Pages - Menu

28 august 2013

Review : Flormar Eye Primer Highlighter

Astazi vorbim despre noul produs lansat de cei de la Flormar si anume Eye Primer Highlighter.
Chiar daca am incercat multe primere pentru ochi, nu toate m-au multumit si am ramas fidela primerului facut de mine , aveti aici reteta, am ajuns sa testez si noul primer Flormar .



Este un primer iluminator , ce promite sa creasca rezistenta fardurilor puse pe peloapa iar datorita particulelor iluminatoare pe care acesta le contine atrage lumina si ofera o stralucire naturala privirii. Este imbogatit cu ingrediente naturale cum ar fi ceaiul Mate, cu rol antirid ce mentine elasticitatea pielii, ceaiul Verde si extractul de Guarana , ce ajuta la oprirea formarii cearcanelor si a pungilor de sub ochi.
Acesta este disponibil in doua nuante : nuanta 01 Warm Ivory ( cu o tenta aurie ) si nuanta 02 Sweet Coral ( cu o tenta de culoarea piersicii ). Al meu este in nuanta Sweet Coral.



Produsul se prezinta intr-un ambalaj sub forma de carioca iar aplicatorul sau este un buretel, imi place acest lucru pentru ca produsul se mentine igienic in ambalaj fara sa fii nevoita sa bagi degetele in el cum sunt cele in cutiute sau cel facut de mine. De asemenea imi place si sistemul sau de scoatere a produsului , rotesti din capatul opus si iese prin acel buretel produsul pe care il putem intinde foarte usor pe pleoapa.



Textura sa este cremoasa dar destul de lichida, iar cum se poate observa si din pozele de mai jos , aplicat pe mana/pleoapa este aproape de culoarea pielii iar odata intins nu se mai observa nimic decat acele fine particule stralucitoare ce atrag lumina. Intradevar am observat ca ilumineaza foarte mult ochii, eu il intind pe toata pleoapa inclusiv sub spranceana si in coltul interior.




Dupa timp indelungat in care am purtat machiaj am observat ca fardurile nu s-au strans in pliul pleoapelor sau in liniile fine ale ochilor, sincer nu ma asteptam sa fie atat de bun ! Ma gandeam ca va rezista cateva ore, dar m-am inselat. Este un produs foarte bun ! Mie imi place sa il mai aplic si pe zona cearcanelor , sub anticearcan, pentru ca in acest fel evit strangerea anticearcanului . Pentru ca nuanta sa este aproape de culoarea pielii imi acopera micile vinisoare de pe ochi.

Denumire : Flormar Eye Primer Highlighter .
Cantitate : 3 g .
Pret : aproximativ 71 lei .

De cand l-am primit il folosesc la fiecare machiaj fara exceptie pentru ca imi place foarte mult ! Il recomand tuturor, daca doriti un primer bun care sa va ajute fardurile sa reziste pana va demachiati . Chiar daca este ceva mai scumput, mai adaugati niste banuti si vi-l luati pe acesta, decat sa aruncati bani in unul mai ieftin si sa nu reziste mai mult de cateva ore .
Il puteti achizitiona de la standurile Flormar din orasul vostru .

Va pup fetelor, iar pana data viitoare sa aveti grija de voi ! :*

8 comentarii:

  1. Mi se pare foarte scump. Nu cumva e o greseala la pret ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este nici o greseala la pret, din pacate e cam scump ...

      Ștergere
    2. Nu cunosc produsele Flormar. Mi-am cumparat de la ei doar oje si-mi plac mult, iar preturile sunt prietenoase. Sper c-au ramas asa de asta vara :)

      Ștergere
    3. Eu am avut foarte multe produse de la ei si inca am, imi plac foarte mult !
      Ojele au ramas cam la acelasi pret :D intradevar prietenos cu buzunarele noastre, insa unele produse de makeup sunt ceva mai scumpute dar foarte bune :)

      Ștergere
    4. Imi place cum l-ai prezentat si-mi place aplicatorul cu burete, dar nu stiu daca ma voi indura vreodata sa dau atatia bani pe el :)

      Ștergere
    5. De cand il am il folosesc zilnic fara exceptie :D e foarte bun ... isi merita pretul insa cred ca gasesti si alte alternative la acelasi pret :) sau mai ieftine. Pupici !

      Ștergere
    6. Te cred si eu sunt asa cand imi place ceva :)
      Acum am o baza de machiaj de la Oriflame si ma impac foarte bine cu ea, dar vreau sa mai incerc si altceva pe viitor (am o fire ciudata in sensul ca oricat de fidela ii sunt unui produs, nu ma pot abtine tentatiilor :D ). Am scris despre ce folosesc acum si te invit cu drag sa citesti http://cosmetice-afaceri-online.blogspot.ro/2013/11/review-crema-cu-efect-de-uniformizare.html
      O zi excelenta iti doresc!

      Ștergere
    7. Nu esti ciudata deloc ! Si eu sunt asa si cred ca si foarte multe alte fete :D hehe
      Ne place sa testam lucruri noi, pentru a gasi ceva din ce in ce mai bun.
      Imediat intru si citesc, multumesc !
      Pupici Claudia, o zi superba si tie ! :*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...