Pages - Menu

30 iunie 2014

Rimmel London Apocalips

Hei, beauties !

Dupa cum bine stiti, ProduseCosmetice.ro este unul dintre site-urile mele favorite in materie de make-up. De ce ? Foarte simplu !
Pentru ca aici gasesc orice am nevoie, inclusiv produse care se regasesc in listuta mea de dorinte, insa din orasul in care locuiesc nu am de unde sa le achizitionez, respectiv de pe alte site-uri.
Nu degeaba au ales sloganul "Orice ai nevoie", se potriveste la fix !
Dupa ce am rasfoit intreg site-ul timp de cateva ore ( si nu glumesc! ) in cautare de comori, am hotarat sa dau o comanda. 
Printre alte minunatii, am adaugat in cosul de cumparaturi si celebrul lac de buze Rimmel Apocalips, despre care vreau sa discutam astazi. 





Inca de cand a aparut mi-am dorit sa il am, dar nu stiu care a fost motivul de a durat atata timp sa imi pun planul in aplicare. 
Asa ca, atunci cand l-am ochit pe site am raspuns hotarat : "Trebuie sa fie al meu !" . Si asa a fost !
In doua zile deja am pus manutele pe el si cum l-am scos din coletel l-am si pus la treaba.
Tin sa precizez ca mi-am format o parere foarte buna despre ei inca din momentul in care am primit coletelul. Doar stiti cat de atenta sunt eu pana si la cele mai mici detalii, nu-i asa ?
S-au miscat foarte repede, toate produsele au fost ambalate individual in folii cu bule roz ( foarte girly! ), astfel nu au suferit nici un accident pe parcursul transportului iar acestea au ajuns intacte.
Un mare plus ! 


Rimmel London Apocalips este un lac de buze, un mix intre ruj si gloss. Ca un ruj lichid !
Ofera stralucirea si luciul unui gloss dar, in acelasi timp, rezistenta si pigmentatia unui ruj. 
Cum sa nu te tenteze ? 
Produsul este ambalat intr-un recipient sub forma de tub, ca cel a unui gloss. 
Ceea ce il face insa special este capacul sub forma de meteorit ce ii ofera un aer celest, misterios si unic fata de celelalte produse de acest gen.
Inca ceva foarte interesant la ambalaj este faptul ca baza este transparenta si iti permite sa observi mai usor culoarea acestuia, iar daca ai mai multe nuante acest lucru iti poate fi de mare ajutor.
Pensulita este ca cea a unui gloss obisnuit, dar acesta are in plus o mica adancitura, sa-i spunem asa, ce retine si dozeaza treptat suficient produs cat este necesar pentru o singura utilizare.


Astfel, nu mai esti nevoita sa tot introduci pensulita in produs de 5 ori pentru a fi multumita de rezultatul final si pentru a acoperi intreaga suprafata a buzelor la fiecare utilizare.
Bravo, Rimmel ! Ingenios ! 
Fetelor, trebuie sa fiti atente atunci cand doriti sa achizitionati un Apocalips la un lucru.
Cand il deschideti pentru prima data partea din mijloc trebuie sa fie transparenta, iar cand trageti pensulita de tot afara acea parte se umple de culoare. Ca in imaginea de mai jos, ca sa intelegeti mai usor la ce ma refer.
Insa, daca voi dupa ce l-ati cumparat il deschideti si vedeti ca acea parte nu este transparenta, inseamna ca acel produs a mai fost desfacut inainte sau chiar folosit.
Deci, mare grija !
Paleta de culori este mare, deci aveti de unde alege pentru toate gusturile. De la cele mai nude, la cele roz, mov si chiar rosu aprins !


Se aplica foarte usor, aluneca intr-un mod placut pe buze datorita texturii foarte matasoase si mie nu mi-a uscat buzele absolut deloc.
Eu oricum am un obicei in a-mi aplica un balsam de buze inainte de orice ruj sau gloss. E de nelipsit !
Nu este deloc rezistent la transfer, asta ar fi singurul sau minus.
Adica daca mananci, bei, fumezi sau iti pupacesti iubitul vei observa ca lacul de buze s-a imprimat pe tot ce ai atins. Chiar si asa, buzele raman usor patate de culoare timp indelungat.
Daca nu mananc, beau, etc, rezista pe buzele mele chiar si 4-5 ore, dupa incepe sa isi piarda din luciu si din intensitate.
Are un finish foarte glossy si foarte pigmentat, exact asa cum promite. 


Rimmel London Apocalips este disponibil in 13 nuante, insa din cate am observat pe majoritatea site-urilor din Romania sau chiar in magazine, au doar maxim 8 nuante disponibile, din pacate.
Acestea sunt toate nuantele cosmice, hehe :

Aurora ;
Out of this World ;
Shooting Star ;
Across the Universe ;
Nude Eclipse ;
Stellar ;
Luna ;
Big Bang ;
Apocaliptic ;
Galaxy ;
Nova ;
Celestial ;
Eclipse .

Eu detin nuanta Apocaliptic, un roz puternic asa ... in your face, insa nu acel roz ieftin de pitipoanca, daca ma intelegi. 
Daca va place ca accentul intr-un machiaj sa cada pe buze, e clar pentru voi ! Eu deseori optez pentru asta !
L-am purtat aproape zilnic alaturi de cat eyes. Sunt absolut indragostita de noul meu tus de ochi, dar nu va dezvalui mai multe, va pastrez asa curioase pana la momentul potrivit, haha !


Il gasiti pe site-ul ProduseCosmetice la pretul de 29 de lei pentru 5,5 ml, unul foarte prietenos din punctul meu de vedere.
Insa, daca il prindeti la reducere, merita sa profitati si sa ii dati o sansa !
Ocupa putin spatiu in geanta, deci il puteti lua cu voi pentru un eventual retus pe parcursul zilei, se aplica cu usurinta, rezista timp indelungat, are o culoare intensa si un luciu asemenea, se distribuie uniform pe suprafata buzelor, iar raportul calitate-pret este excelent !
Ce iti poti dori mai mult ?
Merita, chiar merita ! 


Ati incercat Rimmel London Apocalips ?
Daca nu, va tenteaza ?
Care sunt nuantele voastre favorite ?




Kisses !


8 comentarii:

  1. Imi place si mie, eu am nuanta Celestial:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un roz cuminte si discret, foarte pretty ! Ma tenteaza sa il incerc si eu :D si m-am mai gandit si la un nude, dar sa vedem.

      Ștergere
  2. Cand au fost la un moment dat la reducere prin magazine, ma tenta si pe mine nude-ul :X. Siii acum imi pare rau ca nu mi l-am luat :)).
    Eehh cu prima ocazie :D.
    Sa il porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, si pe mine ma tenteaza nude-ul <3 pentru zilele cand vreau un look mai natural sau cand doresc sa pun accentul pe ochi :D
      Multumesc, te pup ! :*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...