Pages - Menu

2 mai 2014

Despre paleta cu 15 corectoare

Hei, beauties !

Astazi vreau sa va vorbesc despre paletuta cu 15 corectoare, pe care am primit-o de pe site-ul Sammydress. O gasiti chiar AICI la un pret prietenos !



Este primul produs de acest gen pe care il testez pentru ca pana acum am avut doar clasicele batoane corectoare sau cele lichide.
Tocmai din acest motiv am adaugat aceasta paletuta in cosul de cumparaturi, avand un pret avantajos si despre care am citit multe pareri pozitive.
Pe ea scrie MAC, insa va dati seama ca este un fake. Chiar si asa, calitatea corectoarelor este destul de buna !
Aceasta paletuta contine :

Un iluminator, care dupa parerea mea contine un sclipici mult prea mare, cel putin pentru gusturile mele. Eu prefer un iluminator mai discret.
Un corector verde, pentru a estompa zonele cu roseata.
Un corector violet, pentru a estompa petele galbui ( ten palid ) sau chiar pentru cearcanele foarte pronuntate.
Un corector galben, pentru cearcanele albastrui.
11 corectoare, potrivite pentru toate nuantele de ten. 


Aceasta paletuta este foarte versatila, pentru ca putem folosi ultimele 3 nuante ( cele mai inchise ) pentru conturarea fetei, iar daca va plac iluminatoarele mai evidente il puteti folosi linistite.
Este compacta, micuta si subtire, deci poate fi luata cu usurinta in calatorii sau in geanta, pentru un mic retus pe timpul zilei.
Pastilutele sunt destul de mari, iar textura lor este cremoasa si se poate lucra foarte usor cu ele. Trebuie doar sa fiti atente sa nu le aplicati intr-un strat prea gros pentru ca se va vedea foarte inestetic si deloc natural.


Inca un lucru pe care l-am observat la aceste corectoare este ca arata mult mai bine daca le aplicati cu degetul direct pe ten, decat cu o pensula. 
In contact cu caldura pielii ele devin cremoase, insa daca le aplicati cu pensula pentru corector poate lasa urme pe ten.
Fetele cu tenul gras sau mixt ( ca al meu ) trebuie sa aplice pudra neaparat peste, pentru ca altfel nu rezista la transfer, iar finish-ul produsului este usor lucios.
Pentru fetele cu tenul normal sau uscat, pudra nu este necesara, avand o formula usor hidratanta.


Am observat ca se consuma relativ greu, acum depinde de cat de des o folositi.
Eu de cand am primit-o ( 3 saptamani ), am utilizat-o zilnic si am reusit sa fac doar o mica gaura in nuanta corectorului care mi se potriveste.
Insa, dupa ce terminati nuanta care vi se potriveste tenului vostru, puteti sa le combinati pe celelalte ( unul mai deschis si unul mai inchis ) pentru a ajunge la nuanta dorita.


Acoperirea lor este medie, nu as spune chiar mare, iar pe tenul meu gras spre mixt ( in aceasta perioada ) rezista in jur de 5 ore, apoi sunt nevoita sa reaplic pudra.
Pe un ten normal sau uscat, va tine cu siguranta mai mult timp.
Nu mi-au cauzat iritatii, disconfort sau alte probleme.


Daca punem in balanta calitatile si defectele acestui produs, parerea mea este ca merita incercat, macar de curiozitate ( cum a fost in cazul meu ). Nu este un produs excelent, insa nici rau nu este.
Daca nu aveti probleme prea mari cu tenul, aceasta paletuta poate fi suficienta pentru voi.






Kisses !





9 comentarii:

  1. Madalina Lina2 mai 2014 la 21:18

    Arata foarte bine paleta , eu as incerca corectorul verde :D . Am mereu bujori in obrajori si as avea nevoie .. in rest nu prea folosesc eu corectoare , iluminatoare sau fond de ten ... nu prea am nevoie. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. nici cele originale nu sunt extrem de perfecte toate! Stiu ca vorbim despre "sfantul" Mac :)) dar mie personal nu imi plac destule produse de-ale lor :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acum, din pacate, nu am avut ocazia sa testez vreun produs MAC. Mi-as dori :))
      Te pup !

      Ștergere
  3. Imi plac iluminatoarele, folosesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu folosesc iluminatorul, imi place, dar nu atat de strident :D
      Te pup !

      Ștergere
  4. Cristina Barbieru3 mai 2014 la 10:36

    Arata foarte bine paletuta , eu inca nu am incercat-o , dar mi-ar fi de folos cu siguranta ! Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ! As dori sa comand si eu de pe sammydress. Insa am o intrebare, ei spun ca ajunge in 3 zile, insa la transport ai de ales. Da-mi un sfat, ce sa aleg ? ! Plata cum se face ? multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...