Pages - Menu

11 septembrie 2013

Review : Crema nutritiva de noapte Gerovital Plant

Am fost foarte ocupata in ultimul timp si nu am mai avut timp sa postez, sper sa ma mobilizez cat mai repede pentru ca mi-a fost dor sa va scriu ! :)
Dupa cum ati vazut in micutul meu haul , crema nutritiva de la Gerovital Plant a ocupat un loc si in favoritele lunii august . Ce imi place la ea, probabil va intrebati, nu ? Aflati acum !




* Vreau sa mentionez de la inceput ca pozele au fost facute imediat dupa ce am achizitionat crema, acum este consumata mai bine de jumatate cat sa imi formez o parere.


Nu stiam nimic despre aceasta crema, am vazut-o pe raftul din magazin si m-am gandit sa o cumpar ca oricum ramasesem fara crema de noapte. Am luat-o pe "ghicite", sa zicem asa, si nu regret alegerea facuta.
Vreau sa va zic ca nu face nimic special pielii decat o hidrateaza si imi hraneste zonele de piele uscata de pe ten ( eu avand tenul mixt, gras in zona T, in rest normal pe timpul verii, putin uscata pe timpul iernii ), si este exact tot ce am nevoie. Nu schimba textura pielii, nu o face mai luminoasa, sau alte lucruri de genul acesta, hidrateaza si atat !


Despre ambalaj pot sa va zic ca nu sunt foarte incantata, adica este foarte ieftin. Nici nu am avut la ce sa ma astept pentru pretul ei, dar se putea mai bine. Este un plastic foarte ieftin, care presimt ca la prima scapare pe gresie s-ar crapa. Totusi pe noi ne intereseaza produsul, iar daca ambalajul nu il influenteaza in nici un fel totul este ok. 

Descrierea oficiala a produsului

" Este o crema calmanta, bogata in substante nutritive, destinata ingrijirii zilnice a pielii fetei si gatului.
Asocierea uleiurilor naturale (soia, jojoba, germeni de grau) cu vitaminele A si E imbunatatesc elasticitatea pielii si previn procesele de imbatranire cutanata.
Ceramidyl-Omega, un ingredient activ complet, de origine vegetala, imbunatateste procesele de restructurare epidermica, reface functia de bariera a pielii care devine astfel mai putin permeabila pentru factorii de mediu nocivi. Ridurile sunt diminuate, este imbunatatita hidratarea, elasticitatea si senzatia de confort a pielii. Complexul Herbatonic din plante din flora transilvana are un aport important in hidratarea, nutrirea si remineralizarea pielii.
Vitamina E actioneaza sinergic cu extractul de Floare de Colt pentru neutralizarea actiunii radicalilor liberi si protejarea pielii impotriva stresului oxidativ al factorilor externi (radiatii UV, fumat, poluanti, radiatii gamma). 
  Se aplica seara, dupa demachierea si tonifierea corecta a pielii. "

Am folosit-o in fiecare seara, exact asa cum spun ei, dupa ce mi-am demachiat, curatat si tonifiat tenul. Nu mi-a provocat nici o alergie, nu am facut bubite, sau alte lucruri de genul acesta. 
Textura sa nu este grasa, ci densa. Se intinde foarte usor, trebuie o cantitate mica de produs care ajunge pentru tot tenul, nu este lipicioasa . Din pacate nu mai gasesc cutiuta in care a venit produsul ambalat ca sa va scriu si ingredientele , iar pe internet nu le gasesc ... voi reveni cu un update !



Crema este absorbita in piele, relativ repede, lasand tenul catifelat si placut la atingere. 

Denumire : Crema nutritiva de noapte Gerovital Plant
Cantitate : 50 ml
Pret : aprox. 22-23 lei, depinde de magazin/localitate

Nu sunt sigura daca il voi recumpara, nu face nimic special dupa cum am spus, doar hidrateaza si atat. Este un produs bun, iar daca va confruntati cu un ten uscat, o recomand cu drag !
Va pup, fetelor ! :*

13 comentarii:

  1. Cum ai zis si tu pare o crema buna, dar totusi pentru crema ideala as dori sa vad si niste schimbari

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anca, asa e ! Tocmai acesta este motivul pentru care as vrea sa ma indrept catre altceva :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi amintesc ca si eu cu ceva vreme in urma cand inca mai testam cremele in cautarea uneia bune,am gasit-o pe aceasta si chiar mi-a placut ,dar cum ai zis si tu hidrataeaza si atat.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Buburuza, si ai gasit crema " minune " ? ;;) Chiar m-ar interesa sa aflu raspunsul tau :*. Iar in legatura cu aceasta crema, cred ca este super potrivita persoanelor cu tenul uscat :) .

    RăspundețiȘtergere
  5. @Claudia, ai dreptate ! Dar eu sunt in cautarea unei creme mai buna :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Amazing review ;) Very good cream :)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. @gabusiek , Oh , TY TY ! :D
    You're welcome ! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu crd ca o s-o incerc,am tenul uscat si asta imi trebuie mie o crema care hidrateaza si are un pret accesibil
    Multumesc de review! :-*

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca ti-ar placea :) , in orice caz sa nu uiti sa ne spui si noua parerea ta intr-un comentariu la aceasta postare !
    E o placere sa stiu ca ajut ! :*
    Pupici .

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu iubesc crema de la Avon cu migdale,pentru tenul tanar e perfecta,il hidrateaza in profunzime si nu lasa grasimea aia inestetica pe fata.Ti-o recomand.Kisses:*
    Tocmai ce ti-am descoperit blogul.Good job.Kisses:*
    http://lifeontheheels.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  11. @Ana Maria, nu am incercat crema de la Avon :D, posibil pe sezonul rece v-a fi perfecta ! O voi incerca :*.
    Multumesc, si bine ai venit ! Voi trece si pe la tine curand ;;) .
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu am tenul in fc de anotimp ,vara gras si iarna uscat,si nu am gasit una sa ma multumeasca :(

    http://ina-adee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...