Pages - Menu

23 iunie 2014

Pentru un ten curat si proaspat

Hei, beauties !

Dupa cum v-am spus in postarea anterioara despre Gelul hidratant pentru ten mixt si gras de la Clinique comandat de pe site-ul Aoro, pe langa acesta am mai achizitionat si alte doua produse despre care vreau sa va vorbesc astazi. 

Vom incepe cu …





V-am mai zis ca produsele Neutrogena se gasesc destul de greu in orasul in care locuiesc, iar daca le gasesc nu sunt toate gamele si in nici un caz nu sunt produsele pe care eu le caut si de care am nevoie.
Astfel, pe site-ul Aoro am gasit unele produse de la acest brand care se aflau de multa vreme pe lista mea de dorinte, chiar daca mi-ar placea sa aduca mult mai multe produse, din diverse game, pe acest site.
Pana acum am tot incercat diverse geluri pentru curatarea tenului meu pretentios si problematic. Pana acum doua luni cand am preferat sapunul de la Ortos, am folosit doar geluri pentru curatare. Unele produse m-au multumit mai mult sau mai putin, insa mereu am fost intr-o continua cautare a produselor perfecte pentru tipul meu de ten, care sa imi satisfaca nevoile.
Asa am ajuns sa adaug si acest gel in cosul de cumparaturi atunci cand am efectuat comanda pe site-ul Aoro.


De produsele de la Neutrogena am aflat de la fetele din afara de pe Youtube, care se declarau foarte multumite de calitatea acestora, in special de raportul calitate-pret. De acolo a pornit si curiozitatea mea pentru ele.
Acest produs este ambalat intr-un recipient de plastic prevazut cu o pompita, ceea ce ajuta la dozarea precisa a gelului la fiecare utilizare.
Ce imi mai place mie la pompita acestuia este sistemul sau de inchidere-deschidere, astfel il poti lua cu tine in calatorii fara grija ca s-ar putea apasa pompita accidental prin geanta. Un mare plus !
Alt lucru care m-a incantat inca de la prima utilizare este mirosul sau. Fetelor, miroase delicios ! Iti vine sa il mananci, efectiv.
Miroase a shake de capsuni si grapefruit, dupa cum ii spune si numele. Este o placere sa iti cureti tenul cu acest produs, toata baia miroase delicios, hehe.
Unde mai pui ca are culoarea roz ? Foarte girly.


La capitolul curatare, ei bine … voi stiti ca eu folosesc uleiul de masline pe post de demachiant, iar o singura pompita din acest produs reuseste sa curete cu succes orice urma de ulei, machiaj sau alte impuritati.
Efectiv, simti cum iti scartaie pielea dar in acelasi timp pot afirma faptul ca nu o usuca, un factor important pentru toate tipurile de ten, nu doar pentru cele grase.
Nu mi-a iritat pielea si trebuie sa recunosc ca l-am folosit si in zona ochilor pentru a curata si ultimele urme de rimel sau tus pe care uleiul de masline nu a reusit sa le indeparteze, si nu m-au usturat.
Dupa utilizarea acestuia, imi simt tenul perfect curat, revigorat si proaspat, pregatit pentru a-l rasfata cu Gelul hidratant de la Clinque. Acest gel completeaza perfect rutina mea de ingrijire a tenului, iar acest lucru ma incanta, in special pentru pretul foarte mic pe care il are.


L-am folosit in fiecare dimineata si seara si am consumat doar jumatate din sticluta, avand in vedere ca am nevoie doar de o singura pompita pentru fiecare utilizare. Este un produs spornic !
Cand iese din sticluta este sub forma de gel, insa in contact cu apa se transforma intr-o spuma densa, pe care o masez prin miscari circulare pe ten timp de un minut, dupa care clatesc cu apa calduta, iar la final cu un jet de apa rece pentru a inchide porii.
Este foarte bland cu pielea, nu este acel tip de produs pe care il simti ca iti scoate si ultima picatura din piele, pana ramane uscata si fara vlaga ca o coala de hartie Nu este agresiv cu pielea, ceea ce il face sa fie perfect chiar si pentru un ten sensibil.


O data sau de doua ori pe saptamana ( in functie de nevoile tenului meu ), imi place sa il exfoliez si sa il curat in profunzime, pentru a indeparta celulele moarte si alte impuritati. Deseori optez in aceasta situatie pentru peria electrica pentru curatarea tenului, despre care v-am mai vorbit aici pe blog.
Astfel, doar putin putin din acest gel de curatare pe periuta, iar la final pielea ramane curata, foarte catifelata, mai luminoasa si lipsita de portiuni uscate.
Ingredientele sunt foarte ok, iar raportul calitate-cantitate-pret este excelent !
Il recomand tuturor tipurilor de ten, isi face treaba si merita incercat.
Il gasiti pe site la pretul de 22 lei pentru 200 ml.

Ei bine, dupa cum v-am spus la inceputul acestei postari, va voi vorbi si despre ultimul produs comandat de la ei pe site, apa termala de la Avene in varianta cea mai mica, pentru geanta, de 50 ml.


Fetelor, pana acum un an nici nu stiam cat de mult ajuta apa termala un ten sensibil si chiar cu tendinte acneice, in special.
Credeam ca este doar o simpla apa pe care o pulverizezi pe piele, doar pentru un plus de improspatare pe parcursul zilei, insa nu este asa !
Apa termala ajuta la calmarea pielii, la echilibrarea acesteia, la iritatii si multe altele. Sa va spun cum am preferat sa o folosesc eu.
Pulverizam pe ten in fiecare dimineata dupa ce imi curatam tenul cu gelul de la Neutrogena dar si in fiecare seara dupa demachiere, iar apoi aplicam crema de fata si de ochi. 


Am folosit-o si pentru fixarea machiajului, a fondului de ten in mod special, dar si atunci cand accidental aplicam prea multa pudra si obtineam acel efect inestetic de faina, dupa ce pulverizam putin din acest produs “stergea” din excesul de pudra, lasand pielea cu un aspect mult mai natural.
Am folosit-o si pe parcursul zilei pentru un plus de improspatare, dar si cand mi-a fost foarte cald. Fetelor, sa nu fiti speriate, va asigur eu ca nu va curge machiajul daca aplicati apa termala, dupa cum am mai auzit, o mare prostie.
Nu stropeste picaturi mari, ci pulverizeaza foarte fin pe suprafata pielii, in mod uniform.


In zilele delicate cand nu ma intelegeam deloc cu tenul meu si era problematic, dupa ce aplicam acest produs simteam cum imi calmeaza pielea si zonele iritate, este excelent !
Cand m-am interesat de parerea altora, despre apele termale si care este cea mai buna apa termala din punctul fiecaruia de vedere, ei bine … am fost placut surprinsa sa observ ca cele mai multe voturi pozitive a primit aceasta apa termala de la Avene. Din acest motiv, am ales-o pe aceasta.
Pe site o puteti gasi in mai multe variante de marimi, bineinteles, in functie de preferinte. Eu am vrut doar sa o incerc pe aceasta, de aceea am ales cea mai mica varianta de 50 ml care poate fi perfecta pentru luat in geanta. 


Apa termala poate fi folosita si pentru diverse iritatii ale pielii, dupa epilat, dupa barbierit, in cazul barbatilor si cele pe care vi le-am spus eu mai sus, pe care eu le-am preferat.
Este un produs excelent, iar tenul meu s-a indragostit de el ! Merita sa o incercati, pretul este foate prietenos si va tine foarte mult o astfel de sticluta, eu am facut exces de ea si inca mai am destula.
O puteti gasi pe site la pretul de 16 lei pentru varianta de 50 ml, la pretul de 39 lei pentru varianta de 150 ml si la pretul de 59 lei pentru varianta de 300 ml.


Ati incercat aceste produse ?
Daca nu, va tenteaza ? 



Kisses !



7 comentarii:

  1. Gelul nu îl știam dar bănuiesc că este bun, am avut alte produse de la Neutrogena.
    Iar apa termală nu iese din rutina zilnică cam de 3 ani :D Inclusiv vara, după baia de soare, mă dau cu puțină apă termală. Hidratează și fixează bronzul. :)
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gelul este foarte bun ! Eu nu am avut ocazia sa testez prea multe produse Neutrogena, dar este timp. :D
      Ma bucur sa aflu asta ! :*

      Ștergere
  2. Pare tare misto produsul de curatare de la Neutrogena. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat apa termala de la Avene, mi s-a parut ok insa am renuntat la ea. M-ar tenta produsul de curatare de la Neutrogena.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...