Pages - Menu

17 aprilie 2014

Herbagen, I ♥ YOU !

Hei, beauties !

Astazi a venit timpul sa va vorbesc despre un alt produs primit de pe site-ul ICosmetice.
Acesta este Gelul cu extract din melc de la Herbagen, pe care il gasiti pe site chiar AICI.


Trebuie sa recunosc, ca din tot pachetelul pe care l-am primit de acest produs am fost cea mai curioasa sa il incerc si de la care am avut cele mai multe asteptari. In trecut, am avut o crema de la Gerocossen din gama Melcfort tot cu extract din melc ( despre care v-am vorbit AICI ), care mi-a placut foarte mult si din acest motiv am fost tentata sa mai incerc produse pentru ten ce contin acest ingredient.
Dupa descrierea acestui produs de pe site, am hotarat sa il iau.
L-am folosit in fiecare seara pe tenul proaspat curatat, timp de doua saptamani. Si chiar daca ne recomanda sa il folosim de doua ori pe zi, dimineata si seara, rezultatele nu s-au lasat asteptate. 


Dupa cum stiti, am folosit in trecut crema Cleanance K de la Avene pentru a scapa de petele ramase in urma acneei ( mai multe detalii gasiti in review-ul de AICI ). Acea crema m-a ajutat foarte mult, insa au mai ramas mici pete pe care nu a reusit sa le curete in totalitate.
Insa, cu ajutorul acestui gel de la Herbagen am reusit sa le micsorez si estompez pe cele mai accentuate, iar cele mai mici chiar au disparut ! 
Grabeste procestul de regenerare a pielii, facand-o mai curata, mai luminoasa si mai catifelata.
Imi pare rau ca nu m-am gandit sa fac o poza inainte si dupa utilizarea acestui gel pentru a putea vedea si voi efectele sale, insa trebuie sa recnuosc ca face tot ceea ce promite si cu siguranta il voi recumpara dupa ce il voi termina. Isi merita fiecare banut !


Dupa cum sustin si ei pe ambalaj, contine 97% ingrediente naturale. Secretia de melc fiind al doilea ingredient de pe lista, dupa apa, deci este intr-o concentratie mare. Insa, si termenul sau de valabilitate care este de doar 3 luni de la deschidere ne demonstreaza ca este produs din ingrediente naturale.
Se absoarbe foarte repede in piele, lasand tenul cu un aspect mat, fara pelicula lipicioasa sau grasa.


Sa va vorbesc si despre ambalajul sau, care m-a cucerit. Are un aspect luxos, din punctul meu de vedere. Este transparent deci poti vedea cu usurinta cat produs ai consumat, si este prevazut cu o pompita ce ajuta la dozarea precisa a produsului, iar continutul se pastreaza igienic.
Un alt punct forte a pompitei este ca are un sistem de inchidere/deschidere, prin rasucirea sa.


Lucrul cel mai interesant la ambalaj este ca sistemul sau te ajuta sa consumi pana la ultima picatura de produs, fara sa ramana pe marginea recipientului si sa fim nevoite sa il taiem la sfarsit pentru a consuma totul. Un mare plus !
Nici la cremele scumpe, de brand dermatologic, nu am mai intalnit un astfel de sistem. Dupa fiecare utilizare, cand apesi pe pompita acel mic capacel din interior se ridica si impinge tot produsul, astfel nu irosesti nimic. 



Nu se consuma foarte repede, dupa cum vedeti si din poza de mai sus, atat am consumat eu in doua saptamani de utilizare zilnica. Deci cred ca o sticluta pe mine ma tine o luna si jumatate, pentru ca nu aveti nevoie decat de o pompita pentru o singura aplicare.
Din acest punct de vedere, raportul calitate-cantitate-pret este excelent !


Este testat dermatologic si un lucru foarte important de mentionat, nu este testat pe animale. 
In concluzie, ma bucur nespus ca am avut ocazia de a testa acest produs, astfel am descoperit solutia pentru problemele mele.
Tin sa le multumesc pe aceasta cale celor de la ICosmetice pentru aceasta oportunitate !


Are ingrediente foarte bune, un ambalaj ingenios, este un produs romanesc, cantitatea este perfecta pentru o utilizare indelungata, este de calitate superioara pentru pretul pe care il are ... ce iti poti dori mai mult ? 
Din experienta va spun ca am incercat si creme mai scumpe care pentru mine nu au facut nimic, daca aveti aceeasi problema ca si mine merita sa ii oferiti o sansa si sa il incercati.



Kisses !





6 comentarii:

  1. eu am avut crema din aceeasi gama si mi-a placut foarte mult, sa il folosesti cu placere

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristina Barbieru17 aprilie 2014 la 14:20

    Multumim mult pr reviwe , foarte util. Cred ca am sa-l incerc si eu !! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. nu le-am incercat, cred ca-mi plac, am folosit produse Herbagen, un gel de dus in mod deosebit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta este primul produs pe care il folosesc de la Herbagen si imi place tare mult ! Cred ca le voi incerca si pe celelalte

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...