Pages - Menu

27 iunie 2014

Bioderma Sensibio Tolerance Plus +

Hei, beauties !

In urma cu doua saptamani am primit un coletel de la Bioderma, ce continea printre alte mici atentii si cel mai recent produs lansat, Sensibio Tolerance Plus + .
Am fost mai mult decat entuziasmata pentru ca mi-au oferit aceasta oportunitate de a testa acest produs, in special pentru faptul ca tenul meu este foarte sensibil, pretentios si problematic.
Am observat efectele acestuia asupra pielii mele in tot acest timp, iar astazi am hotarat sa impartasesc experienta mea si cu voi. 





Dupa cum bine stiti, eu m-am confruntat cu acnee in urma cu cativa ani, iar dupa o multime de produse testate am reusit sa scap de aceasta problema.
In prezent imi mai apare cate unul-doua cosulete in perioada delicata a lunii care trec foarte repede. In schimb, am ramas cu cateva pete dupa ce am reusit sa scap de acnee.
In dorinta de a scapa de pete am folosit diverse produse care mi-au sensibilizat tenul, dar care in acelasi timp, m-au ajutat enorm.
Sunt foarte multumita de cum arata in prezent tenul meu, nu este perfect, stiu asta, inca mai am cateva pete dar mult mai mici si mai putin pigmentate decat ceea ce aveam in trecut.
Astfel, pot iesi din casa linistita fara sa aplic fond de ten, ci doar putin corector in zonele absolut necesare si putina pudra pentru ca ma confrunt cu excesul de sebum in zona T, avand un ten mixt-gras vara si mixt-normal sau chiar uscat iarna.


Daca aplic un produs care nu mi se potriveste, daca agresez pielea cu produse prea puternice sau daca il exfoliez in exces, acesta se inroseste usor.
Astfel, cei de la Bioderma s-au gandit la persoanele ce se confrunta cu sensibilitatea pielii si au creat Sensibio Tolerance Plus + .
Trebuie sa recunosc ca imediat ce l-am scos din cutiuta am accesat site-ul Beautypedia pentru a cauta despre fiecare ingredient. Si ... surpriza !
Toate ingredientele pe care acest produs le contine sunt cotate cu "GOOD", iar unele chiar cu "BEST", deci este bine formulat.
Astfel, am prins mai multa incredere si am asteptat cu nerabdare seara ca sa il pot pune la treaba. 


Oricum, Bioderma este unul dintre brand-urile mele favorite si nu aveam indoieli.
Am folosit o multime de produse de la ei si le-am descoperit inca de cand am avut probleme cu tenul, iar de atunci le tot cumpar si testez. Ma declar foarte multumita !
De la produse cu factor de protectie solara, pana la solutii micelare, produse de curatare, diverse creme si lotiuni. Nu am ce sa le reprosez, sincer !
Sensibio Tolerance Plus + este un tratament ce promite sa calmeze pielea si sa refaca bariera cutanata, inhiband hipersensibilitatea si imbunatatind calitatea acesteia, eliminand senzatia de disconfort ( de exemplu : intepaturi, caldura locala, strangeri, etc ) datorita brevetului Neurocontrol.
Nu contine parfum, conservanti sau parabeni.


Doar stiti fetelor, cele care va confruntati cu un ten sensibil, cat de greu este de multumit, iar noi fiind atrase de diverse produse ce promit multe dar defapt nu fac nimic, mai mult rau ii facem.
Ei bine, am fost placut surprinsa sa observ ca se impaca extraordinar de bine cu tenul meu !
Ce am admirat inca de cand l-am primit a fost ambalajul sau.
Produsul fiind ambalat intr-un recipient sub forma de tub, opac, inchis ermetic si prevazut cu o pompita ce ajuta la dozarea acestuia cu precizie si usurinta, continutul se pastreaza intr-un mod igienic si nu creeaza un mediu prietenos pentru bacterii cum sunt cele la borcanel, de exemplu.


Inca un mare plus primeste pentru faptul ca pompita este protejata de un capacel din plastic.
Dupa cum spun si ei, nu contine deloc parfum si nu are absolut nici un miros. Textura acestui tratament este foarte placuta, catifelata, usor fluida si mai subtire decat a unei lotiuni.
Sa nu mai vorbim decat a unei creme. Este o placere sa o aplici, sincer.
La doar cateva minute dupa aplicare iti simti pielea mult mai calmata, mai putin iritata, reducand vizibil roseata de pe ten.
Nu il ingrasa/usuca, insa lasa o pelicula usor lipicioasa, dar nu exagerat, tocmai din acest motiv am ales sa o folosesc dar seara, sa isi faca treaba in profunzime si sa lucreze la textura si aspectul pielii, iar dimineata folosesc gelul hidratant de la Clinique si o crema cu SPF 50+, sub machiaj.


In zilele in care nu ies din casa sau nu port machiaj il aplic linistita, fara nici o problema.
Trebuie sa recunosc ca din curiozitate l-am aplicat de cateva ori si dimineata, ca sa vad cum se comporta, si va pot spune ca reprezinta o baza buna de machiaj.
Deci primeste inca un plus pentru faptul ca este un produs ce poate fi aplicat atat ziua cat si seara.
O pompita si jumatate sunt suficiente pentru a aplica pe tot tenul, pentru ca nu dozeaza mult produs la fiecare pompita, tocmai pentru a-ti putea ajusta cantitatea dupa preferinte si nevoi, fara a-l irosi inutil, accidental.



Mie mi s-a potrivit Sensibio Tolerance Plus + la fix si tin sa le multumesc celor de la Bioderma ca mi-au oferit aceasta ocazie de a-l testa. 
Bioderma nu inceteaza sa ma uimeasca cu calitatea fiecarui produs lansat.
So, congrats ! 
Daca si tu te confrunti cu un ten sensibil, merita sa incerci acest produs !
Il recomand cu mare, mare drag !
Pretul recomandat in farmacii este de 72 de lei pentru 40 ml, unul foarte prietenos pentru ceea ce poate sa faca, din punctul meu de vedere.



 Ati incercat Sensibio Tolerance Plus + ?
Ce parere aveti despre produsele Bioderma ?




Kisses !


6 comentarii:

  1. multumim pt aceste informatii

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos review :)
    Am inceput si eu de curand sa folosesc produsele Bioderma si inca stau de ma minunez....cum de le-am evitat pana acum ?

    www.oglindaoglinjoara.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Irina !
      Asa este, sunt produse foarte bune si tenul meu se impaca excelent cu ele :)
      Nu m-au dezamagit pana acum.

      Ștergere
  3. Acea pelicula cat este de lipicioasa? Este ca cea a cremelor de la Avene pt roseata care au o textura bogata de crema sau este mai light?
    Cat este de hidratant? Adica poate fi folosit exclusiv o perioada sau este nevoie si de alte creme/geluri hidratante pentru un ten mixt?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este lipicios la modul deranjant, fiind foarte light si este absorbit imediat de catre piele.
      Avand un ten gras spre mixt, mi-a oferit nivelul ideal de hidratare, in sensul ca nu l-a ingrasat absolut deloc dar nici nu simteam nevoia de a aplica peste o crema mai hidratanta.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...