Pages - Menu

16 iunie 2014

Clinique - Dramatically different moisturizing gel

Hei, beauties !

Dupa cum stiti, site-ul Aoro se afla in topul site-urilor mele favorite din Romania. Aici puteti gasi mii de produse, incepand cu cele pentru ingrijirea parului, a tenului, a corpului, de machiaj, produse bio si chiar parfumuri, la preturi mult mai prietenoase decat in magazinele fizice.

Pe Aoro am gasit produse pe care nu le gaseam in orasul in care locuiesc, deci este un site de mare ajutor. Am hotarat sa dai o comanda, bineinteles, dupa ce am rasfoit site-ul ore in sir. M-am oprit la Gelul hidratant pentru ten mixt sau gras de la Clinique, dar si alte produse despre care va voi vorbi in curand.




Coletelul a ajuns foarte repede, nu am avut probleme iar produsele au ajuns intacte la mine. Sunt foarte multumita de serviciile lor !
Am tot citit pe o multime de bloguri despre acest gel hidratant Clinique, chiar si pe Youtube am auzit de el, de la fetele din afara si am fost foarte curioasa sa il incerc, avand un ten mixt spre gras.
Asadar, fara sa stau pe ganduri l-am adaugat in cosul de cumparaturi si nu regret !
Trebuie sa recunosc ca este primul produs pe care il incerc de la acest brand si am ramas placut impresionata de calitatea acestuia. Sa incepem cu aspectul.
Produsul este ambalat intr-un recipient sub forma de tub, confectionat dintr-un plastic maleabil, mat si transparent, astfel poti vedea cu usurinta cantitatea consumata. Capacelul este lucios, argintiu, cu aspect metalic, dar confectionat dintr-un plastic mult mai dur.
Orificiul prin care iese produsul are marimea perfecta, nu se scurge din recipient si poti doza cu usurinta cantitatea necesara. Acest tubulet de 50 ml are un aspect elegant, din punctul meu de vedere, insa pe site puteti gasi si varianta mai mare de 150 ml, iar aceea are un aspect mult mai luxos, patratos si este prevazut cu o pompita pentru a doza produsul cu usurinta.
Mi-ar fi placut, sincera sa fiu, ca cei de la Clinique sa faca acelasi ambalaj si pentru varianta mai mica, de 50 ml, dar acum ce altceva mai conteaza daca produsul care se afla in interior este bun ?


Da, asa este, tenul meu s-a indragostit de el ! Are o textura foarte lejera, usoara, care nu incarca pielea, nu o usuca, nu blocheaza porii si nici nu lasa acea pelicula grasa sau lipicioasa la suprafata.
Culoarea gelului este un galben pastelat, insa la aplicare devine transparent. Cel mai important lucru este ca nu contine absolut deloc parfum, nici urma de miros si nici ulei. Ceea ce reprezinta un mare plus pentru persoanele cu tenul sensibil sau cu tendinte acneice.
Ai nevoie doar de o cantitate cat marimea unui bob de mazare pentru intreaga fata, iar atunci cand il masezi pe piele ai senzatia ca iti aplici un primer pe baza de silicon, datorita texturii sale foarte catifelate.
Intra imediat in piele, in mai putin de un minut, lasand-o supla, foarte catifelata, dar cu acel glow sanatos si mata timp indelungat.


Ofera nivelul ideal de hidratare pentru un ten ce se confrunta cu excesul de sebum si poate fi chiar si o baza excelenta pentru machiaj.
Am folosit-o in fiecare seara dupa ce imi demachiam si curatam pielea dar si in fiecare dimineata. In zilele cand tenul meu era mofturos si problematic, dupa ce imi aplicam acest gel simteam cum imi calmeaza pielea si o echilibreaza.
Dimineata cand imi aplic fondul de ten dupa ce am aplicat acest produs, tenul meu arata mult mai bine, orice produs de machiaj aplicat se aseaza mult mai frumos pe piele si rezista mult mai mult timp.
Controleaza cu succes excesul de sebum, astel nu mai simt nevoia sa imi tot reaplic pudra pe timpul zilei sau sa imi fac griji ca stralucesc ca un glob disco, la doar cateva ore dupa aplicarea machiajului.


Intr-o dimineata am fost atat de obosita si adormita incat, fara sa imi dau seama, am aplicat acest gel si pe ochi si am realizat acest lucru deabia atunci cand ma indreptam spre crema de ochi care urma sa o folosesc, ca eu defapt aplicasem acest produs in acea zona. In orice caz, am fost placut surprinsa sa observ ca nu m-au usturat ochii de la el si nici nu i-a iritat.
Din cate am cautat pe Beautypedia, site-ul meu de incredere cand vine vorba de cautarea ingredientelor in dictionar, acest produs este formulat chiar bine, fiind cotat ca fiind “ GOOD “.
In concluzie, pot spune ca am dat lovitura cumparand Gelul hidratant pentru ten mixt si gras de la Clinique, sper sa avem o relatie de dragoste de lunga durata, hehe.
In orice caz, ma gandeam serios si la varianta de 150 ml, dar momentan stau cuminte sa termin acest tubulet si mai vedem dupa.


Este un produs excelent si il recomand cu mare, mare drag persoanelor cu tenul mixt sau gras.
Cei de la Clinique s-au gandit si la fetele cu tenul uscat si au si aceasta varianta, sub forma de crema hidratanta, dar atentie ingredientele difera fata de acest gel, deci nu va pot spune cum functioneaza sau daca este bun.
Eu din cate m-am informat de pe Beautypedia, varianta aceasta gel a fost lansata dupa varianta crema, avand o formula inbunatatita, cea sub forma de crema fiind cotata “ POOR “ pe site-ul respectiv, tocmai din cauza ingredientelor.
Insa, niciodata nu puteti sti daca un produs vi se potriveste, pana ce nu il incercati pe pielea voastra. 


Dupa aceasta experienta minunata, sunt tentata sa incerc si alte produse de la Clinique.
Raportul calitate-cantitate-pret este excelent, in ritmul in care l-am folosit zilnic, de doua ori pe zi, s-a consumat doar un sfert din tubulet. Deci este spornic, isi merita fiecare banut, sincer !
Gelul hidratant il gasiti pe site, la pretul de 80 de lei pentru varianta de 50 ml si la pretul de 147 de lei pentru varianta de 150 ml.


► Voi ati incercat acest produs ?
► Ce produse de la Clinique, din cele pe care le-ati incercat, v-au atras atentia intr-un mod placut ? 




Kisses !

12 comentarii:

  1. Buna alegere,
    Clinique sunt produse calitative si fac exact ceea ce promit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curioasa cum sunt si celelalte produse :D pana acum sunt foarte multumita !

      Ștergere
  2. Ahaaa, deci despre asta era vorba. Musai il pun in wishlist, prea frumos l-ai descris.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yuuuup, despre asta :D. Merci fain, sper sa-ti placa la fel de mult cum imi place mie ! :*

      Ștergere
  3. Sincera sa fiu (Si rusine mie!) nu am testat nici un produs Clinique desi am auzit numai lucruri bune despre ele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, este timp pentru toate :D si pentru mine este primul produs incercat de la ei de pana acum si sunt din ce in ce mai curioasa sa le descopar si pe celelalte. Te pup ! :*

      Ștergere
  4. Interesant, trebuie sa il trec pe lista mea de cumparaturi.Pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina Barbieru20 iunie 2014 la 08:17

    Eu nu l-am incercat, insa ai vorbit asa frumos ca m-ai convins. O sa ma uit si eu pe aoro! Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Numai cuvinte de laudă am găsit despre produsele de la Clinique.
    Încă nu am avut ocazia să folosesc, poate în viitor...
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am fost foarte incantata de prima " intalnire " cu produsele Clinique, insa ma gandesc sa mai incerc. ♥
      Pupici !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...