Pages - Menu

20 septembrie 2013

Spune "DA" produselor naturale !

In urma cu 2 ani am aflat cat de nocive sunt chimicalele pentru pielea si parul nostru. Pe parcursul timpului am incercat foarte multe produse naturale pe care le gasim la plafar si m-am bucurat de efectele benefice pe care le-au adus pielii, respectiv parului meu. Astazi vreau sa va vorbesc despre untul de Shea African NERAFINAT.


Poate va intrebati care este diferenta dintre cel rafinat si cel nerafinat.
Ei bine, untul de shea nerafinat este untul in stare bruta, procesat manual sau mecanic de catre oamenii din Africa. Untul nerafiant are o culoare crem spre galbui cu un miros specific untului de shea, foarte subtil. Termenul de valabilitate al unui unt nerafinat este de aproximativ 2 ani.
In schimb, untul de shea rafinat trece prin diverse procese de filtrare (rafinare) cu diverse substante chimice. Untul rafinat are o culoare de alb pur sau un crem foarte deschis, o textura foarte moale. Motivul rafinarii untului de shea este pentru a prelungi termenul de valabilitate, acesta poate fi intre 2 si 5 ani. In timpul rafinarii proprietatile si vitaminele sale se pierd si nu va avea nici un efect benefic pielii.
De aceea, va recomand in caz ca doriti sa va achizitionati un unt de shea sa il alegeti pe cel nerafinat pentru ca acesta are toate vitaminele de care pielea noastra are nevoie.


Acest unt este bun pentru :
  1. pielea sensibila
  2. pielea uscata
  3. pielea cu probleme
  4. diminuarea ridurilor
  5. tratarea dermatitelor
  6. tratarea crapaturilor
  7. diminuarea vergeturilor
  8. buzele crapate
  9. protejarea pielii impotriva razelor solare
  10. tratarea iritatiilor
  11. parul uscat/lipsit de stralucire
Si multe alte beneficii... :)


El in cutiuta este solid dar in contact cu pielea ( sau la caldura ) devine lichid si usor de lucrat cu el. Nu lasa acea pelicula grasa pe piele, din contra, pielea ramane fina, catifelata si hidratata. Nu are un miros puternic, dupa cum am spus foarte subtil si chiar placut, deabia se simte.
L-am folosit pe ten in zonele in care pielea se descuameaza, a hidratat acele mici cojite si am scapat de acel aspect inestetic. Imi exfoliez tenul de 2-3 pe saptamana dar din cauza frigului, si in ciuda faptului ca detin un ten mixt in zona T, pielea din jurul nasului se descuameaza. Cu ajutorul acestui unt nu am mai avut aceasta problema.


L-am aplicat si pe portiunile uscate de pe corp, cum ar fii coatele, genunchii si pe calcai. Am incercat sa vad daca chiar ma poate ajuta in lupta cu monstruletii care apar exact atunci cand nu trebuie, l-am aplicat seara pe tenul proaspat demachiat, curatat si tonifiat, exact pe monstrulet si in 2 zile am scapat fara nici un semn.
Il foloseste si mama mea pe tot tenul intr-un strat subtire seara inainte de culcare, ea avand tenul uscat am intrebat-o daca a ajutat-o si daca i-a oferit hidratarea de care tenul ei are nevoie. Este foarta incantata de rezultatele sale. Sigur cand se va termina ( v-a dura ceva timp ... ) il voi recumpara !

click pentru marire

Eu l-am cumparat de la Plafaria din Carrefour Felicia ( Iasi ) si a costat 20 de lei. Eu zic ca este un pret foarte mic pentru beneficiile sale, iar de raportul calitate-pret nici nu mai vorbesc.
Toate informatiile necesale le gasiti in poza de mai sus.


Cam atat a fost si pentru astazi fetelor, va rog sa imi scuzati absenta de pe blog dar am inceput liceul si va scriu cand am timp ... chiar mi-a fost dor sa mai vorbesc putin cu voi ! Astept cu mare drag comentariile voastre ! :)

  • Voi folositi/va plac produsele naturale ?
  • Doriti sa va vorbesc mai des despre produsele naturale si ce beneficii ne ofera ?
  • Va tenteaza/ati incercat untul de shea ? 

Va pup fetelor ! :*


4 comentarii:

  1. Folosesc untul de shea :) Am scris pe blog despre el .

    RăspundețiȘtergere
  2. Il vreau si eu, da parca greu as renunta la cremele frumos mirositoare!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Claudia, tocmai parfumul acela frumos mirositor nu-ti face bine :)). Nu miroase urat untul si deabia il simti :D.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am renunțat de multă vreme la cremele de față obișnuite fiindcă am tenul sensibil și făceam alergie la majoritatea. :)) Am folosit până acum unt de mango și ulei de sâmburi de zmeură și mi-au plăcut amândouă. :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...