Pages - Menu

28 iulie 2014

Avon - lapte de corp delicat

Hei, beauties !

Astazi am hotarat sa discutam despre un produs foarte … delicios ! 
Este vorba despre laptele de corp Avon, cu aroma de mango si rodie.

Let’s see !





Oh, fetelor, sincera sa fiu nici nu imi mai amintesc cand a fost ultima data cand am cumparat un produs de la Avon. Tin minte ca mereu rasfoiam paginile cataloagelor la scoala in pauze alaturi de celelalte colege si nu exista campanie in care sa nu comand macar un produs, haha. 
Avon, ca si Oriflame, are o istorie foarte veche. Fiecare dintre noi a folosit macar un produs de la ei de-a lungul timpului. Fie ca a fost vorba de un produs de ingrijire corporala, faciala, produse pentru par, unghii sau machiaj, toate ne incantau mai mult sau mai putin.
Pe atunci, gamele produselor nu erau la fel de variate, insa acum ai de unde alege. Preturile au ramas la fel de prietenoase, iar unele fete chiar isi castiga un banut de buzunar prin recomandarea si vinderea acestora. 
Eram absolut indragostita de produsele Avon si asteptam sa ajunga coletelul cu nerabdare.
De atunci au trecut cativa ani si trebuie sa va zic ca am mai trecut pe langa standurile Avon cand ma plimbam prin oras dar nu am fost tentata sa arunc vreo privire. Chiar si asa, am fost la curent cu noutatile din cataloage, datorita prietenelor dar si a blogosferei.
Pana in momentul in care ma hotaram ce produse sa includ in cosul de cumparaturi pentru a plasa o noua comand, fiind vrajita efectiv de toate bunatatile de pe site care imi furau privirea.
Am vazut acest produs si m-am gandit sa-i dau o sansa, sa vad ce s-a mai schimbat la Avon de atunci.


Fetelor, sunt surprinsa de el si chiar nu ma asteptam sa imi placa atat de mult ! 
Initial, ma asteptam ca ambalajul acestuia sa fie ca cel din imaginea de pe site, insa probabil cei de la Avon l-au imbunatatit/schimbat de cand nu am mai comandat eu, altfel nu-mi explic de ce este diferit.
Acesta este ambalat intr-un recipient cilindric, cu un aspect minimalist si fiind transparent putem observa cu usurinta cat produs am consumat.
Pe partea din fata este inscriptionat numele brand-ului si al produsului, dar si o imagine sugestiva a aromei pe care acesta o contine, iar pe partea din spate a recipientului regasim toate informatiile necesare ( ingredient, mod de utilizare, termenul de valabilitate, etc ).
Este prevazut cu un orificiu ce ajuta la dozarea precisa a produsului, insa eu am preferat sa pun tot continutul intr-un alt recipient sub forma de cutiuta de la un unt de corp I love Cosmetics care s-a terminat. Imi este mult mai usor, mai comod si la indemana, astfel stiu sigur ca nu imi va mai aluneca tubul din maini cum mi s-a mai intamplat in trecut, haha. 
Miroase absolut genial si se metine pe corp cateva ore, dupa eu am inceput sa nu il mai simt dar alte peroane mi-au confirmat ca inca mai miroase. Deci persistenta este chiar ok !


E un parfum dulce, dar nu atat de dulce incat sa ti se faca greata de la el. Este discret, placut si predomina in mod special mirosul de mango, cel de rodii nu prea se simte.
Dupa cum puteti vedea, are o culoare de mov pastel, iar textura este foarte catifelata si placuta. Il aplic dupa fiecare dus si imi place ca se absoarbe repede in piele, iar dupa ma pot imbraca imediat. Nu lasa pelicula lipicioasa, cum mi s-a mai intamplat cu alte produse de acest gen. Oh, urasc sa se lipeasca hainele pe mine din cauza asta, e foarte neplacut si cu siguranta stiti si voi cum este. 
Ofera nivelul ideal de hidratare pentru pielea mea care este normal in aceasta perioada. In sezonul rece, pielea mea tinde sa se usuce iar astfel am nevoie de un produs mult mai hidratant, cum ar fi untul de corp sau uleiul. Pentru vara este perfect un lapte de corp ca acesta, foarte light si deloc greoi. L-am aplicat si dupa epilare si nu mi-a iritat pielea sub nici o forma, ba chiar m-am simtit confortabil iar aceasta a ramas foarte fina si parfumata.
La capitolul ingrediente, va dati seama ca nu este vorba de ceva foarte natural, pana la urma este Avon nu un produs bio, insa pe mine nu ma deranjeaza acest aspect. Consider ca e ok sa facem un mix intre produsele ce au o compozitie naturala, bio si cele chimice, sa-i spunem asa, unde mai zaresti cate un paraben in capatul listei de ingrediente. Nu poti folosi DOAR produse naturale sau DOAR produse din comert, cele “mai putin naturale”.
Nu de alta, dar fiecare are un rol diferit asupra pielii, cele naturale se bazeaza mai mult pe proprietatile de hidratare, hranire si regenerare a pielii, iar cele chimice actioneaza intr-un timp mai scurt, lucrand de fapt la textura si aspectul pielii sau tratand chiar anumite probleme ale acesteia.


Se aseamana mai mult cu un gel, decat cu o lotiune, deci nu aveti nevoie de o cantitate mare pentru fiecare utilizare. Utilizand acest lapte de corp, mi-am reamintit ca mereu am fost indragostita de produsele pentru corp de la Avon, in special de cremele pentru maini care aveau un pret foarte mic, cantitatea era generoasa, lasau pielea parfumata si hidratata si niciodata nu imi lipseau din geanta sau de pe noptiera, haha. 
Dupa experienta placuta pe care am avut-o cu acest lapte de corp, ma tenteaza sa incerc si celelalte arome. Am pus ochii pe cea in varianta cu vanilie, doar stiti ca e aroma mea preferata chiar si in parfumuri.
Daca nu l-ati incercat pana acum, desi cu siguranta multe dintre voi care efectueaza constant comezi la Avon au facut-o deja, merita sa ii dati o sansa.
Are un pret foarte prietenos, eu l-am gasit pe site-ul Aoro la 13 lei pentru 200 de ml.

► Care este produsul vostru preferat pentru corp ?
► Preferati laptele sau untul pentru hidratarea acestuia ?


Kisses !


8 comentarii:

  1. Eu pentru hidratare prefer laptele de corp, vara prefer lotiunile de corp usoare si cat mai fresh :)
    Am si eu intreg setul, cu lotiunea de corp, gelul de dus si spray de corp, toate imi plac foarte mult si le folosesc mai mereu in zilele calduroase de vara, pentru ca vara este nevoie si de hidratare, dar si de prospetime, astfel incat sa te simti bine in pielea ta. :) Mirosul persista mult timp la mine, cam 4-5 ore pe piele si sunt foarte multumita de lotiune.
    Ma bucur ca mai sunt persoane carora le plac produsele Avon :D
    Sa o folosesti cu drag in continuare!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate, Paula. Acelasi lucru prefer si eu sa fac in sezonul cald, o hidratare lejera este ideala. :)
      Ma bucur ca si tu esti la fel de incantata de acest lapte de corp dar si de celelalte produse din gama, m-ai facut curioasa de spray-ul de cop, cu siguranta il voi trece pe wishlist-ul meu. :)
      Iti multumesc, te pup !

      Ștergere
  2. Hello! I am new following you on GFC (quedateenminube)
    Buen producto! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut parte de o surpriza placuta sa vad ca gasesc pe Aoro produse de la Avon. Recomand pt vara produsl asta: http://www.aoro.ro/avon/planet-spa-bali-botanica-ulei-de-corp-spray/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru recomandare, Cristina ! :)
      Voi tine cont si il voi trece pe lista mea de dorinte pentru urmatoarea comanda, te pup !

      Ștergere
  4. Nu am folosit de ceva timp produse de la Avon sau Oriflame pana in momentul in care am plasat o camanda si mi-am cumparat doua masti: una cu argila si una cu exfoliere si un spumant de baie. Am ramas placut impresionata de masca cu argila, chiar isi face foarte bine treaba... Cat despre acest produs, imi aduc aminte in liceu cate comenzi mai dadeam. Pare interesant si mi-ar placea sa il incerc si eu..

    Kisses,
    Sorina..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, si eu imi aduc aminte cate comenzi dadeam la Avon sau Oriflame, haha :)) acest produs mi-a adus aminte de acea perioada.
      Merita incercat ! :D
      Te pup :*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...