Pages - Menu

21 septembrie 2013

NOTD : Feathers

Sau mai bine zis, un FAIL ! :))
Sincera sa fiu, e prima mea incercare de acest model. Sper pe viitor sa imi iasa mai bine, sau cel putin sa semene macar un pic cu o pana, nu cu niste dungi aruncate acolo pe unghii. :(


Initial, vroiam sa le las simple ca sa va pot arata minunatia asta de oja pe care tocmai am cumparat-o. Se poarta foarte mult culorile pastelate in acest sezon, asa ca m-am gandit la un baby blue pe care oricum nu il aveam in trusa mea de oje. Imi place tare mult cum arata pe unghiute ! Insa trebuie sa mai lucrez la acest model cu pene ... sunt cam dezamagita. 


Am ales sa fac cate o pana pe fiecare unghie, fie roz fie alba, iar pe unghia mare sa le fac pe amandoua. Rezultatul nu este chiar oribil, zic si eu. :))
Oricum, sa lasam modelul meu esuat si sa va vorbesc despre oja.



Este vorba despre GABRINI Multivitamin in numarul 307, o nuanta superba de bleu pastelat. Am multe oje de la aceasta "firma", au nuante foarte interesante si dragute, o cantitate mare ( 13 ml ) insa ce nu suport eu la ele este puterea de acoperire, pentru ca nuanta de pe unghiile mele sa fie aceeasi cu cea pe care o vedeti in sticluta a fost nevoie de 4 straturi ... La primul strat nici nu se vedea oja pe unghii, este foarte transparenta.
Si macar daca ar fii doar puterea de acoperire problema, ar fii bine ! Dar au o pensulica foarte enervanta care mie imi lasa dare pe unghii si nu aplica oja uniform. Este foarte mica, dura, rigida si aspra. Pentru aplicare am folosit pensulica de la o oja Essence, ador ojele lor ! Pensulele lor sunt late si moi, nu lasa dare si din doua aplicari am acoperit toata suprafata unghiei. I love it !


Eh, toate ca toate dar ne consolam cu nuantele frumoase. 



  • Voua va plac ojele de la GABRINI ?
  • Dar nuantele pastelate ?
  • Ce parere aveti despre primul meu model cu pene ?

Va pup ! :*

6 comentarii:

  1. Eu de muult tot zic ca fac un model de genul si nu apuc :) imi place cum ti-a iesit

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce sa fim dure? Ti-a iesit suuuper! Mie-mi plac ojele Gabrini, sunt ieftine, frumoase si bunicele! In general ojele pastelate sunt mai greu de aplicat, chiar si cele de "firma". Eu am oje mai inchise de la Gabrini care acopera perfect din 2 straturi.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Josephine , vai vai :D iti multumeeesc ! Ador modelele pe care le realizezi, faci o treaba excelenta !
    Nu stiam ca asa este cu orice oja pastelata, trebuie sa ai multa rabdare sa le aplici ... Pupici !

    @Anca, chiar astept sa vad modelul acesta si la tine! Sigur ti-ar iesi muuult mai bine decat cum mi-a iesit mie :)) :*. Multumesc, pupici !

    RăspundețiȘtergere
  4. simpatica foc manichiura ta! degeaba te plangi!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...