Pages - Menu

5 noiembrie 2013

Review : Set 35 pensule Cosmetic-Style

Dupa cum stiti, in urma cu o luna, am comandat setul de 35 de pensule de pe site-ul Cosmetic-Style iar astazi a venit timpul sa le fac un review.


Mai intai sa va vorbesc putin despre site-ul lor. Aici puteti gasi produse de la mai multe brand-uri , cum ar fi : 

  • Beauty U.K.
  • Beauties Factory
  • Essence
  • Revlon
  • NYX
  • Sleek
  • Urban Decay
  • Sigma ( etc )

Toate acestea le puteti gasi la preturi convenabile, pentru toate buzunarele.
La comenzi mai mari de 250 de lei beneficiati de transport gratuit, iar pentru comenzi mai mici de 250 de lei transportul este de 10 lei prin Posta romana ( termen de 3-4 zile lucratoare ) si tot 10 lei prin Curier rapid ( 24-48 de ore zile lucratoare ).
Eu le-am comandat prin curier rapid si au ajuns in 48 de ore. Mi-au raspuns pe pagina lor de Facebook la toate intrebarile intr-un timp foarte scurt.
Imi place ca sunt foarte atenti la clienti si mai ales la impachetarea coletelor. Mai rar intalnesti asa ceva, cel putin in cazul meu.
In concluzie, recomand sa comandati de pe acest site fara griji, sunt foarte seriosi ! :)

Acum, sa revenim la pensulicile noastre.
Setul a costat 150 de lei + 10 lei curierul rapid. Eu zic ca este o afacere excelenta si merita sa profitati de ea. Momentan observ ca nu este pe stoc, insa cand le prindeti vi le recomand cu drag sa le comandati.
Le-am primit intr-un saculet cu snur, dintr-un material de culoare neagra, cu numele brand-ului Beauties Factory.


In saculet se afla posetuta in care sunt pensulele. Posetuta este confectionata dintr-un material ce imita pielea, lacuita. Se inchide cu snur, este foarte compacta si nu ocupa mult spatiu. Ceea ce inseamna ca este foarte practica de luat in calatorii, fara sa mai fii nevoita sa iti arunci pensulele prin geanta, neprotejate, avand riscul de a le rupe sau deteriora.
Cand deschizi posetuta, arata ca in poza de mai jos. Fiecare pensula este ambalata separat intr-o folie de plastic, iar cele mai au in plus o alta folie ce ajuta perii sa stea intr-un loc.


Pensulele mari sunt confectionate din par natural iar cele mici din par sintetic. Pe codita din lemn a fiecarei pensule este inscriptionat numele brandului.
In acest set gasiti pensule pentru orice ai nevoie, de la buze pana la ochi si fata, unele pensule fiind foarte versatile si pot fi folosite in mai multe scopuri.
Am ajuns sa folosesc fiecare pensula din acest set, le-am si spalat de peste 6 ori si sunt foarte entuziasmata sa va marturisesc ca nu a cazut nici un fir de par.
V-am aratat si in postarea despre cum imi spal eu pensulele, mai exact cea de AICI .
Pensulele mari au perii foarte moi, nu te inteapa si nu sunt aspre. La fel pot spune si de cele micute, intradevar nu sunt atat de moi ca cele mari pentru ca sunt din par sintetic insa nu inteapa, nu sunt aspre si nu irita pielea.

Mai jos va voi lasa poze cu toate pensulele, sa le puteti vedea mai bine ca sa va faceti o idee.
Apropo : Imi cer scuze pentru unele pensule daca sunt murdare, insa le-am folosit inainte de a incepe sa le pozez fara sa imi dau seama si daca tot am prins timp liber am zis sa le pozez asa. Sper sa nu va deranjeze, oricum se intelege ideea.





































In concluzie, recomand site-ul Cosmetic-Style cu mare drag, de asemenea si acest set de pensule. Este genial !
Sigur voi mai comanda de la ei in viitor.


  • Voi ati comandat de pe site-ul lor ?
  • Ce parere aveti de acest set de pensule ? 
  • Va tenteaza ?


Daca ti-a placut, apasa pe butonul de like a paginii de Facebook pentru a fi mai aproape de mine.
Va pup! :* 

4 comentarii:

  1. Am comandat de pe site-ul lor si am fost multumita de ei :) arata bine setul de pensule :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar am vazut atatea lucruri dragute :D sigur voi mai comanda si eu de la ei.
      Te pup !

      Ștergere
  2. Uhm...sper sa nu ma intelegi gresit, dar nu imi place deloc cum arata pensulele alea. Or fi ele moi, dar forma lor cam lasa de dorit si majoritatea pensulelor de ochi par destul de rare si plate. La un set de atat de multe pensule ma asteptam sa vad mai multe tipuri de pensule, nu doar pensule plate pentru ochi (pensula de blending, una din cele mai importante, lipseste cu desavarsire). Nu mi-o lua in nume de rau, dar mai bine iti comandai de pe ebay ceva asemanator cu pensulele Sigma, am vazut seturi pana in 100 lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inteleg perfect ceea ce vrei tu sa zici, Joice.
      Insa nu ma deranjeaza faptul ca nu are pensula de blending pentru ca eu oricum am de la alte seturi sau individuale pensulele de blending.
      Eu sunt foarte multumita de acest set si cred ca asta este ceea ce conteaza :)
      Te pup ! :*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...