Pages - Menu

16 mai 2016

MAYBELLINE LASTING DRAMA 24H GEL EYELINER

Salutare! 

Am incercat n-şpe produse concepute sa faca acelasi lucru, adica clasicul machiaj cat eye, acele codite la ochi dupa care ma omor eu de cativa ani si pe care le port in fiecare zi, dar fiind aceasta persoana pisicească nu imi pot controla curiozitatea pentru a incerca ceva nou.
*
Asadar, dupa cum ati citit si din titlu, am pus gherutele pe mult cunoscutul gel eyeliner Lasting Drama 24h de la Maybelline care, trebuie sa recunosc, a reusit sa ma surprinda si isi merita toate laudele.


Eu iubesc tusurile de ochi si le-as alege oricand in locul creioanelor sau a fardurilor. Pot sa ies linistita din casa doar cu o linie de tus si putin rimel, fara probleme. Insa deabia atunci cand lipseste se instaleaza panica. haha ! 
Am inceput cu tusurile lichide, cele cu pensulita subtire pentru o trasare mai precisa, iar cu timpul le-am incercat si pe cele de tip gel sau crema si pot spune ca este chiar mult mai usor de lucrat cu ele, in special daca sunteti incepatoare.
Despre acest tus gel am tot auzit atat de la fetele din blogosfera cat si cele de pe Youtube, iar in general sunt numai pareri pozitive. Insa ca sa intelegeti mai bine, acest produs ori o sa il iubiti ori o sa il urati si va sta saracul in dulap pana expira. Nu exista o cale de mijloc, ori functioneaza pentru voi ori nu.
De la mine primeste o mare bulina alba si haideti sa vedem si de ce!


Produsul se prezinta intr-un borcanel micut de sticla mata, opaca si rezistenta iar capacul fiind din aluminiu se inchide etans si ajuta la pastrarea mai buna in timp a continutului eliminand riscul de uscare a acestuia.
La fel ca si in cazul paletei de farduri Catrice despre care am vobit in ultima postare, orice produs vine la pachet cu o pensula primeste un mare plus din partea mea. Astfel, in cutie gasim o pensula cu doua capete, unul fiind destinat pentru trasarea liniilor atat mai subtiri cat si mai groase de tus, iar celalalt fiind un buretel pentru smudge (intindere, pentru un machiaj smokey).
Eu imi fac foarte bine treaba cu ea, consider ca e practica si ma scuteste de grija de a mai cara o alta pensula dupa mine. Un alt aspect pozitiv il constituie capacelele din plastic/invelisul de protectie al pensulei, pentru a nu deforma firele si (in sfarsit!) voi scapa de problema cu murdarirea gentii de resturile de tus.




Tusul este disponibil in 4 nuante : negru, maro, mov si albastru iar eu l-am ales pe cel maro pentru ca tusuri negre am tot avut si am vrut sa incerc ceva mai soft.
Culoarea este intensa si opaca (aplicat intr-un singur strat), dupa cum observati si in swatch-uri si nu trebuie sa stau doua ore dimineata sa ma mâzgălesc la ochi. 
*
Nu stiu sa va spun daca rezista 24 de ore, dupa cum sustin ei, pentru ca nu port atatea ore machiaj, insa rezista cu brio fiecare zi de la 8 dimineata cand il aplic pana la 10-11 seara cand ajung acasa, fara baza de ochi, si inca arata perfect. 
L-am purtat si la concerte si nu m-am trezit ca arat ca un panda cum s-a intamplat cu alte produse, nici nu am fost nevoita sa verific oglinda de cel putin 20 de ori pe zi sa vad daca a ramas la locul lui sau sa il retusez, deci pentru mine este suficient,



In ciuda rezistentei lui de lunga durata, nu este un produs waterproof, sau cel putin nu pe pielea mea. Daca va prinde o ploaie sau il udati cu putina apa incepe sa se intinda, la fel si daca va frecati la ochi cu degetele. In rest, nu am avut probleme sa se stranga in pliu sau sa curga de la sine, in viata de zi cu zi. Se indeparteaza cu usutinta cu orice tip de demachiant, fara sa frecati zona.
*
Are o textura foarte cremoasa, chiar untoasa as putea spune, care practic aluneca pe pleoape cand il aplicati. De cand am acest tus, timpul dedicat zilnic pentru a-mi face coditele a scazut semnificativ, fiindu-mi mult mai usor sa lucrez cu el fata de alte produse.



Dupa parerea mea, este un tus ce isi merita toti banii (il gasiti la un pret intreg de aproximativ de 30 de lei, in functie de magazinul de unde il achizitionati), si toate laudele. Probabil singurul motiv pentru care nu l-am cumparat pana acum a fost faptul ca aveam altul de care eram deja incantata, insa promit sa raman fidela.
*
 Acum, stiti cum e, fiecare suntem diferiti si trebuie testat direct pe pielea noastra pentru a observa efectele oricarui produs, acesta actionand diferit pe fiecare dintre noi.
Este accesibil, zic eu, iar desi borcanelul vi se poate parea micut (2,8 g), credeti-ma ca aveti aici tus cu care sa bucurati toata familia, din generatie in generatie, hahaha!



In concluzie, a reusit sa se ridice la masura asteptarilor mele dupa toate review-urile citite, ba chiar sa le depaseasca. Are tot ce imi pot dori de la un tus de ochi, incepand de la ambalaj, pana la faptul ca rezista intreaga zi, are o culoare intensa, pensula din dotare este mai mult decat practica si nu sunt nevoita sa stau doua ore in baie sa ma frec la ochi cu demachiant pana raman cu trei gene si inca sa raman cu produs pe pleoape.

Voi l-ati incercat? Daca nu, am reusit sa va deschid apetitul? :)
 Care este produsul vostru preferat pentru conturarea ochilor?


Va astept pe Facebook !

4 comentarii:

  1. nu l-am incercat, folosesc de relativ putin timp tusul de ochi, acum am unul Benefit si imi place tare mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yum! Am pus si eu ochii pe They're real de la Benefit. Sper sa-si faca portofelul curaj si sa pun si eu mana pe el :)).

      Ștergere
  2. Interesting product)
    I`m following ur blog with a great pleasure via GFC

    Please join me - http://sunnyeri.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Imi place foarte mult modul in care scrii si sper sa ramana asa! Oricum, vreau sa iti spun ca eu folosesc un tus de la Avon pentru a face coditele si ma necajeste uneori, dar una peste alta este foarte ok

    http://passionforfashionbyt.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...