Pages - Menu

2 septembrie 2013

Back to school with D&M

Incepem saptamana cu o noua postare cu idei pentru scoala? Ce ziceti? 
Suntem deja in a 2-a saptamana de colaborare cu Mada si eu tare sunt curioasa ce a pregatit pentru noi :). Prima postare o puteti vedea AICI .
Astazi am ales sa realizez pentru voi un machiaj in tonuri de roz, dar nu un roz din acela care sa-ti sara drept in ochi, asa ... mai pentru scoala zic eu ca e perfect :) .




Probabil deja observati ca nu am folosit tus, dupa cum v-am obisnuit pana acum cu toate machiajele mele. Am ales sa fac un machiaj mai putin strident, mai usor de realizat din motiv ca poate pentru unele dintre voi le vine greu sau pierd mult timp tocmai la trasarea liniei precise cu tusul. In schimb, pentru a oferi profunzime ochilor am folosit un fard negru foaarte putin la baza genelor, blenduit bine cu pensula.


La acest machiaj puteti opta pentru niste buze nude, un gloss transparent/usor rozaliu sau un ruj nude cu tente rozalii. Eu am ales :



Produse folosite

Iaaar pentru unghiute am optat ( din nou ) pentru floricele. Cred ca v-am innebunit cu floricelele dar sincer mi se par cele mai cute si cel mai simplu model de realizat, in plus arata si bine. Florile se poarta in acest sezon de tomna fie la imbracaminte/incaltaminte cat si la unghii :) deci fara frica.



Produse folosite
  • Oja aurie Medusa nr. 37
  • Oja neagra Gabrini Matte nr. M06
  • Oja rosie Isabelle Dupont nr. 417
  • Doua mici bucatele de sclipicel aplicate doar pe inelar din oja CR nr. 04


Marimea, numarul sau pozitia floricelelor le puteti alege dupa forma si marimea unghiilor voastre. Bineinteles ca puteti schimba culorile ojelor daca doriti, eu il consider un model finut si perfect pentru scoala :).

Caaam asta a fost si pentru saptamana aceasta legat de aceasta colaborare ! Ne vedem luni, si bineinteles nu uitati sa treceti si pe la Mada sa vedeti ce a facut! 
Va pup fetelor ! :*

3 comentarii:

  1. Aww , iti multumesc Madaaa, esti tu o draguta ! :* Si tu ai avut niste idei foarte bune ! Chiar am si uitat de manichiura cu ziar, hihi, zilele astea o voi pune in practica si eu :D. Pupicei !

    Mihaela, iti multumesc pentru apreciere ! Pupici ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Simplu si dragut!
    Imi plac unghiutele :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...