Pages - Menu

24 aprilie 2014

Tis Farmaceutic - Gel contur pentru ochi

Hei, beauties !

Incetul cu incetul ajungem sa vorbim despre toate produsele primite de pe site-ul ICosmetice, iar vedeta postarii de astazi este Gelul pentru coturul ochilor de la TIS Farmaceutic. Il gasiti pe site chiar AICI, la un pret foarte prietenos. 



Aplicarea unei creme sau a unui gel pentru conturul ochilor este un pas foarte important in rutina de ingrijire a tenului meu. Nu folosesc produse pentru riduri sau pentru prevenirea lor, pentru ca la varsta mea nu consider ca este cazul. O crema care sa imi pastreze zona din jurul ochilor hidratata este tot ceea ce am nevoie.
Tocmai din acest motiv am ales sa testez acest gel, pentru ca nu are proprietati anti-aging, ci dupa cum sustin si producatorii : protejeaza si intretine pielea sensibila din jurul ochilor, asigurand elasticitatea, tonifierea si hidratarea sa. 


Produsul este ambalat intr-un tubulet de 15 ml cu aspect simplu si clasic, cu un capacel ce se infileteaza, ceea ce asigura o utilizare igienica. Orificiul prin care iese gelul este destul de mare, deci trebuie sa aveti grija cand dozati cantitatea sa nu il irositi. O bobita de mazare este suficienta pentru ambii ochi. 
Textura sa este foarte light, intra repede in piele si ofera o senzatie de racorire dupa aplicare.
Am remarcat inca de la prima utilizare ca nu are parfum, un lucru foarte important fiind un produs destinat ingrijirii pielii din jurul ochilor.


O aplic in fiecare seara dupa demachiere, dar si dimineata, prin miscari usoare de tapotare cu ajutorul inelarului. Imi ofera nivelul de hidratare de care pielea mea are nevoie, lasand-o mai catifelata si mai luminoasa.
Dupa ce o aplic dimineata, iar apoi imi continui rutina de machiaj, trebuie sa mentionez ca fondul de ten si corectorul se aseaza si se intinde mult mai uniform. 
Am vrut sa va spun si voua acest lucru pentru ca am intalnit creme care imi faceau corectorul si fondul de ten sa arate oribil in zona de sub ochi, se strangea si nu arata deloc estetic.


Il gasesc perfect pentru toate anotimpurile, mai putin pentru iarna. Atunci prefer si eu o crema mai grasa, mai hidratanta, pentru ca pielea tinde sa se usuce mult mai tare din cauza temperaturilor scazute. 
De asemenea, il recomand fetelor tinere de varsta mea, pentru ca nu aveti probleme inca cu ridurile, iar o crema foarte usoara si hidratanta este mai mult decat ok.
Pretul mic este un punct forte ! 
Merita sa il incercati.





Kisses !



8 comentarii:

  1. Interesanta aceasta crema, as incerca-o cu siguranta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca am reusit sa iti starnesc interesul, Lore ! :)
      Sa ne spui parerea ta dupa ce o incerci ! Pup :*

      Ștergere
  2. Cristina Barbieru24 aprilie 2014 la 17:55

    Eu nu am incercat acesta crema, insa dupa review ul facut de tine chiar ma tenteaza ! Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare un produs care merita incercat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am testat formula noua si sunt foarte mulțumită.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am comandat-o zilele trecute si azi am primit-o. Acum are 20 de ml si are consistenta exact ca a unui gel si este transparenta.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...