Pages - Menu

29 iulie 2014

Pudra compacta Maybelline Affinitone

Hei, beauties !

Astazi avem in plan un nou review si anume vom vorbi despre pudra compacta Maybelline Affinitone.
Girls, am numai cuvinte de lauda. 





Initial, credeam ca se aseamana foarte mult cu cea Stay Matte de la Rimmel London dupa cum sustineau si alte fete, dar va spun drept ca este cu mult mai buna.
Dupa cum stiti, cea de la Rimmel a fost favorita mea si am tot recumparat-o mai bine de un an, insa aceasta de la Maybelline chiar daca este doar o idee mai scumpa, isi merita fiecare banut. 
Daca tot ar fi sa fac o comparatie intre acestea, Affinitone ar castiga fara probleme. Este mult mai calitativa, de la ambalaj pana la continut.
Primul aspect care m-a incantat a fost ambalajul acesteia, care este confectionat dintr-un plastic rezistent, opac, deci nu se crapa la fel de usor daca o scapi din mana ca cea de la Rimmel, iar continutul se pastreaza in siguranta.


Este prevazut cu o oglinda si un buretel sigilat, astfel pentru persoanele ce nu detin pensule reprezinta un mare atu, in plus, nici nu mai esti nevoita sa porti dupa tine in geanta si o oglinda separata.
Nu ocupa mult spatiu in poseta, iar pentru momentele cand doresti sa iti reimprospatezi machiajul este ideala. Eu prefer sa aplic pudra cu ajutorul unei pensule mari si pufoase pentru ca aplica produsul intr-o cantitate mult mai mica si nici nu capat un aspect incarcat, ca atunci cand as folosi buretelul din dotare.
Iar cand nu sunt acasa, iau in geanta o pensula kabuki, pentru ca este micuta si face o treaba excelenta. 


Au destule nuante din care poti alege in functie de culoarea pielii tale, de la cele mai deschise pana la cele mai inchise care poti fi folosite chiar si pe post de pudra de contur pentru tenurile deschise deoarece nu au subtonuri rosiatice sau portocalii si sunt mate.
Pudra este foarte fina si nu lasa un aspect fainos sau incarcat pe ten, fixeaza cu success produsele crema aplicate anterior si finish-ul mat se metine timp indelungat ( 6-7 ore pe tenul meu ).
Cantitatea este ok ( 9 g ) , insa singurul minus pe care il are acest produs este faptul ca se consuma putin mai repede decat Stay Matte de la Rimmel. Adica, eu o folosesc de mai bine de doua saptamani, zilnic, si deja am facut o gaura mica in ea ( am dat de fundul metalic a cutiutei ). Insa, in ritmul asta cred ca ma va tine o luna. 


Nu prea acopera, este mai mult translucida si lasa pielea sa se vada iar acest lucru imi place pentru ca in general, eu nu caut acoperire in pudre.
Merita achizitionata daca te confrunti cu excesul de sebum, isi face treaba foarte bine fara sa blocheze porii, iar pretul este unul prietenos in comparatie cu altele.
Eu am gasit-o la pretul de 25 de lei, insa sunt momente cand este la reduceri.


 Ati incercat aceste produse ?
Care sunt favoritele voastre/ce produse va tenteaza?



Kisses !


3 comentarii:

  1. Arată foarte bine! Mulțumesc pentru Review! ♥ Și eu o folosesc pe cea de la Rimmel , Stay Matte , dar mă tentează și aceasta.

    Kisses,
    gabriela-popescu.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag ! Merita cu siguranta incercata. :)
      Cea de la Stay Matte a fost favorita mea si inca este, sunt foarte asemanatoare, exceptand faptul ca cea de la Maybelline este mai calitativa dar se consuma mult mai repede ..
      Te pup !

      Ștergere
  2. Pudra Rimmel Stay Matte a fost si favorita mea. Acum preferata mea este Healthy Myx de la Bourjois, chiar daca este cu o idee mai scumpa (in jur de 40 de lei). Sunt tare curioasa sa incerc si eu acest produs si cu prima ocazie voi achizitiona!

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...