Pages - Menu

19 aprilie 2013

Comanda produse ELF

Fetelooor ! Ce faceti ?

Zilele trecute mi-a ajuns noua comanda pe care am dat-o la ELF . M-a tentat sa mai dau o comanda faptul ca a fost o promotie cu Mystery bag :



Acum sa incepem cu produsele pe care le-am primit in Mystery Bag si dupa continuam cu cele comandate de mine :

Cam asa arata,produsele vin intr-o punguta ELF,sa vedem si ce este inauntru nu ? :D


1. Luciu de buze Super Glossy 

Al meu este in nuanta Candlelight. Sincer,cumparasem unul din acesta in prima comanda,chiar mi-a placut si imi doream sa incerc mai multe nuante pentru ca rezista pe buze fie ca bei sau mananci,nu este lipicios si imi place ca are SPF . Mai multe despre acest luciu de buze,doar ca in alta nuanta gasiti aici . Swatch :



2. Balsam de buze terapeutic
aici 

Al meu este in nuanta Strawberry Creme .Este bun,chiar hidrateaza intens buzele si este foarte bun pentru cei ce au o problema cu buzele uscate in general. Este extrem de cremos si pot sa zic ca ador mirosul si gustul acestui produs. Are un miros de guma de mestecat pentru copii,gust de capsuni si ofera o nuanta subtila buzelor. Swatch :



3. Fard de obraz cu pensula 

Al meu este in nuanta Shy. Recomnd ? In nici un caz . Motivul? Simplu,produsul nu se ia nici cu pensula ei din cutiuta nici cu o pensula pentru blush nici cu degetul macar,si atunci cand se ia pe pensula si il aplici pe fata nu se mai vede nimic. Este extrem de prafos,acum nu stiu daca este doar al meu cel cu probleme sau asa sunt toate,dar sincer nu stiu ce sa fac cu el. Nu-l pot folosi deloc,dar chiar daca as putea sa il folosesc nu as face-o pentru ca nuanta asta nu mi se potriveste deloc este prea deschisa pentru tenul meu. Pozele :

sper sa se vada ceva ... nu se ia !


4. Regular & Waterproof Mascara Duo 

Al meu este in nuanta Black. Nu pot sa zic decat ca ador acest mascara ! Nu ma asteptam sa fie atat de bun si sa isi faca treaba atat de bine,lungeste incredibil si ofera un volum superb genelor. Nu am mai avut un astfel de mascara care sa ofere acel aspect de "gene false" atat de bine :) . Este un mascara prevazut cu 2 capete,eu personal il folosesc doar pe cel Waterproof . Recomand ! Pozele :

INAINTE : 

DUPA : 


PRODUSUL : 




Cam atat cu Mystery Bag-ul. Sunt multumita de produsele primite avand in vedere ca nu le-am platit,sunt oarecum gratis. Cu exceptia blush-ului totul este perfect. 
Acum sa trecem la produsele cumparate de mine :


1. Pensula pentru aplicare fard pe linia ochiului

Am primit-o in stare intacta. Nu ii cade parul,la spalat nu i-a cazut nici un fir de par si toate firele stau la locul lor exact ca la inceput. Se spala si se usuca foarte usor, iar aplicatul fardului pe linia ochiului cu aceasta pensula este foarte usoara chiar si pentru incepatoare.



2. Sabloane pentru sprancene 

Eu consider ca forma sprancenelor este foarte importanta ,ele reprezinta rama fetei noastre,cu ajutorul lor formam o armonie perfecta pe chipul nostru. Sunt 4 sabloane,fiecare o forma diferita. Sunt foarte usor de folosit,in ce sablon fa incape cat mai mult par din spranceana voastra naturala aia este cea potrivita pentru voi,umpleti locul cu un fard mai inchis sau cu un creion,indepartati sablonul si pensati excesul. Pentru doar 9 lei sa va mentineti singure forma spranceleor acasa fara sa mai dati banii la salon pentru pensat,eu zic ca este foarte ok pentru ca sabloanele nu sunt de unica folosinta le puteti folosi mereu.Sunt din silicon si nu se rup asa usor. Arata cam asa :




3. Tus de ochi lichid 

Al meu este in nuanta Black . Pentru ca am avut probleme cu tusul de ochi tip carioca de la comanda precedenta de aici , am zis sa imi cumpar altul de data asta lichid sa vad poate este mai bun. Asa si este ! Rezista intreaga zi,nu se misca din locul in care l-ai pus,nu se intinde,formeaza o linie opaca de la prima aplicare si se usuca repede pe ochi. Are o pensulita usor de folosit chiar si pentru incepatoare. Sunt multumita de acesta . Produsul arata asa :








4. Clestisor pentru intors genele

Este bun,intoarce genele foarte bine si le mentine asa o lunga perioada de timp. Aveam nevoie de unul ca mi se stricase si sunt multumita de el. Vine cu o rezerva pentru schimb.



5. Ruj de buze 

Al meu este in nuanta Seductive . Este foarte bun pentru doar 9 lei,nuanta nu este aceeasi cu cea de pe site dar am dat un Search si am gasit diferite review-uri si poze si mi-am gasit nuanta dorita. Imi place ca rezista chiar daca mananc sau beau,rezista cateva ore fara nici o problema. Il tin in geanta mereu ca sa il pot reaplica pe timpul zilei daca este nevoie. Este o nuanta foarte naturala ,extrem de apropiata cu cea a buzelor mele si asta-mi place. Hidrateaza buzele,este foarte cremos si miroase a ceva dulce. Poze si swatch-uri :

PRODUSUL :
 SWATCH : 

PE BUZE : 



Cam aceasta a fost noua mea comanda la ELF . Per total sunt multumita de produse,sper sa incercati si voi o comanda la ei.

xoxo <3

2 comentarii:

  1. Ti le recomand cu mare placere. Multumesc frumos :) !te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur ca da ! Multumesc frumos,v-a aparea curand si intr-o postare pe blogul meu :* te pup

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...