Pages - Menu

3 aprilie 2013

Review produse E.L.F.

Buna fetelor !
 Revin cu un review si de data asta este vorba despre prima mea comanda de la elf. Site-ul lor il gasiti aici : EyesLipsFace .Produsele pe care le-am comandat sunt acestea :






Am fost curioasa sa incerc produsele elf pentru ca am auzit foarte multe pareri bune despre ele,si am zis : de ce nu ? :D Au un pret foarte mic ,defapt pentru asta sunt si foarte cautate. ELF reprezinta eyeslipsface si este o campanie care in US este foarte faimoasa pentru ca vinde produse la doar 1$ . La asa un pret,toate fetele incearca produsele fara frica ca pot da multi bani pe niste produse ce poate nu merita.
In Romania le gasiti cu pretul de 9 lei (cele din gama Essentials) si cu 22 lei sau mai mult ( cele din gama Studio respectiv Mineral). Transportul costa 9 lei - se livreaza la Posta Romana iar plata se face ramburs, sau prin curier 18 lei, iar la comenzile de peste 160 lei transportul este gratuit prin Posta Romana.


Fond de ten Flawless Finish Foundation


Il gasiti in gama Studio si costa 39 lei , eu am avut norocul sa-l prind la reducere la 29 lei. 
Al meu este in nuanta Sand ,mi se potriveste perfect nuantei pielii mele si il gasiti aici .
Are 30 ml, ca orice alt fond de ten.

DESCRIEREA OFICIALA : 
Cu acest fond de ten,care are o textura matasoasa,veti obtine un ten fara imperfectiuni. Formula usoara si fara ulei se aplica usor,oferind un minunat aspect natural, semi-mat . Se aplica usor si se pastreaza toata ziua,pielea avand un aspect radiant. Ofera protectie impotriva actiunii nocive a razelor solare SPF - 15.

DESCRIEREA MEA :
Este un fond de ten foarte bun,cel putin pentru mine. Imi rezista toata ziua pe fata,are rezistenta la transfer,eu avand tenul mixt (gras in zona T si normal in restul fetei) imi uniformizeaza tenul si ii ofera,cum spun si ei,un aspect natural. Are o acoperire medie ceea ce-l face potrivit ,din punctul meu de vedere , sa fie un fond de ten foarte potrivit pentru a fi purtat in timpul zilei. Eu una nu as iesi(defapt nu stiu cine ar face-o) cu un fond de ten pe fata cu o acoperire mare pentru ca nu v-a da un aspect natural si deloc estetic. Sunt multumita de faptul ca are SPF 15 ,ca tot a inceput sa-si intre primavara in rol avem nevoie de protectie solara. Eu il aplic cu pensula tot de la ei,despre care va voi vorbi imediat.Ca orice alt fond de ten,ca sa reziste trebuie setat cu pudra. Fac asta si sincer nu am avut nici o problema cu el,momentan nu i-am gasit nici un minus si il folosesc zilnic,nu incarca tenul.
Si sa vedem cum arata, nu ? :D 


Vine prevazut cu o pompita ceea ce imi place foarte mult pentru ca,continutul nu este predispus la microbi si alte bacterii din aer. O pompita este mai mult decat suficient pentru toata fata,se intinde foarte bine. Ambalajul este foarte profesional.


Asa se prezinta o singura pompita pe mana.


Iar asa arata cand este intins,bineinteles ca nu l-am intins bine pentru ca am vrut sa se si vada la camera culoarea.El fiind exact nuanta pielii mele daca il intindeam complet nu se mai vedea nimic. :)
In concluzie,imi place si il recomand cu mare drag ! Merita testat .


Pensula pentru pudra 



O gasiti in gama Studio si costa 22 lei , aici .

DESCRIEREA OFICIALA : 
Aceasta noua pensula anti-bacteriana cu peri sintetici de Taklon este mai moale,absoarbe mai bine si poate fi folosita cu produse umede sau uscate. Fii un makeup artist profesionist si creaza un look fara imperfectiuni cu aceasta pensula e.l.f. studio !
-Creeaza un machiaj profesionist
-Acoperire maxima
-Folosita pentru pudra sau blush,pentru o conturare perfecta.
*Vegan Friendly.

DESCRIEREA MEA : 
Eu una nu o folosesc pentru pudra/blush,o folosesc pentru fondul de ten prezentat mai sus. Isi face treaba foarte bine,este moale,nu lasa urme,am spalat-o si nu i-a cazut nici un fir de par pana acum,se usuca intr-o zi dupa spalare,se spala foarte usor,are perii desi si imi place ca sunt sintetici . Ea vine intr-o husa de protectie ( nu i-am facut poza,am zis ca n-are rost ) si cu un "capacel" de protectie,ambele fiind din plastic flexibil,ceea ce nu permite intrarea prafului sau a bacteriilor in pensula.

Arata cam asa : 


In concluzie,o recomand. Este foarte ieftina fata de alte pensule ( de la Sigma,MAC,etc) si creeaza un look natural.


Luciu de buze Super Glossy 


Il gasiti in gama Essentials si costa 9 lei , aici .
Al meu este in nuanta Party Peach .
Are 10 grame.

DESCRIEREA OFICIALA : 
Aceasta formula Super Glossy SPF 15 lupta impotriva actiunilor razelor solare,lasand buzele lucioase si cu un aspect sanatos. Aromele delicioase si gustul dulce te va face sa-ti lingi buzele de placere ! Tubul este perfect pentru a fi luat cu tine si folosit oriunde si oricand ! 

DESCRIEREA MEA :
Ce nu mi-a placut este ca nuantele nu sunt aceleasi cu cele de pe site. Defapt chiar nu se aseamana . Dar am avut noroc si am nimerit-o pe gustul meu. Este destul de pigmentat,nu este lipicios ceea ce ador la un luciu de buze,rezista timp de 3 ore pe buze fara nici o problema si am mancat si baut cu el si tot acolo era,are un ambalaj foarte dragut, il pot arunca in geanta si sa-l folosesc oricand am nevoie,este chiar practic. Imi place ca are si SPF ceea ce ne ajuta sa pazim si buzele de razele nocive ale soarelui. Gustul si mirosul este exact asa cum spun si ei,absoluuuut delicios ceea ce ma face sa ma ling pe buze incontinuu si cred ca il voi termina foarte repede pentru ca il "mananc" de pe buze cam des :)) .

Sa vedem si cum arata : 


Aplicatorul este unul normal,nimic neobisnuit ,dozezi exact cat ai nevoie .


Si un mic swatch care sper sa se vada bine . 
In concluzie,sunt foarte multumita si de acest produs,iar pentru 9 lei chiar merita incercat .


Tus de ochi rezistent la apa sub forma de creion 


Il gasiti in gama Essentials si costa 9 lei, aici .
Al meu este in nuanta Coffee .
Are 1,8 grame .

DESCRIEREA OFICIALA : 
Tusul cu care vei trasa un contur impecabil si care te ajuta sa obtii cu precizie maxima un look fabulos si proaspat ,care dureaza ore intregi. Aplicatorul fin aluneca cu usurinta,trasand culoarea de la linii foarte fine pana la unele indraznete , rezultatul fiin " frumusete fara nici un efort " .

DESCRIEREA MEA :
Sincera sa fiu chiar sunt absolut dezamagita de acest tus de ochi. Eu de cand am inceput sa folosesc tusul de ochi(cam de 2 ani) si pana in prezent am folosit doar tus de ochi lichid,si m-am gandit sa dau sansa si la unul sub forma de carioca,ca este doar 9 lei si nu-mi va parea rau daca nu v-a merita. Am citit pareri impartite,ceea ce m-a facut curioasa sa-l cumpar sa vad cum e la mine. Deja am inceput sa am anumite preferinte la tusurile de ochi : sa reziste de dimineata de cand plec la liceu pana macar la amiaza,fara sa se intinda sa ma trezesc ca am ochii de panda dupa 2 ore,sa fie pigmentat,etc. Dar nu ! Acesta nu indeplineste nici unul dintre aceste condintii. Cum am desfacut coletul l-am testat pe mana,am observat ca dupa 3 liniute aplicate pe mana deja varful incepe sa se faca urat nu mai era rigid,incepeau sa iasa firicele din el,iar culoarea numai maro nu era,era un maro sters parca au bagat apa in el.Si ar trebui sa fie rezistent la apa,dupa cum spun ei. Am dat cu degetul peste si s-a sters complet. L-am tinut si cu varful indreptat in jos,cum scrie pe site-ul lor dar degeaba parca nu vrea sa curga tusul in varf :)) . Acum le dau dreptate fetelor care au scris pareri despre el pe site,nu este bun de nimic.

Penita arata cam asa :

Swatch : 

In poza de mai sus se vede exact cum se prezenta cand l-am testat imediat ce am primit coletul. Arata bine,arata pigmentat,linie precisa,dar pe ochi nu este deloc asa,chiar si cu primer. Are toanele lui,merge cand vrea.


Cam acesta a fost review-ul la primul meu colet elf,ma gandesc sa mai fac o comanda cat de curand si voi reveni cu o postare.
Sfat : Cititi parerile la fiecare produs pe care doriti sa il comandati,cititi pareri despre el si pe blog-uri,cautati pe google,informati-va ! Sa nu le luati degeaba .

xoxo :*



3 comentarii:

  1. Am auzit si eu diferite pareri despre el. Unele fete l-au primit uscat,dar am inteles ca se poate rezolva problema. Oricum,o sa il incerc si eu cat de curand :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte draguta postare ,m-ar tenta si pe mine fondul de ten de la elf ..te invit si pe blogul meu:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult :). Te invit sa citesti si despre BB cream-ul pe care il folosesc in prezent si de care sunt multumita : http://didiibeauty.blogspot.ro/2013/07/review-garnier-bb-cream-combination-to.html. O sa trec si pe blog-ul tau cu mare placere :*. Poti sa te inscrii pe acest blog pentru mai multe noutati :D. Pupici !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...