Pages - Menu

21 iulie 2014

Bioderma Sensibio AR BB Cream

Hei, beauties !

Astazi am hotarat sa vorbim cate putin despre Sensibio AR BB Cream de la Bioderma, un produs ce merita cu siguranta incercat daca nu ati facut-o pana acum.

Let’s get started ! 





Dupa cum stiti din postarea in care v-am vorbit despre un produs cu SPF marca Bioderma dar si despre importanta folosirii acestuia, am achizitionat recent un BB Cream de care m-am indragostit inca de la primele aplicari.
Pentru ca am introdus recent in rutina mea zilnica de ingrijire al tenului doua produse noi de la Bioderma ( Sensibio Tolerance Plus + si un spray mineral cu SPF 50+ despre care v-am vorbit deja aici pe blog  ), m-am gandit sa merg pe aceeasi linie de brand, sa-i spunem asa, si sa achizitionez un produs de machiaj.
De-a lungul anilor am tot folosit diverse produse de la acest brand, mereu am fost surprinsa intr-un mod foarte placut de acestea si le-am recomandat cu mare drag altor personae, inclusiv voua.
Iar pentru ca vara este perioada in care optez pentru un machiaj cat mai lejer, sa folosesc cat mai putine produse, renunt de cele mai multe ori la fondul de ten in favoarea unui BB/CC Cream sau a unei creme nuantatoare ( tinted moisturizer ).
Dupa cum stiti, BB Cream-urile au aparut prima data in Asia. Mereu am admirat tenul fetelor de acolo, perfect, fara imperfectiuni, uniform, ca de portelan. Intr-adevar, rutina lor de ingrijire este total diferita, orice produs asiatic are proprietati benefice pielii, majoritatea fiind pe baza de ingrediente naturale.


Am tot auzit numai de bine despre BB Cream-ul Sensibio AR de la Bioderma pentru ten sensibil, iar pentru ca il aveam de ceva timp pe wishlist, m-am gandit ca ar fi timpul sa il achizitionez. Asa am si facut ! 
Acest produs promite sa :

 Reduca roseata ;
 Camufleze imperfectiunile ;
 Uniformizeze culoarea tenului ;
 Hidrateze si calmeze pielea ;
 Protejeze pielea impotriva razelor UV .

Hmm, cat de bine suna, nu-i asa ? Asta am zis si eu si sincera sa fiu am asteptat cu nerabdare coletelul ca s ail pot pune la treaba. Ei bine girls, se pare ca tenul meu se impaca excelent cu produsele din gama Sensibio, de la Solutia micelara pana la tratamentul Tolerance Plus +, iar acum si acest BB Cream.


Formula lor este intr-adevar conceputa pentru un ten sensibil, nu doar pe eticheta cum sunt alte produse de la alte marci ce promit multe dar nu fac nimic.
Le utilizez cu mare incredere !
Produsul este ambalat intr-un recipient sub forma de tub, opac, confectionat dintr-un plastic maleabil ce permite consumarea continutului cu usurinta si este prevazut cu un orificiu de marime ideala, ce ajuta la dozarea precisa a acestuia.
Datorita design-ului din interiorul capacelului, blocheaza perfect produsul sa nu iasa prin orificiu si sa se scurga accidental daca il luati cu voi in geanta, cum mi s-a intamplat cu cel de la Garnier in varianta pentru ten gras si mixt.
Paleta de nuante nu este foarte mare, dar tin sa mentionez ca se adapteaza culorii pielii cu usurinta, la doar cateva secunde dupa aplicare. Astfel, acest BB Cream este compatibil cu o varietatea foarte mare de nuante ale pielii, fara nici o problema. 


Pentru faptul ca acesta are SPF 30 – UVA 17, reprezinta un atu, avand in vedere ca majoritatea fondurilor de ten sau a BB Cream-urilor nu au mai mult de 15-20 ( cu exceptia Dermablend-ului de la Vichy care are SPF 35 ). 
In orice caz, indiferent de anotimp, eu obisnuiesc sa aplic un produs cu factor de protectie solara foarte ridicat, chiar daca aleg sa port sau nu machiaj, este foarte importanta.
Finish-ul acestuia este semi-mat, deci putin dewy, astfel ofera luminozitate pielii si acel aspect de ten sanatos, radiant. 
Chiar daca in urma cu cativa ani fugeam cat vedeam cu ochii de orice imi facea tenul sa straluceasca ( avand un ten mixt-gras ), preferam un finish mat ca o coala de hartie. Dar acum, nu ma mai pot desparti de produsele iluminatoare, iar acest aspect ador la acest BB Cream. 


Textura este una lejera, se intinde cu usurinta pe piele fara sa lasa dungi sau sa tragi de piele si ofera un aspect foarte natural tenului.
Se comporta bine aplicat atat cu pensula, cat si cu bureteii, insa eu sunt de parere ca orice produs aplicat cu degetele arata cel mai bine si natural. Eu asa am preferat sa il aplic, nu degeaba se spune ca mainile sunt cele mai bune ustensile ale noastre, hehe. 
Acoperirea este mica spre medie, dar daca este nevoie poti reveni local pe cosulet/pata in cazul in care doresti o acoperire mai mare si se descurca fara probleme, deci este buildable. Acopera chiar si roseata si cearcanele fara sa se simta uleios/lipicios pe piele.
Pe tenul meu rezista peste 8 ore, bineinteles fixat cu un strat fin de pudra, avand un ten care tinde sa luceasca in mod natural.


Ce imi mai place la acest produs este faptul ca nu simt nevoia de a reaplica pudra pe parcursul zilei, astfel evit incarcarea pielii inutil. Dupa 5-6 ore apare acel aspect dewy, dar aici nu ma refer la excesul de sebum sau la ceva exagerat, arata chiar foarte bine si mie imi place.
Efectiv, nici nu il simti pe piele si nu se vede ca ai aplicat un produs si este chiar mai lejer decat orice alt BB Cream incercat de mine pana acum.
Lasa pielea sa respire si sa se vada, ofera toleranta ridicata acesteia, iar daca si tu te confrunti cu sensibilitatea tenului si nu numai, iti recomand cu mare, mare drag sa ii dai o sansa pentru ca merita. Chiar daca pretul este putin mai maricel, isi merita fiecare banut pentru ca este deosebit.
Eu l-am gasit pe Aoro la pretul de 82 de lei pentru 40 de ml.
Eu sunt tentata sa incerc si BB Cream-urile Asiatice, ca tot a fost o febra cu aceastea in blogosfera. 
 Am vazut o multime de variante la preturi accesibile cu un simplu search pe Google, insa ramane de vazut.



► Ati incercat acest produs ?
► Optati pentru cremele BB/CC sau pentru fondul de ten ?


Kisses !


Un comentariu:

  1. Da, eu prefer BB cremele, folosesc foarte rar fond de ten. Mi-am cumpărat azi crema asta, nu am incercat-o inca, am un pic de cuperoza, sper sa facă fata. Am dat vreo 62 lei cu card Help Net.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...