Pages - Menu

24 august 2013

Review : Paleta 120 culori + castigatoarele Giveaway-ului

Recent a ajuns si aceasta paletuta in mainile mele, de cand mi-o doream ! Curand v-a urma o postare de tip haul, cel mai probabil.
Bun, sa vorbim despre paletuta, ea arata asa :


Sincera sa fiu de cand am primit-o numai pe ea o folosesc zilnic, la fiecare machiaj. Sunt culori foarte variate, ai de unde alege si sunt de parere ca daca ai aceasta paletuta nu mai ai nevoie de alte farduri, cel putin pentru o incepatoare asa ca mine :)).


Sunt si culori neutre si mai vii. Sunt culori sidefate, cu slipici sau mate. Am observat ca majoritatea fardurilor din aceasta paleta sunt mate, pentru mine este un plus. Prefer mai mult fardurile mate pentru zi de zi, ma ajuta foarte mult. 


Vor urma, bineinteles, foarte multe postari cu machiaje realizate cu ajutorul acestei paletute, primul cred ca l-ati vazut deja, este acesta . 



Eventual, puteti sa imi cereti in comentarii ce machiaje doriti, pentru ce culoare de ochi, sau pentru ce ocazie sau pur si simplu un machiaj de zi in culorile alese de voi si sigur voi incerca sa il realizez pentru voi .
Sa va arat si swach-urile pe care le-am facut la fiecare culoare in parte. NU am folosit nici o baza pentru swatch-uri, nu avea rost sa folosesc odata ce eu vreau sa va demonstrez cum sunt ele defapt, evident ca o baza sub ele le-ar face mult mai pigmentate dar ca sa va faceti o idee cum arata fara, urmariti swatch-urile de mai jos. 

Incepem cu prima paletuta, swatch-urile vor fi aranjate pe rand ca in paletuta :









Si a doua paletuta : 









Dupa cum puteti vedea, unele sunt mai puternic pigmentate altele mai slab pigmentate. Pentru mine nu este o problema, cu o baza sub ele voi ajunge la rezultatul dorit. Se blenduiesc foarte bine , lucrez foarte usor cu ele, paletuta nu ocupa mult spatiu pentru ca atunci cand este inchisa nu este nici cat o foaie A4.


Cand ma uit prin ea dimineata este imposibil sa nu-mi vina o idee de machiaj in minte, avand in vedere ca sunt atatea culori . Pentru mine este suficienta, nu mai am nevoie de alte farduri !


Am ajuns la momentul cred ca mult asteptat de toate, si anume sa anunt castigatoarele giveaway-ului ce tocmai s-a incheiat . Au fost 19 inscrieri si vreau sa va multumesc pentru participare. Vor urma si alte giveaway-uri in viitorul apropiat .

Prima castigatoare este norocoasa cu numarul 11 , si anume Georgia Tanase ! Felicitari ! Ai castigat gelul de dus si gelul pentru curatarea fetei cu goji si rodie ! Astept mail cu datele tale ( Nume intreg, Adresa, etc) pe adresa : didiigreen@yahoo.com .



Iar a 2-a castigatoare este norocoasa cu numarul 5 , si anume Alisa Mos ! Felicitari ! Ai castigat balsamul bifazic si samponul purificator pentru par ! Astept mail cu datele tale ( Nume intreg, Adresa, etc) pe adresa : didiigreen@yahoo.com .




Sper ca v-a fost de ajutor acest review si felicitari castigatoarelor !
Voi aveti aceasta paletuta? 
Va tenteaza sa achizitionati si voi una  ?
Ce idei de machiaje aveti si doriti sa le realizez ? 
Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii, iar pana data viitoare va pup fetelor si aveti grija de voi ! :*

2 comentarii:

  1. Super review. Si eu m-am gadint sa imi cumpar o astfel de paletuta :D
    Cat ma bucur ca am castigat. E primul concurs pe care il castig :))
    Iti trimit acum mail cu datele mele :*

    http://btl-allysa.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări fetelor! :* E super paleta . De mult o vreau și eu , dar încă nu mi-am făcut „timp” să o achiziționez . Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...