Pages - Menu

5 mai 2016

MAKEUP REVOLUTION LIPSTICK

Well, hello-hello girls !

I'm alive! Revin si eu dupa un secol si tin sa va multumesc celor care mi-ati tot trimis mesaje de-a lungul timpului in curiozitatea de a afla cand ma voi intoarce la butoane. Ei bine, iata!
*
Astazi vreau sa va spun cateva cuvinte despre noile rujuri pe care le-am cumparat recent si la care tot apelez de fiecare data cand n-am timp sau, mai bine zis, cand n-am chef de un machiaj al ochilor. Este vorba despre rujurile MAKEUP REVOLUTION AMAZING, iar eu am reusit sa pun gherutele doar pe trei nuante dintre ele.


MAKEUP REVOLUTION este un brand din UK relativ nou, lansat pe 31 martie 2014. Din cate am vazut si la fetele din strainatate, acest brand ofera produse calitative la preturi pentru buzunarul oricui. 
Ma gandeam ca "am nevoie" de niste rujuri noi dar totusi sa nu fiu nevoita sa platesc o caruta de bani pe ele. Mi-am amintit ca pusesem ochii pe aceste rujuri la comenzile trecute de pe Aoro insa nu am indraznit sa le incerc. Pana zilele trecute, am zis, hai sa le dau o sansa, ca tot sunt doar 9 lei. Dupa ce m-am uitat peste jumatate de ora la cele 16 nuante de rujuri disponibile pe site, m-am hotarat intr-un final la trei : Nude (care dupa cum ii spune si numele, este un nude, asemanator culorii pielii), Mystify ( un roz cuminte, as putea spune ) si Lady ( un rosu-zmeura, preferatul meu ).



Ambalajul mi-a atras atentia inca de cand am deschis coletul, fiind foarte asemanator cu rujurile celor de la MUA. Negru, lucios, elegant si foarte practic avand in partea superioara un rezervor care ne ajuta sa identificam mai usor culorile. Cantitatea de 3,8 g este suficienta cat sa il las si mostenire, haha !
Sunt cremoase, se intind usor, insa nu sunt rezistente la transfer, finish-ul nefiind unul mat/uscat ci unul glossy, lasand buzele hidratate. Toate cele trei nuante nu contin particule de sclipici si rezista pe buze cam 4 ore daca nu mancati.


Eu cum sunt o lenesa de fel si nu chiar cea mai punctuala persoana, avand talentul de a intarzia mereu, nu mai aplic si un creion de buze inainte sau un balsam. Insa n-am observat sa-mi plece la plimbare rujul, sa se faca acea cuta inestetica pe partea interioara a buzelor sau sa le usuce.
 Iar pentru pretul mic pe care il are acest ruj, dupa parerea mea merita incercate si celelalte nuante interesante disponibile pe site. Pentru mine e ideal !


Voi ati incercat aceste rujuri sau orice alt produs marca Makeup Revolution ?
 Care dintre cele 16 nuante va tenteaza?

3 comentarii:

  1. eu am doar doua rujuri de la ei: mov si verde :)) si mi par foarte pigmentate si cremoase
    imi plac mult nuantele tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai pus ochii si pe un visiniu, dar nici cel verde nu suna rau :))
      Multumesc!

      Ștergere
  2. Nuanta Nude mi se potriveste cel mai bine, dar si restul nuantelor sunt frumoase. Am mai avut cateva comenzi de la Aoro si sunt multumita de calitatea produselor de la acest magazin, mai ales la parfumuri

    http://passionforfashionbyt.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...