu acest produs de 2 ori. Curata foarte bine parul, atat de bine incat am senzatia ca “scartaie” dupa spalare iar toata baia miroase a parfum, superb !
Nu mi-a ingrasat parul, nu mi-a facut matreata si in orice caz nu mi l-a uscat. Dupa fiecare folosire aplicam balsamul de par tot de la ei, par deteriorat/uscat. A lasat parul stralucitor, moale, usor de pieptanat/coafat si nu mai cade atat de tare ca inainte la periat. Face foaarte multa spuma si mie imi place acest lucru foarte mult pentru ca simt ca imi curata mult mai bine parul si scalpul asa. Nu stiu cum actioneaza pe un par nevopsit odata ce el este special formulat pentru cel vopsit, dar cred ca nu-I poate face rau.
Nu stiu ce sa zic de fire despicate, daca le reface sau ceva, pentru ca nu am. Imi tund varfurile o data pe luna si nu apuca sa se despice parul pana atunci.
Am observat ca este o noua formula , ingredientele le aveti mai jos :



Denumire: Pantene Color & Protect Shampoo
Cantitate: 400 ml
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere

Si acum sa va vorbesc putin si despre balsam :



L-am folosit la fiecare spalare, impreuna cu samponul despre care v-am zis mai sus pentru rezultate mai bune.
Produsul se prezinta intr-un ambalaj de plastic dur, cu toate informatiile necesare destul de simplist si cu design-ul specific celor de la Pantene.  Nu are un miros puternic, defapt este chiar foarte subtil as putea spune eu , in orice caz este placut.
Are o consistenta foarte densa si putin mai solida decat cea a samponului, tocmai pentru a nu se scurge de pe par la momentul folosirii.
Pe ambalaj scrie cam asa :



Exact in acest mod il folosesc si eu, dupa 2 samponari cu samponul despre care v-am zis mai sus, storc foarte bine parul de apa si aplic acest balsam doar de la jumatatea lungimii parului in jos. Stau cu el in par cat timp imi fac eu alte treburi, aproximativ 5 minute iar apoi clatesc cu foarte multa apa calduta. Dupa clatire, ce imi place mie sa mai fac este sa dau tot parul intr-o parte, sa il tin oarecum departe de corp si sa il trec printr-un jet de apa foarte rece ca gheata.
Dupa cum spuneam, folosite impreuna am observat ca rezultatul este unul mult mai bun. Am folosit si separat produsele, fie doar samponul fie foloseam alt sampon si apoi foloseam acest balsam ca sa vad cum actioneaza si intradevar folosite impreuna lasa parul mult mai moale, dar mai ales stralucitor si hidratat.Ofera stralucire parului vopsit si asta imi doresc , sa nu arate ca o matura uscata.
Ingredientele sale sunt :



Sincera sa fiu, nu prea suport ideea ca alcoolul este al 2-lea ingredient dupa apa, deci o cantitate destul de mare. M-am speriat putin inainte de prima folosire, dar mi-am luat inima in dinti si am zis ca nu are ce sa faca atat de rau, culmea este ca nu mi-a facut rau deloc, ba chiar mult mai bine J. Cred ca este datorita faptului ca oricum il clatesti, il dai jos din par nu ramane acolo sa actioneze alcoolul pana te speli din nou pe cap. Nu stiu ce sa zic .

Cantitate : 200 ml
Termen de valabilitate : 12 luni de la deschidere

In finalul postarii voi pune o poza facuta inainte de prima spalare si una facuta imediat dupa spalarea si uscarea parului sa va faceti o idee despre rezultat.


* pozele au fost facute la lumina naturala

Recomand acest balsam si sampon persoanelor cu parul uscat/deteriorat ca al meu.


Va pup fetelor ! Aveti grija de voi J.

8 comentarii:

  1. Eu am avut de la Pantene samponul si balsamul Aqua Light. Ambele mi-au placut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Claudia, nu le-am incercat :D dar suna interesant :) ce efecte au avut pe parul tau ?
    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
  3. acceptabil. Balsamul mi-a placut mai mult decat samponul, lasa parul hidratat si nu il incarca deloc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti recomand si aceasta gama, cred ca iti va placea mai mult :).
    Pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am incercat balsamul care-l prezinti si tu mai sus. Nu cred ca am sa il mai schimb vreodata :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca ti-a placut :) Eu le-am terminat pe amandoua, urmeaza fie sa le recumpar fie sa incerc si gama Aqua Light de care mi-a zis Claudia :D mai am de gandit

    RăspundețiȘtergere
  7. nu face deloc spuma. eu cand l-am incercat am pus jumatate de tub ca sa faca un pic de spuma. nu sunt prea multumita...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau sa aflu asta, eu ma impac excelent de bine cu sampoanele Pantene :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...