Pages - Menu

4 noiembrie 2013

Review : Pudra compacta Stay Matte Rimmel

Dupa cum ati vazut si in postarea cu favoritele lunii Octombrie, pudra compacta Stay Matte de la Rimmel London m-a cucerit .
Haideti sa vedeti si de ce! :)


Am cumparat aceasta pudra datorita multor review-uri pozitive pe care le-am citit in blogosfera. Am fost foarte curioasa sa o incerc si eu, nu ma asteptam la ceva spectaculos, ma gandeam ca este o simpla pudra compacta si atat. Insa m-am inselat :) . O ador !

Eu o am in nuanta 001 Transparent, pentru ca nu doresc acoperire ci doar matifiere. 
Am cumparat-o la pretul de 25 de lei din Auchan, un pret foarte mic pentru calitatea si gramajul sau ( 14 grame ).

Ei spun asa :

 Pudra compacta de fata Stay Matte, asigura tenului un aspect mat pana la 5 ore de la aplicare. Reduce vizibilitatea porilor.

Intradevar, pentru tenul meu a facut ceea ce promite. Am tenul mixt ( gras in zona T si normal/uscat in rest ) iar aceasta pudra tine sebumul sub control timp indelungat. Ce-i drept dupa 4 ore tenul incepe putin sa luceasca, insa pe mine nu ma deranjeaza. Imi place acel luciu subtil de ten ce radiaza de sanatate, nu vreau chiar coala de hartie. 
Dupa 6 ore deja este necesar sa o reaplic, insa eu asa pudra nu am mai intalnit la o pudra. Sa imi controleze sebumul atat de mult timp, este ceva wow pentru mine. 
De obicei, dupa 3 ore deja luceam ca un semafor si trebuia sa reaplic, si sa tot reaplic iar in acest fel imi incarcam tenul inutil.


Nu lasa acel aspect de faina pe ten, bineinteles daca aplici o cantitate decenta. Eu o folosesc impreuna cu o pensula mare si pufoasa, din setul de pensule de la Cosmetic-Style , carora urmeaza sa le fac un review curand.
Nu incarca tenul, il lasa sa respire. Iar la cantitatea pe care o are siguuur imi va lua foarte mult timp sa o termin. 
O iau dupa mine peste tot, nu cred ca ma voi plictisi de ea atat de repede.


Alt plus ar fi ca au destule nuante din care poti alege, insa nu are buretel. Hm, asta ar fi destul de uratel pentru o fata care nu are pensule, dar se poate cumpara nu este problema :).
Textura sa este foarte lejera, nici nu o simti pe ten.


Recomand aceasta pudra tuturor persoanelor cu tenul mixt/gras, chiar face ceea ce promite. Macar sa o incercati, v-am spus, nici eu nu credeam ca face cine stie ce insa este fabuloasa !


  • Voi ati folosit aceasta pudra?
  • Ce parere aveti despre ea ?


Daca ti-a placut, apasa pe butonul de like a paginii de Facebook , pentru a fi mai aproape de mine !
Va pup! :*

8 comentarii:

  1. o sa o am in vedere cand voi dori sa achizitionez o pudra!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu indragesc prea mult pudrele compacte,le prefer mai mult pe cele pulbere,insa m-ai pus pe ganduri :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi placeau foarte mult in trecut cele pulbere pana am ajuns la concluzia ca nu sunt deloc practice :D
      Nu prea e comod sa le iei cu tine in geanta sa reaplici daca este nevoie, se imprastie si face mizerie, of of :D le prefer pe cele compacte, le car dupa mine peste tot :))
      Ma bucur ca ti-a fost de folos :*
      Pupici Ana :*

      Ștergere
  3. De atatea ori am fost tentata sa cumpar pudra si am tot amanat, cred ca la urmatoarea cumparatura de cosmetice nu va mai suferi vreo amanare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am evitat-o mult timp, dupa cum am si zis in postare, nu credeam ca face cine stie ce :D
      Insa acum nu exista zi in care sa nu o folosesc
      Abia astept sa aflu si parerea ta :*

      Ștergere
  4. contine parabeni...asta nu -mi place

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa zic despre parabeni, Gabriela. Eu am tenul foarte sensibil si imediat imi apare vreun monstrulet daca produsul aplicat nu este agreeat de catre pielea mea, insa cu aceasta pudra nu am avut probleme. Nu mi-a blocat porii, sau altceva :)
      Deci eu zic ca este ok, insa daca stii ca esti alergica sau prea sensibila la unele ingrediente pe care acesta le contine, te poti orienta catre altceva. Te pup :*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...