Pages - Menu

8 iulie 2014

Tus gel - Saffron

Hei, beauties !

De cand am inceput sa folosesc tusul, l-am preferat doar pe cel lichid cu pensulita subtire, mobila, pe care l-am folosit ani la rand.
Insa, m-am gandit sa incerc ceva nou asa ca am ales de data aceasta, pentru prima data, un tus gel de la Saffron pe care il gasiti pe site-ul ProduseCosmetice, de unde l-am comandat si eu.
Asadar, astazi avem din nou in plan discutii ... ca intre fete, haha. 





Pentru foarte multe persoane, tusul lichid reprezinta o adevarata provocare, insa daca eu am invatat de la inceput cu acea varianta, mi-a fost mult mai usor sa ma obisnuiesc in timp si de atunci nu m-am despartit de el.
Pentru mine tusul este de nelipsit din orice machiaj, fie ca este de zi fie ca este de seara.
Prefer sa-mi fac codite la ochi, iar dupa atata timp am prins mai multa indemanare iar in mai putin de 3 minute am terminat ambii ochi. 
Nu este greu, insa totul tine de exersare si rabdare. Oricine poate reusi, nu este imposibil chiar daca pare greu.
Si eu la inceput imi faceam o codita mai groasa, una mai subtire, alteori faceam una mai sus alta mai jos, ori nu erau perfect drepte si aratam ca un panda, haha, ma amuz numai cand imi amintesc, insa asa am invatat.
Deci, don't worry girls ! Exersare, exersare, exersare !


Tusul gel de la Saffron este ambalat in clasicul borcanel, capacelul fiind simplu, negru si lucios pe care este inscriptionat brand-ul iar partea inferioara este confectionata dintr-un plastic dur si transparent, astfel putem observa cu usurinta continutul.
Pe interior este protejat de o folie la gura recipientului si o alta folie lipita de capacel pentru a evita uscarea acestuia, izolandu-l de aer, pastrand textura cremoasa timp indelungat.
Tusul vine la pachet cu o pensulita protejata de un capacel din plastic, care la inceput mi s-a parut inutila dar ... este chiar ok !
Ma descurc cu ea, ia atat produs cat ai nevoie, densitatea si marimea perilor este ideala si aplica tusul in mod uniform.


Este foarte pigmentat, adica este negru in adevaratul sens al cuvantului dintr-o simpla atingere.
Odata uscat, nu il mai poti misca din loc decat cu un produs pe baza de ulei ( eu folosesc uleiul de masline si il indeparteaza cu usurinta, fara sa insist ).
Am incercat si cu laptele demachiant al mamei dar fara rezultate, deci este foarte rezistent.
Tin minte ca l-am aplicat pe mana imediat ce l-am scos din coletel ca sa vad cum se prezinta, si a doua zi inca se mai observa in locul in care a fost aplicat. 
Faza amuzanta este ca pe ochi se ia cu uleiul de masline, dar pe mana nu am avut nici o sansa.
Love it ! 
Se aplica mult mai usor decat un tus lichid sau chiar decat un creion, deci daca sunteti incepatoare acest gen de produs este pentru voi, fie ca alegeti varianta crema sau gel.


Nu se transfera in pliu, ma enerveaza la culme tusurile care fac asta doar nimeni nu isi doreste sa arate ca un panda, really ?
Se usuca mat.
Merita incercat, in special daca sunteti adeptele unui machiaj cat eyes sau doriti pur si simplu sa va conturati ochii si nu va descurcati prea bine cu tusul in varianta lichida.
Pretul este prietenos, iar cantitatea asemenea. 
Btw, acum este la reducere, de la 31 de lei la 25 de lei. 
Deci daca va tenteaza sa il incercati, nu ezitati sa plasati o comanda pentru ca isi merita banutii.
Il gasiti pe site chiar AICI.



Utilizati tusul la machiajul de zi cu zi, sau doar la ocazii ?
Le preferati pe cele lichide, gel sau crema ?
L-ati incercat pe acesta de la Saffron ?



Kisses !




10 comentarii:

  1. Si eu am exact acelasi tus insa la mine se transfera pe pliu de fiecare data si ma face sa arat ridicol :(( Ce-i drept il port 8 ore pe zi pentru ca atat am programul, dar sunt alte produse care rezista 8-9 ore fara probleme. Din pacate, mie nu mi s-a parut asa bun cu toate ca am fost entuziasmata de el la inceput... Sunt de acord cu ceea ce ai spus - ca se curata extreeem de greeeu, insa asta nu mi se pare neaparat un lucru bun :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, imi pare rau sa aud asta :( dar stii cum e ... suntem atat de diferiti si un produs nu i se potriveste oricui. :*
      Eu am pleoapele normale, in ciuda faptului ca am tenul mixt-gras, probabil din acest motiv nu se transfera in pliu la mine, sau nu pot sa-mi dau seama :D
      Oricum, am patit si eu asta cu foarte multe tusuri :)) aratam ca un panda. Totul tine pana il gasesti pe cel potrivit.
      Te pup !

      Ștergere
  2. Pe când un articol despre genele false?! Aştept cu nerăbdare! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm, nu obisnuiesc sa port atat de des gene false, decat la diverse ocazii si evenimente, insa voi tine cont de sugestia ta, Sophia, si voi incerca sa fac un articol si despre genutele false :)
      Te pup !

      Ștergere
  3. Imi place cum arata pensula. Are dimensiunile ideale :) te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate ! Si codita e micuta si imi place asta, deseori mi se intampla sa lovesc pensulele de oglinda, accidental :)) acum e mai ok, plus ca e numai buna de luat in geanta.

      Ștergere
  4. Îmi place tuşul, dar e nevoie de mult exerciţiu pt. a ajunge să-l aplici corect. Eu încă exersez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Sophia. Dupa cum am spus si in articol, oricine poate reusi dar cu putina rabdare si exersare :)
      Spor, spor, spor ! Te pup ! :*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...