Pages - Menu

22 martie 2014

Nivea Aqua Sensation Gel

Hei, beauties !

Dupa cum puteti vedea si din titlu, astazi vreau sa va vorbesc despre gelul de curatare de la Nivea din gama Aqua Sensation.
Da, asa este ! Pozele sunt facute de foarte mult timp, dupa cum puteti vedea si zapada din cadru, insa nu stiu daca este de vina lenea sau faptul ca a venit primavara si m-a luat o stare de moleseala, insa tot e bine mai tarziu decat niciodata, asa e ? 




Stiu ca ati fost multe interesate sa aflati mai multe detalii despre acest produs.
Produsul se prezinta intr-un ambalaj de plastic flexibil, cu un capacel din plastic dur ce permite dozarea precisa a produsului.


Singurul lucru care nu imi place la ambalaj este modul de folosire a produsului : trebuie sa strangi de tub pentru a iesi gelul prin acel orificiu din capac, iar atunci cand ai mainile umede sunt toate posibilitatile sa il scapi, eu am patit-o de cateva ori si nu este deloc placut.
Preferam o pompita, insa nu este atat de important ambalajul pe cat este produsul.


Este destinat persoanelor cu tenul normal sau mixt, ca al meu.
Trebuie sa va spun ca m-a surprins tare placut, nu ma asteptam sa imi placa.
Curata eficient urmele de machiaj, dar si uleiul ( pentru ca dupa cum stiti, eu folosesc uleiul de masline pe post de demachiant ) ceea ce pentru mine este foarte ok. 
 Ca o mica paranteza, am incercat si spuma de curatare tot de la Nivea din gama Aqua Effect insa nu facea fata la curatarea uleiului de masline de pe ten, fiind un produs atat de bland si m-am intors la gel.


Imi place mult textura lui iar in contact cu apa face foarte multa spuma si am senzatia ca imi curata tenul eficient.
Contine mici particule care nu am idee pentru ce le-au bagat in acest produs, pentru ca nu fac absolut nimic.
Se dizolva in contact cu apa, deci nu exfoliaza pielea, insa nici ei nu au precizat pe ambalaj ca ar trebui sa faca acest lucru.


Face ceea ce promite :

 ► Curata delicat pielea 
► Nu o usuca 
► Indeparteaza urmele de machiaj si impuritatile de pe ten


In concluzie, este un produs bun iar raportul calitate-pret ( aproximativ 20 de lei ) este excelent, plus ca tine foarte mult ( 200 ml ). Din iarna si pana acum l-am folosit 1 luna si jumatate si inca mai am aproape un sfert.


Merita sa il incercati, pentru pretul pe care il are nu strica.
Eu nu il voi recumpara pentru ca am si alte geluri de curatare incepute pe care trebuie sa le termin insa si pentru faptul ca sunt mereu in cautarea unor produse si mai bune pentru tipul meu de ten.


Kisses !

4 comentarii:

  1. Eu de regula imi tot schimb produsele pentru fata. Asta fiindca si eu sunt in cautarea uni produs care sa imi placa la maxim fiindca isi face treaba bine. Gelul Nivea nu mi se pare a fi deloc scumpa si cred ca ar merita sa il incerc si eu odata...
    Pupici cu lipici si multumim de review :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu fac la fel :)) mereu imi spun " se poate si mai bine " si uneori nimeresc produse si mai proaste decat cele incercate de mine pana acum, insa nu ma opresc sa tot testez produse noi :D
      Daca nu experimentezi, nu vei sti niciodata ce ti se potriveste.
      Cu drag !! Ma bucur tare mult ca ti-a fost de folos :*
      Pupici !!

      Ștergere
  2. Mi-a mai fost recomandata aceasta gamasi trebuie neaparat s-o incerc la un moment dat. Ma bucur ca mi-ai amintit de ea. Deocamdata eu sunt la etapa apelor micelare care imi plac f mult si mi se potrivesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu folosesc apa micelara de la Bioderma, insa nu este de ajuns :) trebuie sa incluzi in rutina ta zilnica de ingrijire si un gel de curatare. Pupici ! :*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...