Pages - Menu

11 iunie 2014

Complex Apicol - Apidermin Lejer

Hei, beauties !

In urma cu aproximativ doua saptamani am primit coletelul de la Complex Apicol Veceslav Harnaj, cu produsele din noua gama Apidermin Lejer oferite in cadrul Campaniei de testare. Despre aceasta gama v-am mai vorbit si in postarea de AICI, iar dupa aceasta perioada de testare, astazi am revenit cu parerile mele despre cele patru produse, si anume : 

 Lapte demachiant lejer
 Lotiune tonica hidratanta
 Crema lejera regeneranta de noapte
 Crema lejera hidratanta de zi





Voi incepe sa va vorbesc despre cremele pentru fata, cea de zi, respectiv, cea de noapte.
Ambele produse sunt ambalate intr-un recipient de tip borcanel, foarte asemanatoare insa datorita etichetelor nu le puteti incurca. Imi place ca au ales un ambalaj cu aspect minimalist, usor colorat, fara sa il incarce cu informatii nefolositoare. Este confectionat dintr-un plastic usor, iar dimensiunea acestora le face sa fie perfecte pentru calatorii pentru ca nu ocupa mult spatiu in geanta.


Ce m-a surprins la aceste creme este textura. Foarte light, catifelata, un gen de gel-crema care nu se simte greoaie pe ten, se absoarbe foarte usor in piele, fara sa lase pelicula uleioasa sau lipicioasa la suprafata.
Din acest motiv, le gasesc perfecte pentru tenurile normale, mixte sau chiar grase. Ambele ofera nivelul ideal de hidratare, atat cat are nevoie un ten predispus la excesul de sebum, fara sa blocheze porii sau sa o irite.


Inca un mare plus primesc din partea mea pentru faptul ca aceste produse nu sunt testate pe animale. Crema lejera hidratanta de zi are SPF 15, ceea ce este destul de ok pentru restul anotimpurilor, insa pentru vara cand soarele este mult mai puternic recomand aplicarea unei creme cu un factor de protectie mai ridicat deasupra acesteia.
Este o baza buna pentru machiaj, nu ingrasa pielea si mai tare ceea ce reprezinta un avantaj, iar produsele se aseaza mai frumos pe piele dupa aplicarea acesteia.


Crema lejera regeneranta de noapte ofera un grad mai crescut de hidratare, dar nu are o textura greoaie. Imi place ca dimineata imi simt pielea hidratata, fara portiuni uscate si cu un aspect luminos.
Pe ambele cutiute ale produselor putem gasi toate informatiile necesare, de la ingrediente, beneficiile acestora asupra pielii, pana la modul de utilizare.
Crema pentru zi contine unt de cacao, laptisor de matca si vitamina E, ceea ce ajuta la hranirea pielii pe tot parcursul zilei.



De asemenea, crema lejera regeneranta de noapte contine laptisor de matca, ulei de samburi de caise, vitamina A, vitamina E si unt de cacao, un mix hranitor perfect pentru tipurile de piele normala, mixta sau grasa.
Ambele creme au un capac de protectie din plastic, in interior, deci nu se va scurge produsul prin geanta daca doriti sa il luati in calatorii, plus ca ajuta la pastrarea produsului in mod cat mai igienic.



In concluzie, mi-a facut mare placere sa testez cremele pentru fata din gama Apidermin Lejer. Ofera hidratarea de care tenul meu mixt spre gras are nevoie, nu o incarca, nu o irita. 
Iti ofera o senzatie placuta si racoritoare la aplicare iar pentru un plus de hidratare pe timp de zi sau de noapte, sunt ideale. Ingredientele sunt ok, deci le puteti folosi linistite, fara probleme. 
Merita incercate iar preturile sunt prietenoase !




Ei bine, am ajuns si la celelalte doua produse din aceasta gama, si anume Laptele demachiant lejer si Lotiunea tonica hidratanta.
Ambele produse sunt ambalate intr-un recipient din plastic, foarte compact, subtire si cu un aspect la fel de simplist ca si cremele pentru fata, imi place !
 Datorita formei lor pot fi luate cu usurinta in calatorii, pentru ca nu ocupa mult spatiu in bagaj.
Recipientul este prevazut cu un orificiu de inchidere-deschidere, foarte util, pentru ca astfel nu exista riscul de a se deschide accidental in geanta. Orificiul prin care iese produsul are marimea perfecta, din acest motiv produsul nu se scurge din recipient.


Chiar daca ambalajele lor seamana atat de mult, nu le poti confunda datorita etichetelor dar si al culorilor.
Sincera sa fiu, in general m-am ferit de demachiantele sub forma de lapte au crema pentru ca imi irita tenul, din acest motiv am ales uleiul de masline pentru a indeparta machiajul fara probleme.
Astfel, din momentul in care am primit Laptele demachiant lejer am fost putin retinuta, oarecum, dar m-am gandit ca daca mi-au placut cremele pentru ten poate voi reusi sa-mi schimb parerea despre acest produs, si asa a fost !


L-am folosit in zilele in care nu purtam un machiaj foarte greoi si complex si s-a descurcat foarte bine. L-am folosit si in zona ochilor pentru a indeparta tusul si mascara si am fost placut surprinsa sa observ ca nu mi-a iritat pielea si nici nu m-au usturat ochii de la el.
Eu nu folosesc dischetele demachiante decat pentru lotiunea tonica sau apa micelara. 
Prefer sa imi pun o cantitate mica in palma iar apoi sa il masez pe ten prin miscari lejere, circulare. 
La fel procedez si pentru demachierea ochilor.


Cand am terminat pasul de demachiere, mereu prefer sa imi curat tenul cu un produs de curatare pentru a fi sigura ca am eliminat si ultimele urme de machiaj sau alte impuritati.
Aplic lotiunea tonica iar mai apoi crema hidratanta.
Principalele ingrediente ale acestui produs sunt vitamina E, vitamina A, unt de cacao si laptisor de matca.
In concluzie, imi place acest lapte demachiant. Curata eficient un machiaj lejer de zi, iar eu cum nu folosesc mascara waterproof ( rezistent la apa ) nu va pot spune daca face fata si in acest sens.
Merita sa il incercati ! Raportul calitate-pret este super.


Lotiunea tonica hidratanta, dupa cum v-am zis mai sus, prefer sa o aplic cu ajutorul unei dischete demachiante imbibate in produs. Imi sterg tenul evitand zona ochilor si a buzelor.
Imi place ca nu usuca tenul dar nici nu lasa acea pelicula lipicioasa sau uleioasa, cum se intampla cu alte produse de acest gen.
Nu o ingrasa si nici nu il irita, eu avand un ten sensibil, pretentios si problematic, cu tendinta acneica.
Completeaza perfect ritualul de ingrijire al unui ten normal, mixt sau gras.


Ce imi mai place la acest produs este faptul ca nu contine alcool, un ingredient nociv si iritant pentru orice tip de ten, in special pentru cel sensibil si problematic.
Principalele ingrediente ale acestui produs sunt extractul de frunze de ceai verde si laptisorul de matca.


In concluzie, toate cele patru produse au fost ok. Nu sunt miraculoase, nici ei nu promit acest lucru, insa pentru persoanele ce doresc sa isi hidrateze pielea fara sa o irite, fara sa o incarce iar pretul sa fie unul prietenos, aceste produse sunt perfecte. Sunt blande cu pielea si merita incercate.
Pe aceasta cale tin sa le multumesc celor de la Complex Apicol Veceslav Harnaj pentru aceasta oportunitate si pentru Campania de testare, a fost o initiativa super si admir faptul ca de aceasta data a fost vorba despre produse full size. Astfel, ne-am putut forma o parere clara pe tot parcursul timpului de testare a acestora.
Daca sunteti interesate, gasiti intreaga gama pe site-ul lor chiar AICI.



Kisses !

10 comentarii:

  1. Oh , well , eu inca le testez. Laptele demachiant si lotiunea si mie mi s-au parut ok . Ma bucur ca ti s-au potrivit! pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa citesc si parerile tale, Alina ! :*
      Te pup!

      Ștergere
  2. Sincer, crema de zi mie imi incarca tenul. Dupa nici doua ore, tenul lucește inestetic. Crema de noapte si lotiunea tonica sunt preferatele mele din gama aceasta.
    In curand voi scrie si eu review-ul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu totii suntem diferiti :D
      Ce iti place tie si ce functioneaza pentru tine, nu poate avea aceleasi efecte si pentru mine si invers. :)
      Nu poti sti pana nu testezi cum este un produs, in mod general.

      Ștergere
    2. Stiu ca suntem diferiți, asta e farmecul vieții, zic eu.
      Oricum au avut o idee foarte buna cu campania de testare.

      Ștergere
  3. Arata foarte bine !! Cred ca merita incercat ! :*Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-au ajuns si mie ieri. Abia astept sa le incerc. Am asteptari mari de la lotiunea tonica. Sper sa mi se potriveasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu fac minuni, dupa cum am spus, nici ei nu promit asta pe ambalaje, insa pentru cine doreste sa isi hidrateze tenul si atat, exceleaza la acest capitol. :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...