Pages - Menu

12 mai 2016

CATRICE ABSOLUTE MATT PALETTE REVIEW

'Neata tuturor !

Da, stiu, am o caruta de farduri care zac in dulap in speranta ca intr-o zi nu voi mai fi atat de lenesa si le voi folosi, dar mareata zi se lasa inca asteptata.
*
Produsele cosmetice sau de machiaj la fel ca si in cazul hainelor, a cartilor, a animalelor de companie si a jeleurilor nu sunt niciodata prea multe pentru mine. Asa a ajuns la usa mea ( impachetata atent! - in sfarsit nu am mai continuat traditia paletelor de farduri sparte ) aceasta paleta marca CATRICE de care vom vorbi astazi.




Ambalajul, ca oricare altul Catrice, este unul simplu, compact si elegant. Paleta contine 6 nuante de fard, in tonuri pamantii/ciocolatii/neutre, asezate frumos incepand de la cele mai deschise pana la cele mai inchise.
Eu as spune ca este o paleta basic, datorita faptului ca poti realiza o multime de look-uri fara prea mult efort( yey!) atat mai naturale cat si mai dramatice sau fumurii cum imi plac mie.


Ultimele trei nuante, adica cele mai inchise din paleta au o textura cremoasa, foarte placuta la atingere care se intinde foarte usor pe pleoapa, iar primele trei nuante, adica cele mai deschise au o textura matasoasa, fine la atingere. Ce vreau eu sa spun este ca nu sunt prafoase, nu veti intampina probleme de genul asta la aceasta paleta, iar pentru pretul ei eu spun ca isi face treaba. 
Mmmm, parfum!
*
Inca o bulina rosie primeste pentru pensulica din dotare. Are doua capete, la unul aflandu-se un buretel (pe care eu nu il folosesc, prefer sa le aplic cu degetele cand sunt pe graba si nu se strang in pliu - fara baza -) iar la celalalt capat o pensula de tip blending, pufoasa, destul de deasa si trebuie sa recunosc ca isi face treaba foarte bine la amestecarea fardurilor.




Pentru a obtine o pigmentatie mai puternica a fardurilor va recomand sa folositi o pensula usor umezita cu putina apa sau o baza de fard, eu in swatch-urile din poze nu am folosit baza, am vrut sa va faceti o idee cam cum arata simple, direct aplicate pe piele cu degetul.
*
Toate fardurile sunt mate, fara particule de sclipici iar acest lucru ador la aceasta paleta. 
Tip : Pentru zile in care sunteti pe contra cronometru folositi o pensula in unghi sau subtire usor umezita iar pe nuanta cea mai inchisa din paleta o puteti aplica pe post de eyeliner la baza genelor, putin rimel si fardul alb aplicat in coltul intern si sunteti gata! Obtineti un efect discret si finut dar care va pune ochii in evidenta. si nu dureaza mai mult de 5 minute.




Produsele Catrice sunt calitative, la preturi, zic eu, accesibile tuturor si merita sa aruncati un ochi peste ele daca le intalniti atat online cat si fizic.
Paleta e micuta, usor luat in bagajele (mereu imense!) de calatorii si se potriveste tuturor culorilor de ochi, imbracaminte, eveniment sau anotimp.
*
Mi-a atras atentia si o alta paleta de la ei, special conceputa pentru machiajul smokey, avand mai multe nuante de gri si negru. Presimt ca portofelul meu v-a slabi in curand, auch! 


Ati incercat produsele lor?
Va tenteaza paleta sau alte produse Catrice?

2 comentarii:

  1. Qué bonita, me gusta que sean mate. Besos

    RăspundețiȘtergere
  2. Am o prietena care foloseste produse Catrice si imi spune ca este foarte multumita de calitatea lor, dar mie sincera sa fiu nu imi place foarte mult. Cu toate acestea, preturile sunt, intr-adevar, accesibile :)

    http://passionforfashionbyt.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...