Pages - Menu

25 noiembrie 2013

In LOVE with ... ♥

Produsul de care m-am indragostit este ...



... Vichy Dermablend ! :)

Gandul de a achizitiona fondul de ten Dermablend a pornit din dorinta de a-mi acoperi urmele inestetice ramase dupa un episod de acnee. Nu am ajuns sa am acnee grava, insa imi aparuse mai multe cosuri, iar eu bineinteles ca nu m-am putut abtine si am inceput sa le deranjez. Nu faceti asta !


Au aparut repede insa au trecut la fel de repede, din pacate lasand in urma mici pete pe care nu le suport.
Multe dintre acele semne au disparut, iar altele s-au estompat vizibil datorita produsului Cleanance K de la Avene, pe care l-ati vazut si in postarea cu Favoritele lunii Octombrie, si despre care va voi vorbi intr-o postare separata.


Inainte sa cumpar acest produs, m-am informat citind ma multe review-uri, astfel reusind sa imi formez o parere daca merita sau nu sa il achizitionez.
Am dat fuguta la farmacie si am cerut un sample pentru a-l testa si a vedea cum se comporta pe tenul meu. Pentru ca, dupa cum bine stiti, toti suntem diferiti deci avem si gusturi diferite. Ce mie imi place tie s-ar putea sa nu-ti placa, astfel eliminam riscul de a cumpara un produs nepotrivit.
Asta va sfatuiesc si pe voi sa faceti cu orice doriti sa cumparati, este mult mai sigur.


Dupa o testare de doua-trei zile, cat m-a tinut acel pliculet, am decis ca merita sa il cumpar. Eu am ales sa folosesc acest fond de ten pe post de corector, doar in zonele care necesita mai multa acoperire, cum ar fi micile pete sau alte cosulete care mai apar ici-colo in zilele delicate. 


Ce va pot spune despre Dermablend de la bun inceput, ar fi faptul ca este un fond de ten cu cea mai mare putere de acoperire incercat de mine pana in prezent, pe locul doi fiind Revlon Colorstay.
Nu il recomand sub nici o forma persoanelor care nu au nici o problema cu tenul si nu au ce acoperi. Daca aveti tenul curat nu il incarcati aiurea cu un fond de ten, alegeti un BB cream sau un tinted moisturizer.
Insa pentru persoanele ce sufera de acnee, pete pigmentare sau alte semne, este mana cereasca !


Producatorii spun despre Dermablend ca este un fond de ten corector, cu acoperire puternica, menit sa reziste pana la 16 ore, cu un efect natural si finish mat.
Este adecvat persoanelor cu relief neregulat, cearcane, pete de roseata difuze si pete pigmentare. Nu contine parfum si parabeni. Recomandat si tenului sensibil. Testat dermatologic si non-comedogenic.
Dermablend are o concentratie de pigmenti cu 25% mai mare decat a fondurilor de ten obisnuite.


Tin sa precizez ca face exact tot ceea ce promite. Am fost uimita de la prima aplicare de puterea sa foarte mare de acoperire, astfel cu ajutorul lui am reusit sa acopar cu brio problemele tenului meu.
Am nevoie de o singura picatura, chiar mai mica decat un bob de mazare, pentru a acoperi tot ce am nevoie. Sunt super incantata de acest lucru, deoarece folosindu-l doar pe imperfectiuni si nu pe tot tenul, va dura foarte mult pana ce il voi termina.


Aplic pe tot tenul Bioderma Photoderm Max SPF 50+ in nuanta Teinte Claire ( Light Colour ) si revin cu Dermablend-ul pe imperfectiuni, aplicandu-l cu degetul. Aplic putina pudra, iar machiajul tenului este gata.
Finish-ul sau este mat, iar rezistenta la transfer este medie spre mare, eu avand tenul mixt. 
Inca un lucru foarte important este ca are SPF 35. 
Nu stiu sa va spun daca rezista 16 ore, pentru ca nu am stat atat de mult timp machiata, insa 10-12 ore rezista cu siguranta.


Nuanta pe care o am eu este 25 NUDE si mi se potriveste perfect. Este disponibil in 4 nuante, si anume :

  • 15 OPAL
  • 25 NUDE
  • 35 SAND
  • 45 GOLD


Chiar daca pretul poate fi destul de piperat, credeti-ma ca merita, mai ales ca se termina foarte greu.

Cantitate : 30 ml
Pret : L-am cumparat la pretul de 75 lei din farmacia Dona, cu 5% reducere de pe card ( pretul sau intreg fiind de 79 lei )


Termen de valabilitate : 12 luni de la deschidere
Ingrediente :


In concluzie, il recomand tuturor persoanelor ce au imperfectiuni si cauta un produs cu care sa le acopere. 
Sper ca nu v-am plictisit cu acest luuung review, insa am dorit sa va spun cat mai multe lucruri despre acest produs, sa va faceti o idee si sa va fie de ajutor in cazul in care doriti sa il achizitionati.

  • Va tenteaza Dermablend ?
  • L-ati incercat ? 

Daca ti-a placut, apasa pe butonul de like a paginii de Facebook, pentru a fi mai aproape de mine ! :*

Nu uitati ca toate sunteti frumoase, chiar daca nu aveti un ten perfect :) !


With love,


8 comentarii:

  1. Rezista si 16 ore. Eu l-am purtat in vara si 24 de ore. Ba chiar mai bine, 25.
    Stiu ca ma trezisem la 6 dimineata si atat de incarcata mi-a fost si ziua si noaptea incat am ajuns acasa abia a doua zi dimineata la 7. Si fondul de ten era inca pe ten.
    Intradevar pe parcursul zilei am eliminat excesul de sebum din zona nasului, datorat si caldurii de iulie, cu un servetel. Insa pe obraz unde tenul meu nu este mai este atat de gras dar am si eu pete post-acnee, s-a mentinut tare bine.
    Eu am o mica problema cu nuanta. Mie si 15-le imi e cu 1 nuanta mai inchisa decat tenul meu. Insa solutia sta in amestecarea lui cu 1 strop de crema hidratanta care oricum o folosesc ca baza de machiaj.
    In afara de asta, si eu sunt extrem de multumita de acest fond de ten si desi are putere de acoperire mare eu nu imi simt tenul incarcat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Huh, sunt foarte usurata sa aflu ca rezista atat de mult timp, Andreea. :)
      Chiar vroiam sa il port la un majorat si eram cat de cat ingrijorata ca nu va rezista, insa afland asta de la tine ma simt mult mai ok acum. :D
      Si eu am intampinat probleme cu alte fonduri de ten, la nuante imi este cel mai greu sa le nimeresc, insa cu acesta nu am avut probleme, culmea :D pare destul de inchis din tub insa cand il intinzi bine pe ten arata super, se adapteaza cumva.
      Ma bucur tare mult ca-ti place !
      Te pup ! :*

      Ștergere
  2. nu sunt fana vichy, insa din pozele tale se vede ca acopera foarte bine

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar acopera foarte bine ! M-am indragostit de acest produs, si de orice produs Vichy incercat pana acum :)
      Te pup ! :*

      Ștergere
  3. Are acoperire buna.. SI daca si rezista.. Waw :D


    www.culore.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu credeam ca este prea frumos sa fie adevarat, dar uite ca se poate <3
      Te pup ! :*

      Ștergere
  4. Eu folosesc acest fond de ten de 1 an si jum cred .sunt deja la al 4 lea tub , l am recumparat de fiecare data deoarece are o acoperire foarte mare si in acelasi timp daca ai mici cosulete care doar ce ti au iesit acesta actioneaza si le usuca treptat :P.fixat cu o pudra la mine rezista cam 10-12 h .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate :) nici eu nu ma voi desparti de el <3
      Te pup ! :*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...