Pages - Menu

4 februarie 2014

Empties #4

Hei, beauties !

Iata ca am ajuns si la a patra postare din seria " produse terminate ".
Le-am tot strans acolo intr-o punguta si nu mi-am dat seama cat de repede s-a umplut, asa ca astazi am hotarat sa facem putina curatenie impreuna. 


Sa incepem cu ...


Stiti deja ca folosesc servetelele pe post de prosop dupa ce imi curat tenul, iar acestea sunt doar cateva din cutiile pe care le-am terminat, hihi :D


Sunt ieftine, sunt fine si blande cu pielea, eu zic sa incercati sa vedeti daca va place. Mai multe despre acest subiect am scris AICI.


Pentru curatarea tenului am terminat o crema, doua geluri si o masca exfolianta cu cafea.
Despre crema de curatare ( fara sapun ) de la AslaVital am numai cuvinte de lauda si imi pare rau ca nu am apucat sa ii fac un review, pentru ca merita. Este super blanda cu tenul, curata eficient si chiar a reusit sa intre in favoritele lunii Decembrie.  O recomand cu drag fetelor cu tenul sensibil !
Despre gelul de curatare Normaderm de la Vichy am scris in postarea de AICI. Momentan sunt in perioada de testare a mai multor geluri, insa cu siguranta daca nu voi gasi ceva mai bun ma voi intoarce la acesta sau la Avene Cleanance.
Gelul de curatare Clean&Clear mi-a placut foarte mult ! Dupa cum se vede, am taiat si ambalajul pentru a reusi sa scot tot produsul. Este ieftin si isi face foarte bine treaba, singurul minus pe care l-am gasit la el este faptul ca nu a facut nimic special cu punctele negre. Chiar si asa, este un produs bun si il recomand.
Masca exfolianta cu cafea Camil o am de ceva timp si sincera sa fiu nu m-a dat pe spate. Prefer zatul de cafea, isi face mult mai bine treaba decat aceasta masca la capitolul exfoliere. Nici cu hidratarea nu s-a descurcat prea bine, insa mirosul compenseaza totul ! Cu siguranta, nu o voi recumpara si nici nu o recomand, este prea blanda cu tenul meu.


Bineinteles ca nu se putea sa nu va arat o alta sticluta de ulei de masline, asa e ? Hehe !
O folosesc pe post de demachiant si o ador ! Chiar daca am incercat sa folosesc si demachiantele obisnuite din comert, tot la el ma intorceam.
De data aceasta, m-am gandit mai bine si am dat o fuga in Carrefour sa achizitionez o sticla mult mai mare de ulei de masline ( 1 litru ), pe care cu siguranta o voi termina in mult ... foarte mult timp !
Crema hidratanta soft pentru fata de la Gerocossen am folosit-o cu cel mai mare drag, pana la ultimul strop ! Este perfecta pentru tenul mixt/gras, cu siguranta o voi recumpara pentru ca o ador. Mai multe despre ea AICI.
Imi pare foarte rau ca s-a terminat crema Idealia de la Vichy. A fost o crema perfecta din toate punctele de vedere si am primit o multime de complimente cand o foloseam. Mai multe informatii despre ea gasiti AICI.
Serul pentru conturul ochilor si al buzelor de la Gerovital Plant a fost un produs potrivit pentru mine. A oferit ochilor mei hidratarea de care au avut nevoie in aceasta perioada rece. Este ieftina si o recomand fetelor care doresc doar sa isi hidrateze zona din jurul ochilor.


Crema pentru protectie solara BIODERMA Photoderm SPF 30 a fost foarte iubita de mine. I-am facut un review surorii ei in varianta colorata AICI
Am terminat si cutiuta cu cele 10 pliculete de pudra de argila de la AslaVital, pe care o voi recumpara la nesfarsit ! Este un must pentru tenul mixt/gras/cu probleme. Am postat trei retete de masti pentru fata AICI, AICI si AICI.
S-a strecurat si fondul de ten Whipped Creme de la Max Factor in aceasta postare. L-am folosit cu drag pana la ultimul strop, mi-a placut enorm ! Mai multe informatii gasiti AICI.


Am fost uimita sa descopar ca nu s-a mai uscat nici o oja, deci nu va pot arata altceva decat dizolvantele pentru oja cu acetona de la Farmec


Acestea sunt doar cateva dintre sticlutele terminate, imi place foarte mult cum sterge unghiile si nu ma deranjeaza ca este cu acetona.


Am terminat doar trei produse pentru par : doua masti de la Kallos si samponul de la L'Oreal din gama Elseve.


Dintre cele doua masti, Placenta a fost preferata mea. Fata de Jasmine, aceasta a hidratat mult mai bine parul. Nu sunt sigura daca le voi mai recumpara, tocmai din acest motiv le-am ales in varianta cea mai mica, sa le testez. Vreau sa incerc ceva nou :)
Samponul a fost ok, a curatat bine parul si cam atat. Nu am observat schimbari la parul meu uscat si deteriorat.


Acestea au fost produsele terminate in ultima perioada, girls !
Daca sunteti curioase si de celelalte postari cu produse terminate, le gasiti AICI.

8 comentarii:

  1. Ai fost harnica harnica!:)) Iti recomand daca inca n-a testat-o, sa iei si masca Latte de la Kallos. Miroase a caramele cu lapte si ca hidratare e aproape de cea cu placenta. Si inca ceva, sincere felicitari pentru evolutia ta cu blogul. Se vede ca muncesti tot mai mult la postari! Keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit multe pareri bune despre mascuta Latte de la Kallos, iar daca zici ca miroase ataaat de bine cu siguranta o voi incerca <3
      Iti multumesc mult mult mult de tot, chiar apreciez !! <3
      Te puuup :*

      Ștergere
  2. Doamne da ce-ai consumat la servetele!! Bravo :*
    Foarte frumoase pozele:) Ma tenteaza toate cremele de mai sus:)):D
    Pupix

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha :)) nici eu nu imi dau seama cat de repede se termina cutiuta, ca deja trebuie sa cumpar alta
      Multumesc ! Si ma bucur ca am reusit sa-ti starnesc interesul <3
      Te pup :*

      Ștergere
  3. Vaii:)) cate servetele ai consumat!
    masca placenta vreau sa o incerc si eu:)
    te pup
    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe :)) si nu am pastrat toate cutiile pentru poza, au fost mai multe.
      Merita sa o incerci, mai ales ca este super ieftina :D
      Te pup :*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...