Pages - Menu

25 septembrie 2013

Mici cumparaturi

Astazi m-am gandit sa va arat ce mi-am mai cumparat eu in ultimul timp, mai exact in ultimele doua saptamani. Am fost cuminte si m-am oprit atunci cand trebuia ( zic eu :)) ) si am ales sa imi cumpar doar necesitatile sau ce imi doream de mult sa incerc. 


Sa incepem ... de la stanga la dreapta : (click pe poza pentru marire)

  1. Fondul de ten lichid MAYBELLINE FIT me! ( nuanta 120 Classic Ivory ). Am auzit pareri impartite despre acest fond de ten, dar trebuie sa il testez si eu sa vad ce poate si va voi spune si parerea mea.
  2. Eyeliner-ul lichid MAYBELLINE ( nuanta 61 Black ). Nu l-am incercat pana acum. Aveam nevoie de un tus lichid pentru ca mi se terminase. 
  3. Creionul pentru sprancene MAYBELLINE Master Shape ( nuanta Deep Brown ). Sper sa mi se potriveasca nuanta, nu l-am incercat.
  4. Serul hidratant termoprotector GEROVITAL PLANT. La ocazii imi fac parul cu ondulatorul si am zis ca este necesar. Mama mea il foloseste mai des si este multumita de acest produs.
  5. Pudra de argila ASLAVITAL. Pentru persoanele cu tenul mixt/gras este absolut necesara aceasta pudra, bineinteles ca cele cu tenul normal/uscat nu ies din calcul. O masca pe saptamana combinata cu ingrediente naturale potrivite fiecarui tip de ten in functie de nevoile sale poate face minuni pielii noastre.
  6. Oja GABRINI din colectia MATTE ( nuanta M05 ). Pe ea o puteti vedea in postarea de AICI. Ador ojele cu finish-ul mat, mai am cateva din aceasta colectie si sigur se va mari in curand cu mai multe nuante! :)
  7. Oja GABRINI din colectia 3D ( nuanta 02 ). Pe ea o puteti vedea in postarea de AICI, unde am folosit-o pentru pene. Aveam nevoie de o oja alba fara sidef sau sclipici si sunt multumita de aceasta. Acopera perfect dintr-un singur strat, super! 
  8. Oja GABRINI Multivitamin ( nuanta 307 ). Pe ea o puteti vedea in postarea de AICI, am folosit-o pe toata unghia si acolo gasiti mai multe informatii.
  9. Untul de shea African nerafinat. I-am facut un review acestui produs in postarea de AICI .

Daca doriti sa aflati mai multe pareri despre un anumit produs de mai sus, lasati comentariu si il voi face cat de repede pot. :)
Cam atat a fost si pentru astazi, ne vedem data viitoare !
Pupici fetelor :*.

9 comentarii:

  1. Untul de shea ma tenteaza :)
    Sper sa-l gasesc si eu!
    Sa le folosesti cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc ! Sigur il gasesti in plafare sau magazine unde se gasesc produse naturiste :) ,farmacii :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata, gata, ma simt cu musca pe caciula. Mi-am luat o galetica plina cu pudra de argila pe care nu prea am folosit-o...in seara asta imi fac o masca :))
    Sa le folosesti cu drag pe toate! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Haha, Carlaa ! You made my night ! Chiar m-ai facut sa rad :)), imi amintesc de galetusa ta :*. Si mi-ai amintit ca si eu sunt destul de lenesa si imi fac o masca doar asa cand imi amintesc ... Trebuie sa ne punem pe treaba !
    Multumesc mult ! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Serul hidratant de la Gerovital il folosesc si eu. De asemenea si untul de shea.
    Sunt multumita de ele.:) Cu timpul le voi folosi si pe celelalte, cu siguranta.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...