Pages - Menu

31 ianuarie 2014

Favoritele lunii Ianuarie 2014 ♥

Hei, beauties !

Iata ca s-a terminat si prima luna din acest an, ceea ce inseamna ca a venit timpul sa va prezint produsele pe care le-am folosit cel mai des si pe care le iubesc. Sau cum le spunem noi, " Favoritele lunii " 





In aceasta luna am fost cucerita de ojele Moyra primite de pe Baff.ro . Pe doua dintre ele le-ati vazut deja in postarea de AICI si AICI insa cu siguranta vi le voi arata pe toate in postarile ce urmeaza. :)




Am avut curiozitatea de a testa gelul de curatare al tenului Clean&Clear, din care mai am foarte putin si pot sa spun ca imi place. Nu am apucat sa ii fac un review pana acum, insa ce va pot spune este ca nu am vazut nici o imbunatatire a punctelor negre. Curata foarte bine tenul, nu ai nevoie de o cantitate mare, este ieftin si eu zic ca merita testat pentru ca isi face treaba.
Recent am achizitionat o perie electrica pentru curatarea tenului, si pot sa spun ca m-am indragostit de ea ! Pun gelul de curatare pe periuta si credeti-ma ca face o treaba mult mai buna decat mainile, se vede si se simte diferenta. Are 5 capete insa cel mai des l-am folosit pe acesta cu periuta. Daca doriti, ii voi face un review. :)
Farmec a fost alaturi de mine in aceasta luna ! ♥
Crema pentru ochi cu argan si-a facut treaba excelent. Nu imi mai simt pleoapele uscate si nici nu lasa acea pelicula lipicioasa/grasa. Este foarte light si ofera gradul ideal de hidratare in aceasta perioada rece.
Daca aveti tenul mixt/gras, crema hidratanta matifianta este mana cereasca ! Mai multe despre ea cititi in review-ul de AICI, iar despre cum imi ingrijesc eu tenul si ce rutina urmez in postarea de AICI.




V-am aratat in postarea cu micile mele cumparaturi de AICI ca primisem niste cadouri de la sora iubitului meu, printre care si doua mascara : unul pentru volum si unul pentru curbarea genelor. Am ales sa il incep pe cel pentru curbare, fiind foarte curioasa sa vad cum isi face treaba. Imi place foarte mult efectul ! Nu incarca genele, le separa frumos, ofera volum dar si alungire. Este super ! ♥
Cand nu aveam timp sa ma machiez, aplicam creionul Wild Shadow de la Max Factor pe toata pleoapa mobila, iar apoi estompam marginile cu degetul in pliu. Ofera un efect natural iar culoarea scoate in evidenta ochii, imi place foarte mult ! Mai multe detalii in review-ul de AICI.
Daca aveti tenul mixt/gras pudra este un must in trusa voastra, asa e ? :)
De cand am achizitionat pudra Stay Matte de la Rimmel, o folosesc zilnic ! 
Daca stiu ca sunt plecata mult timp de acasa, o arunc in geanta impreuna cu o pensula, iar machiajul arata impecabil pe toata durata zilei. O ador !
Mai multe detalii, gasiti in postarea de AICI.




♥ Care sunt favoritele voastre a acestei luni ?
♥ Avem favorite in comun ? 

10 comentarii:

  1. superbe ojele,dar si celalalte produse arata foarte bine,pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt in cautarea unei astfel de perii pentru curatarea fetei. Ne poti da mai multe detalii despre ea? De unde ai cumparat-o?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur Ioana ! Voi face un review, promit ! :D
      Acolo va pot spune mai multe detalii ca sa nu ma intind in comentariu.
      Te pup :*

      Ștergere
  3. Am si eu o oja de la Moyra <3. Imi place si cea greagra cu sclipic, cred ca o voi cumpara si eu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte dragute <3 si chiar rezista mult timp pe unghii :D
      Au un pret mic, deci merita :*
      Te pup !

      Ștergere
  4. ma intereseaza periuta pentru curatare <3
    ma ganesc de ceva timp sa imi iau sie u una insa nu stiu daca merita sa dau banii pe ele,desi am auzit multel ucruri bune despre ele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O postare mai amanuntita despre periuta, curand ! :D
      Merita, chiar merita ! Se simte si se vede diferenta :)
      Te pup ! :*

      Ștergere
  5. Vrem o postare cu periuta de curatare!
    Mie imi place mult pudra. pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta, o voi posta curand :*
      Cred ca e cea mai buna pudra incercata de mine :D pastreaza tenul mat timp indelungat.
      Te pup :*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...