Pages - Menu

28 iunie 2014

Max Factor: Skin Luminizer, CC Sticks, Gel Shine Lacquer

Hei, beauties !

Dupa cum deja ati aflat, Max Factor ne surprinde cu o multime de noutati absolut tentante. Acestea sunt :

Fondul de ten Skin Luminizer ;
Iluminatorul Eye Luminizer ;
Primerul FaceFinity ;
Lacurile de unghii Gel Shine Lacquer ;
Corectoarele CC Sticks .

Ei bine, eu am avut ocazia sa testez fondul de ten, un CC Stick si un lac de unghii intr-o nuanta superba de royal blue, iar astazi am hotarat sa discutam putin despre acestea. 



Inainte de a incepe sa va vorbesc despre experienta mea cu aceste produse, as dori sa vi le prezint in cateva randuri si pe celelalte doua pe care eu nu le am dar care care sunt la fel de tentante. Cu siguranta va vor fi de folos si aceste informatii in cazul in care doriti sa le achizitionati.
Iluminatorul Eye Luminizer contine pigmenti perlati ce reflecta lumina, oferind pielii acel glow sanatos si un aspect radiant. Este disponibil intr-o singura nuanta : Fair. Avand tonuri galbui acest produs neutralizeaza nuantele movulii ale cearcanelor si camufleaza discret micile vinisoare.
Contine un complex de vitamine dar si alte ingrediente cu proprietati de hidratare a pielii. Pretul recomandat va fi de ~29 de lei si va fi disponibil in magazine din luna iulie.
De asemenea, un alt produs care imi face cu ochiul este Primerul FaceFinity, ce promite sa prelungeasca rezistenta fondului de ten si sa absoarba excesul de sebum.
Astfel, este ideal pentru un ten normal, mixt sau chiar gras. Unde mai pui ca are SPF 20 ? Pe acesta il gasiti deja in magazine iar pretul recomandat este de ~55 de lei. Super, nu-i asa ? 


Buuun, acum revenind la produsele pe care eu le-am testat in ultima perioada, pot sa va spun pe scurt ca imi plac enorm !
Vom incepe cu fondul de ten Skin Luminizer. Acesta are un ambalaj sub forma de tub confectionat dintr-un plastic dur si este prevazut cu o pompita ce ajuta la dozarea precisa a produsului. Inca un plus primeste pentru faptul ca pompita este protejata la randul ei de un capacel din plastic, astfel praful si bacteriile nu se depun iar continutul se pastreaza intr-un mod igienic.
Ce m-a fascinat inca de cand l-am scos din coletel a fost felul cum arata continutul, cum se imbina fondul de ten cu iluminatorul. Looks like a lollipop, hihi ! 
De asemenea, si el ca si iluminatorul Eye Luminizer, contine pigmenti perlati ce reflecta lumina.
Acest fond de ten este disponibil in 5 nuante :

47 Nude ;
50 Natural ;
60 Sand ;
75 Golden ;
85 Caramel.


Eu detin nuanta 50 Natural si se potriveste perfect tenului meu. Tin sa precizez ca l-a folosit si mama mea, din curiozitate, iar ea fiind cu o nuanta mai inchisa la piele decat mine ma gandeam ca nu i se v-a potrivi. 
Astfel, mi-am dat seama ca acest produs are si proprietati de adaptare, pentru ca nu se observa nici o diferenta de culoare dupa ce l-a aplicat pe ten.
Acesta reprezinta un mare avantaj, deoarece fiind vara cu siguranta ma voi bronza putin, deci nu imi voi face griji ca va trebui sa cumpar un alt fond de ten intr-o nuanta mai inchisa.
Congrats, Max Factor ! 
Gradul de acoperire a acestuia este mica, lejera. Acest lucru il face sa fie perfect pentru zilele caniculare de vara, cand efectiv simti ca iti curge machiajul de pe ten si numai de un produs greoi cu o acoperire maxima, care sa iti incarce pielea nu ai nevoie.


Nu blocheaza porii si nu mi-a aparut nici o bazaconie pe ten de la el, din contra, chiar se simte foarte placut pe piele. 
Are un finish dewy, radiant insa eu avand tenul mixt-gras sunt nevoita sa aplic pudra in zonele in care stiu ca stralucesc ca un glob disco.
Nu imi ingrasa pielea si rezista pe tenul meu undeva la 4-5 ore, apoi sunt nevoita sa reaplic pudra pentru ca sebumul isi face simtita prezenta.
Insa, daca sunteti fericitele detinatoare a unui ten normal ca al mamei, sau de ce nu, chiar si uscat, pudra nu este un produs necesar pentru voi.
In plus, rezista mult mai mult timp, norocoaselor ! 
Pretul recomandat este de ~52 de lei si va fi disponibil in magazine din luna iulie.
I love it !


Sunt de parere ca CC Sticks-urile sunt probabil cele mai practice si utile produse din cate am incercat pana acum in materie de corectoare.
Datorita ambalajului in forma de creion, sau de stick dupa cum ii spune si numele, ocupa foarte putin spatiu si poate fi luat cu usurinta in geanta pentru un eventual retus pe timpul zilei.
Un mare, mare plus primeste pentru faptul ca nu necesita ascutire. Mecanismul sau este ca cel a unui ruj, doar rasucesti partea neagra de la baza acestuia, fara sa iti bati capul cu ascutitori, produs irosit si timp pierdut.
CC Sticks-urile ajuta la camuflarea imperfectiunilor de pe ten.


Este disponibil in 4 variante :

► Roz = neutralizeaza petele inchise la culoare, nuantele de albastru si ilumineaza ;
► Verde = neutralizeaza roseata ;
► Galben = neutralizeaza nuantele violet ale cearcanelor ;
► Iluminator = reflecta lumina si ilumineaza zona in care este aplicat.

Eu detin nuanta verde si imi este de mare ajutor in momentul in care imi apare un cosulet sau cand am zone de roseata.
Doar aplic putin prin miscari de tapotare, iar apoi revin cu un corector de nuanta pielii, in cazul in care aleg sa nu folosesc un fond de ten.


Dar daca totusi aleg sa folosesc un fond de ten in ziua respectiva, aplic CC Stick-ul inainte de fond de ten pentru a ascunde nuanta de verde si pentru a oferi un aspect uniform tenului, astfel renunt la corectorul de nuanta pielii.
Este foarte cremos, acopera cu usurinta roseata, dens si nu ai nevoie de o cantitate mare de produs pentru fiecare utilizare. Deci presimt ca ma v-a tine destul de mult timp.
Pretul recomandat este de ~53 de lei si este deja disponibil in magazine.
Imi place si il recomand cu mare drag ! 


Ei bine fetelor, iata ca am ajuns si la ultimul produs din articolul de astazi, si anume lacul de unghii Gel Shine Lacquer.
Doar stiti ca manichiura este cartea de vizita a unei femei, nu-i asa ? 
Acestea promit o culoare intensa, stralucire si rezistenta de pana la 7 zile.
Cantitatea lor este mai mult decat suficienta pentru a te putea bucura de acestea timp indelungat.
Sticluta este simpla si eleganta datorita accentelor aurii.
 Marimea pensulei este ideala si nu lasa dungi.


Max Factor ne pune la dispozitie o multime de nuante din care putem alege, in functie de gusturi sau ocazii. 
Acestea sunt :

Glazed Cobalt ;
Gleaming Teal ;
Lacquered Violet ;
Patent Poppy ;
Radiant Ruby ;
Sheen Merlot ;
Sparkling Berry ;
Twinkling Pink ;
Vivid Vermillion .

Eu detin nuanta Glazed Cobalt, un superb royal blue ce nu necesita mai mult de un singur strat pentru a obtine un finish opac si lucios.


Chiar nu am mai simtit nevoia de a mai aplica si un top coat pentru ca luciul este suficient de puternic.
Rezista pe unghii surprinzator de bine ! Manichiura a ramas intacta chiar si dupa 5 zile de la aplicare, doar luciul si-a pierdut din intensitate.
Am fost placut surprinsa sa observ ca nu a sarit deloc lacul de pe unghii si cred ca mai rezista vreo cateva zile, dar am fost nevoita sa schimb culoarea lacului pentru un eveniment.
Sunt foarte multumita de calitatea acestora !
Pretul recomandat este de ~28 de lei, nu e rau, nu-i asa ? 


Tin sa le multumesc celor de la Max Factor pentru ca mi-au oferit aceasta oportunitate !
Sunt produse calitative si merita incercate.


Va tenteaza noile produse ?
Ce parere aveti despre produsele Max Factor ?




Kisses !

6 comentarii:

  1. Ce de minunatii! <3 Max Factor chiar ne stie surprinde :D <3 Pe toate le-as incerca mai putin oja (asta fiind am constructie din gel cu model) ca de nu... adooor albastrul pe unghii :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, I know ! <3
      Ai dreptate, e o culoare perfecta pentru vara si cu siguranta merita incercate si celelalte produse.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Max Factor au produse foarte bune iar acestea sigur nu fac exceptie. Oja are o culoare foarte aprinsa, perfecta pentru aceasta vreme :D

    http://unforeseeable-blog.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce de frumuseti,imi face cu ochiul aces Skin Luminizer <3
    http://unghiutele.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...