Pages - Menu

7 iulie 2014

Gel peeling - Pellamar

Hei, beauties !

Mereu am fost interesata de exfolierea pielii, fie ca este mecanica sau chimica, reprezinta un pas extra si este foarte important in rutina de ingrijire a tenului meu.
Astfel, cand am vazut acest gel peeling pe site-ul Pellamar, am zis ca trebuie sa il incerc.
Dupa aceasta perioada de testare, am revenit sa discutam putin si sa impartasesc experienta mea si cu voi. 





Deja imi cunoasteti tenul, mixt-gras, sensibil si cu mici pete lasate de acneea pe care am avut-o in urma cu cativa ani si pe care am reusit sa o tratez.
Astfel, imi doresc sa scap de acele pete fara sa imi agresez tenul cu produse puternice si sa il sensibilizez si mai tare, ci intr-un mod bland.
Exfolierea chimica este mult mai eficienta decat cea mecanica, bineinteles, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne exfoliem pielea excesiv. 
Stabiliti-va un ritual saptamanal fix, in functie de nevoi si de tipul de ten.
Eu obisnuiesc sa imi exfoliez tenul de 2 ori pe saptamana : prima data mecanic iar data viitoare chimic.


Pentru exfolierea mecanica folosesc o perie electrica pentru ten si sapunul natural cu lapte si miere cu particule abrazive, iar pentru exfolierea chimica folosesc acest gel peeling de care m-am indragostit de la prima aplicare.
Acesta promite sa regenereze pielea prin activarea enzimelor de suprafata si se adreseaza persoanelor cu tenul gras, acneic, cu pete si chiar pentru cele ce doresc sa estompeze usor ridurile fine, de expresie.
Contine un amestec de alfa si beta hidroxiacizi ce dizolva celulele moarte, punctele negre, impuritatile din pori si stratul superficial al epidermei, ajutand la regenerarea pielii.


Contine acid glicolic 10% si acid salicilic 0,5% iar pH-ul este de 3,8.
Nu contine alcool, coloranti, parabeni sau arome artificiale si este non-comedogenic.
Buuun, trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa fie un produs atat de eficient !
Rezultatele s-au vazut inca de la prima aplicare si este absolut o placere sa il folosesti.
Acesta este ambalat intr-un mic recipient sub forma de tub, asemanator cremelor de ochi, prevazut cu un orificiu ce ajuta la dozarea precisa a produsului.
Chiar daca marimea si cantitatea acestuia este destul de mica ( 15 ml ), eu am reusit sa il folosesc de 6 ori pana acum si inca mai am jumatate, deci nu se consuma atat de repede pe cat credeam.


Am preferat sa il introduc in rutina de ingrijire treptat, tocmai pentru ca pH-ul este mic si nu doream sa imi sensibilizez tenul.
L-am aplicat o data la 3 zile la inceput iar apoi am inceput sa il aplic o data la 2 zile, cand am inceput sa simt ca tenul meu s-a mai obisnuit cu produsul.
Testati pe o portiune mica inainte de prima utilizare daca stiti ca aveti un ten sensibil, pentru a putea observa daca va irita pielea.
pH-ul mic faciliteaza exfolierea tenului, iar din acest motiv in primele secunde de la aplicare simti usoare intepaturi si piscaturi, dar foarte discrete si placute, care dispar pe parcurs.
Trebuie sa il aplicati pe tenul umed, eu folosesc apa termala pentru asta, mi se pare mult mai ok decat apa de la robinet dar acum depine si de preferintele voastre.
Mai jos puteti vedea toate produsele din gama Bioactive S Acne. 
Ma tenteaza sa incerc si masca, hihi. 



Dupa 5 minute clatesc tenul foarte bine cu apa calduta din abundenta.
Trebuie sa precizez ca il aplic doar seara, pe tenul proaspat demachiat si foarte bine curatat, iar pe parcursul zilei folosesc o crema cu factor de protectie solara ( SPF ) ridicat, despre care va voi vorbi intr-o postare separata. 
Fetelor, nu mi-a venit sa cred cum arata si cum se simtea tenul meu dupa ce am folosit acest gel !
Trebuie sa il cumparati si voi ca sa ma credeti si sa intelegeti mai bine despre ce vorbesc, cele care l-ati avut/il aveti deja stiti cat de bun e.
Isi merita fiecare banut, iar pretul este incredibil de mic pentru ceea ce contine si ce poate face, sincer !


A lasat tenul foarte luminos, foarte curat, porii nu mai erau asa dilatati iar punctele negre de pe nas abia de se mai vedeau ( so, adio plasturi pentru puncte negre, haha!).
Pielea era ca de bebelus, catifelata iar petele s-au micsorat vizibil.
Dupa mai multe utilizari, rezultatele sunt din ce in ce mai evidente. I love it!
Trebuie sa va spun ca am folosit produse scumpe in care am aruncat o multime de bani si care nu au facut nimic, ba chiar unele mi-au facut mai mult rau sensibilizandu-mi tenul, iar acest gel la un pret atat de mic ( 27 de lei ) m-a surprins intr-un mod foarte placut.


Fetelor, a fost o experienta diferita si placuta, ma bucur ca am avut ocazia sa testez produsele Pellamar si sa impartasesc cu voi experienta mea cu acestea, s-au potrivit la fix tenului meu pretentios.
Sunt la preturi foarte prietenoase si am fost inca o data convinsa de faptul ca produsele romanesti fac deseori o treaba mult mai buna si sunt mult mai eficiente decat produsele scumpe, de renume.
Le recomand cu mare drag si cu siguranta voi recumpara gelul peeling pentru ca m-a surprins intr-un mod special.
Multumesc, Pellamar



Ati incercat produsele lor ?
Care va tenteaza cel mai mult din cele prezentate de mine ?



Kisses !


4 comentarii:

  1. si pe mine m-a tentat mult acest produs si dupa acest review chiar trebuie sa il incerc. :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut si eu produsele astea in dm dar nu stiam prea multe despre ele. Acum, e clar! La urmatoarea tura de cumparaturi trebuie sa-mi iau si eu gelul acesta fiindca chiar am nevoie de un astfel de produs.
    Se pare ca e chiar ce am nevoie! :)) Am motiv sa merg iar la cumparaturi.... hi hi
    Multumim pentru articol! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit atatea pareri bune despre el si chiar vreau sa il incerc, la fel si masca lor! Acum il folosesti o data la 2-3 zile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este chiar foarte bun !
      Am inceput sa-l folosesc o data la 3 zile, e ideal si nu simt nevoia aplicarii mai des, si tin sa mentionez ca inca mai am produs in tub deci in ritmul in care l-am utilizat eu este foarte spornic ! :)
      Merita incercat.
      Pupici :*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...